inzerce, prodej, prodám, bazar

Stavba a Provoz Strojů II Převody R Kříž a Kol

Kategorie: Ostatní

Prodám Stavba Strojů II Převody R Kříž a Kol rok vydání 1978 počet stran 174 lze poslat poštou
Stavba a Provoz Strojů II Převody R Kříž a Kol
Podobné inzeráty
Pozor na housing v Norsku
Pozor na firmu MoneyFuture (čending s.r.o.) z SK a jejich činnost s housingem v ( Norsku ). IP adresa strojů ale byla z SK. Každý týden výpadky asic strojů na 20-36hodin. Předčasné odpojení strojů při výpovědi smlouvy. Čekání na vrácení strojů více jak 76 dnů!!!! Teď z system logu zjištěno, že stroje běžely, takže používají cizí stroje k těžbě do vlastní peněženky ! Naprosto katastrofální přístup a až nechutné jednání frajírka, návrat strojů se bál vrátit osobně, nechal to u servírky v restauraci !! Na jakékoliv telefony nereagují, odpověd na emaily je až se jim chce.
ÚDRŽBÁŘ STAVEBNÍCH STROJŮ
Nabízím dlouhodobou brigádu, výpomoc pro ÚDRŽBÁŘE stavebních strojů a nákladních vozidel v rámci menší stavební firmy v Litoměřicích. Běžná údržba strojů týkající se motorové, hydraulické části techniky, sváření a popř. drobné opravy elektro. Větší opravy a odborné zásahy řešíme v autorizovaných servisech, ale potřebujeme člověka pro pravidelnou péči a údržbu strojů. Zajímavá a různorodá práce, se zajímavým finančním ohodnocením. V PŘÍPADĚ ZÁJMU VOLEJTE 213940 VHODNÉ I PRO AKTIVNÍHO DŮCHODCE...
Náprsní kříž
Náprsní kříž pro pravoslavného nebo řeckokatolického kněze, který vyznamenán právem nošení kříže s ozdobami. Náprsní kříž se prodává s řetízkem a krabičkou.
Kříž náprsní
Náprsní kříž pro pravoslavného kněze, který vyznamenán právem nošení kříže s ozdobami, může být také použit knězem katolické církve řeckého obřadu. K zdobení tohoto kříže byly použity polodrahokamy, obraz ukřižování je vytvořen na keramické vložce. Náprsní kříž se prodává s řetízkem kanonické délky (120 cm) a dárkovou krabičkou.
Zlatý řetízek (řetěz) kriz
Zlatý řetízek,(masivní řetěz)zlatý kříž řetízek 14 karátů kříž taktéž 14 kat 585/1000, délka řetězu je 55 vaha30g obojí je plné zlato žádná foukanice!! krásná práce,kriz8,5*5cm vaha17,2g stav nové cena řetězu 32tis krize 17900cena komplet49 vše řádně opuncovavano ověření samozjmosti, platí do smazání, pouze tel.
servis strojů , hydraulických systému
dobrý den, nabízím servis hydraulických vstřikovacích strojů , přetěsnění hydraulických systémů , diagnostiku závad, náhradní díly (omezená nabídka) , zprostředkování koupě starších strojů jejich usazení a připojení, kontakt prosím pomoci e-mailu Engel , KraussMaffei apod