inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební dozor

Kategorie: Řemeslné a stavební práce


Nabízím autorizovanou kontrolní a dozorovou činnost nad prováděním stavebních prací v souladu s projektovou dokumentací stavby v Olomouci a okolí.
Stavební dozor
Podobné inzeráty
Provádím.
Odpovědný zástupce stavebnictví ,stavitel v důchodu s potřebnou praxí v oboru pozemní stavitelství nabízí formou externí spolupráce vykonávat práci jako odpovědný zástupce pro stavební firmy a živnostníky pro obor provádění staveb, jejich změn a odstraňování, jsem svědomitý ,pečlivý až důsledný. Rád vypomůžu při stavbě nemovitosti jako stavební dozor, stavbyvedoucí , poradce při výběru dodavatelů, materiálů atd. To vše poskytuji na profesionální úrovni s maximální efektivitou, dle dlouholetých zkušeností a nasbíraných znalostí. Vy tedy máte zaručeno, že ať už si zaplatíte stavební dozor nebo třeba technický dozor stavebníka, dostane se vám vždy kvalitní služby za příjemnou cenu a to se vám bude jistě hodit. Kontaktujte mne, rád při osobním jednání poskytnu potřebné údaje.
Stavební a výkopové práce + STAVEBNÍ DOZOR S AUTORIZACÍ
Nejen výkopové práce, ale i kompletní stavby nabízí stavební firma s autorizovaným stavebním dozorem, vlastní geodetické práce... Možno pouze autorizovaný stavební dozor. Celé střední Čechy. Tel :
Projektová dokumentace, realizace staveb, stavební dozor
Zařídím vám vypracování projektové dokumentace domu, bytu, bytovce dle vašich přání a snů. Zařídím stavební povolení včetně veškeré potřebné dokumentace - po celé republice. Také zajišťuji realizaci staveb, ať už dle vlastního projektu nebo dle vašeho projektu. Provádím stavební dozor na stavbách. Prosím kontaktujte mi ideálně písemně (emailem).
Stavební dozor
Dobrý den, nabízím stavební - technický dozor stavebníka-investora při výstavbě či rekonstrukci hlavně u staveb svépomocí, dále pak konzultace ohledně výběru vhodných stavebních materiálů, kontrola provedených stavebních prací, návrh technických řešení. Jsem autorizovaný stavitel s 20ti letou praxí v oboru pozemního stavitelství - kulaté razítko. Okolí do 50km.
STAVEBNÍ DOZOR S AUTORIZACÍ
PRO VAŠI STAVBU ČI DEMOLICI NABÍZÍME STAVEBNÍ DOZOR S AUTORIZACÍ. CELÉ STŘEDNÍ ČECHY. TEL:
Od rekonstrukce koupelny až po stavbu RD.
Vaše poptávka a projekt je pro nás výzva. Vážíme si každé zakázky se kterou se na nás obrátíte. Jako ostatní stavební firmy i my dokážeme zrekonstruovat koupelny, byty, RD, komerční prostory či přístavby, garáže, pergoly, ploty aj. Ale my vám můžeme nabídnout ještě něco navíc. Jsme tu pro vás 24/7 jako hodinový manžel. Pomůžeme vám s vyklízením bytů i nebytových prostor, s odvozem i stěhováním, uskladněním nábytku. Dokážeme vám zajistit nejen veškeré stavební a řemeslné práce, ale také projektovou činnost, bytového designera a stavební dozor. Samozřejmostí je prohlídka vzorového bytu i nadstandardní prodloužená záruka. Poradenství od našeho specialisty a cenovou nabídku poskytujeme zdarma. Jsme stavební firma SAKTESI s.r.o. a jsme tu pro vás od roku 1992. Těšíme se na vás. mobil: 454 125 e-mail: info@