inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavební dělník

Kategorie: Ostatní

Dobrý den hledám práci jako stavební dělník jsem z Třebíče nastoupit mužů po dohodě ihned tel
Stavební dělník
Podobné inzeráty
Pronajmu stavebni bunka, stavebni bouda, sklad
Od 1.4.23 Pronajmu stavební buňku vhodná na začátek stavby, pro uschování nářadí , stavební materiál atd…. Rozměry: délka 4,4 m x šířka 2 m x výška 2 m. Uzamykatelná, dřevěná podlaha, ponk se svěrákem,police a uchyty, regal, věšák na bundy, světlo + elektrika a mimo buňku je v zadní části bouda na úschovu lopat, koleček, atd bouda je taktéž na zámek. Buňka je připevněna na rámu pro nosič kontejneru. Dopravuzařídím levně.. Slova. Stavebni bunka,stavebni bouda,uschovna na nářadí.
Stavební koza skládací, výsuvná
Stavební (lešenářská) koza vám napomáhá při výkonu práce v malých výškách. Často slouží jako základ pro pracovní stoly. Stavební kozy jsou lehké a skladné, otočné nohy nezabírají mnoho místa při přepravě. Je možno je využít jak při práci venku, tak i uvnitř budovy. Stavební koza je určena pro práce ve výškách v rozsahu 100 až 180 cm. Maximální nosnost jedné kozy je 150 kg. Cena je uvedena za 1 ks.
Vedoucí/dělník v kamenolomu
Dobrý den, do rodinného podniku hledáme vhodného uchazeče na pracovní pozici Vedoucí/dělník v kamenolomu. Jde o pozici na stálý pracovní poměr. Titul nebo předchozí zkušenosti v oboru nejsou nutné. Hledáme bystrého člověka, který má dobré organizační schopnosti, umí komunikovat s lidmi a zároveň se nebojí manuální práce. Pokud tě nabídka zaujala víc se dozvíš zde
Hledám práci DPP,HPP
Dobrý den, hledám práci Slavičín a okolí. Zkušenosti: stavebný pomocný dělník 3roky, montážní dělník 1,5roku,Řp.B, spolehlivý, manuálně zručný, ale nebráním se učit novým věcem. Zkrz přestěhování hledám práci. Věk - 23. Nabídky pište na e-mail. děkuji za nabídky.
Platba  týdne
Stavební firma hledá stavební dělník na práci úkolem platba týdne
Nabídka práce
Reko-nemo stavební společnost hledá zaměstnance na pozici stavební dělník pro okres Znojmo.