inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavbařská helma

Kategorie: Vybavení dílen


Hledejte…


Vložit nabídku
Uživatel – osobní menu9+
Zveřejněno, zbývá 30 dnů
Upravit
Stáhnout z prodeje
Smazat
Topovat nabídku
Zpět na výpis
Stavbařská helma



Předchozí obrázekNásledující obrázek
2 fotografie
Cena: 30 Kč
Nabízím párkrát použitou zachovalou helmu na stavbu.
Ochranná přilba CXS STAVBAŘ s klasickým upínáním, nevětraná s elektroizolací do 440 Vac, 4-bodové textilní uchycení s potním páskem z polyesteru. Životnost: 5 let od data výroby. Teplotní odolnost -20 °C až +50 °C. Možnost kombinace s držáky štítů, obličejovými štíty, mušlovými chrániči sluchu, podbradními pásky a potními pásky CXS. Doporučené použití: stavebnictví, lehký průmysl, čištění odpadních vod, technické služby, průmyslové aplikace. Norma EN 397. Váha 340g. Mateirál HDPE.
Pošta a zasilkovna možná po platbě předem poštovného nebo celé částky
Stavbařská helma
Podobné inzeráty
Prodám svářecí trafo RTB-1
Prodám svářecí trafo o napětí 220V svář. prouud 50,60,70A vstupní proud 15,3A, napětí 380V svářecí proud 60,80,100A, vstupní proud 11,5A, svářečka je bez závad plně v provozu k tomu svářecí kabely á 5m + svářecí helma. Cena 800kč. K vyzvednutí v Praze 4, bez kurýra platba v hotovosti při předání a odzkoušení.
Pracovní ochranná sluchátka na helmu-nová
Značková pracovní ochranná sluchátka na helmu/přilbu - nová K dispozici více kusů. Cena 50 Kč/balení (pár) Lze poslat poštou nebo Zásilkovnou. Ochrana sluchu, vrtačka, pila, řetězová pila, kladivo, nářadí, ochranné pomůcky, helma, přilba