inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební kolečko Kataro s pozinkovanou korbou 80l

Kategorie: Ostatní

Vysoce odolné stavební kolečko tuzemské výroby s pozinkovano korbou o objemu korby 80l s možností vlastního výběru kola.

nafukovací kolo bez ložisek (2,1kg)
nafukovací kolo s kuličkovými ložisky (2,6kg)
bantamové kolo bez ložisek (5,9kg)
bantamové kolo s kuličkovými ložisky (6kg)
polyuretanové kolo (nepropichnutelné) s kuličkovými ložisky (3,8kg)

Kola s ložisky mají: kovový disk, zesílená osa 20 mm, velká kuličková ložiska - díky kterým vynaložíte méně námahy při plném zatížení.

Možnost zaslat po celé ČR.

- stavební kolečka
- kolečko na stavbu
- zahradní kolečko
- hospodářské kolečko
- táčky, táčka
- kolečko s ložisky
- kolečka s ložisky
- kolečko s ložiskem
Stavební kolečko Kataro s pozinkovanou korbou 80l
Podobné inzeráty
Stavební kolečko 60L, nafukovací kolo, NOVÉ,60l korba
Dobrý den, prodám stavební kolečko 60L nebo 80l, nafukovací nebo plné kolo.Nosnost 100kg, zahradní kolečko,radvanec, kolečko Kolecko 60l korba-1000K 80l 1300 Kč Možnost dopravy Plzeň -Praha-Brno-Břeclavsko
Kotlová souprava 80L - nová
Nabízíme kotlovou soupravu vhodnou např. na zabíjačky, nebo na přípravu většího množství guláše, polévky, atd... Jedná se o nové zboží. Objem kotle je 80L. Souprava obsahuje: - smaltovaný kotel 80L - kotlinu (natřena základní barvou) - dřevěnou pokličku. (vše je vyobrazeno na fotografii) Materiál: smalt K soupravě je možno dodat také kouřovod (koleno + 1m roura) a to za příplatek 320Kč Rozvoz do 70km z Polešovic za mírný poplatek (100Kč za Vaši objednávku). Lze také zaslat Českou poštou. Cena zaslání na dobírku 339Kč, při platbě předem 239Kč. Více informací po telefonu nebo emailu. klíč.slova.: kotel, zabijačka, guláš, kotlíkový, smaltovaný, kotel na zabíjačku.
Nová nerezová lahev a zcela plná bombička Sodastream 80L
Nabízím zcela novou nepoužitou nerezovou lahev Sodastream na sodovku a zcela plnou nepoužitou bombičku Sodastream 80L. Jedná se o originální nepoužitý set v původním balení. Cena za komplet je 799 Kč. Možná je také výměna této zcela plné bombičky Sodastream 80L za vaši prázdnou bombičku za cenu 99 Kč. Osobní předání je v Praze 4 - Braník Hodkovičky.
Dvoukolečko 210l
Kolečko zahradní dvoukolé 210 l má nafukovací kolo. Zahradní dvoukolé kolečko ulehčí práci a sníží námahu při přemísťování nákladu z místa na místo, je nepostradatelným pomocníkem ať už při práci na zahradě nebo se velmi dobře uplatní i jako stavební kolečko. Možnost dopravy trasa Plzeň-Praha-Brno-Břeclavsko Dvojkolečko,dvoukolák,kolečko zahradní dvoukolé
Prodám pozinkovanou děrovanou pásovinu.
Prodám pozinkovanou děrovanou páskovinu. Možno použít na zavětrování střechy. Metráž neznám - vše co je na fotograii. Cena dohodou.
Prodám pozinkovanou vanu
Prodám pozinkovanou vanu dlouhou 150 cm.