inzerce, prodej, prodám, bazar

Starý podnos

Kategorie: Ostatní

Kovový vintage podnos s barevným vzorem, těžší.Podnos je značený s barevnou malbou má na jednom místě prolamování prasklé-viz foto,materiál asi mosaz nebo bronz-300kč.pošt.dle čp.
K tácu mosazná malá konvička a bronzová konvička, bronzová konvička nemá hubičku.
Další drobnosti také nabízím.
#vintagepodnossuchy#retropodnos#bronzovýpodnos#kovovéretro#kovovýpodnos#malovanýpodnos#prolamovanýpodnos#podnosskovu#
Starý podnos
Podobné inzeráty
Dekorace, talíř, podnos na svíčku - různé
Talíř na zeď, značený, 24 cm - 145 Kč, podnos na svíčku, sklo, 21 x 19 cm - 100 Kč, podnos mramorového vzhledu, keramika se sklem, 16 x 16 cm - 80 Kč, skleněný podnos se srdíčky 15 x 15 cm - 70 Kč.
Srdíčkový podnos
Ručně dělaný malý podnos se srdíčky pro odkládání bižu, nebo jako podnos na svíčku či kelímek s pastelkami. Velikost 10x18,5x2 cm. Cena + poštovné / zásilkovné.
Retro váhy, podnos,sitka
Prodám retro váhy za 1000 Kč ,podnos slunečnice otočný 200 Kč, podnos zrcadlo 1 kus 100 Kč, sítko dřevo 100 Kč,plech.sitko 50 Kč za kus
Povlečení a tác-podnos H&M
Povlečení na dvoulůžko a tác-podnos H&M.Pouze vyprané,podnos vystavený.Cena dohromady.Rozměry 200/200 a 50/60cm.
Mosazný tácek, podnos
Prodám starý mosazný tácek, podnos. Nečištěné. Možnost osobního předání v Praze.
Dětská jídelní židlička
Prodám dětskou jídelní židličku Úplně nová Nevyužitá Původní cena 2000 Kč Nyní 1500 Kč Mariánské Lázně a blízké okolí můžu přivézt Pohodlná jídelní židlička Kinderkraft Yummy poskytne komfort a pohodlí dětem od 6 do 36 měsíců. Vlastnosti: Stabilní a bezpečná vysoká židle pro krmení Nastavitelný a dvojitý podnos Pohodlné sedadlo z materiálu s omyvatelným povrchem 3 polohové nastavitelné opěradlo Snadné skládání a skladování Nastavitelný a odnímatelný podnos s odnímatelnou horní částí Pohodlné sedadlo je vyrobeno z imitace kůže Stabilní nohy Kolečka pro snadnou přepravu Protiskluzové podložky na předních nohách 3 polohová nastavitelná opěrka pro nohy 5 bodový bezpečnostní pás Funkčnost a pohodlí: Nastavení výšky – díky sedmistupňovému výškovému nastavení lze židli snadno nastavit ke stolům různých výšek. Opěradlo – 3-stupňové nastavení opěradla, se sklopnou polohou, je vhodné pro malé děti. Podnožka – nastavitelná podnožka zajišťuje pohodlí vašeho dítěte. Nastavitelný tácek – umožňuje snadno umístit dítě na židli a nastavit vzdálenost tácku ve 3 polohách. S přídavným dvojitým podnosem se snadno čistí. Bezpečnost především: Stabilita – pevný rám z lehkého a odolného hliníku. Protiskluzové podložky na předních nohách. Bezpečnostní postroj – 5 bodový bezpečnostní postroj. Snadné upevnění a rozepnutí. Odnímatelný pro praní. Záruka kvality – židle splňuje evropskou bezpečnostní normu EN 14988. Praktická řešení: Obal z eko kůže – měkký a příjemný na dotek. Odolný materiál odolný vůči nečistotám a snadno se čistí. Rychlá sklopná – židle může být rychle a snadno složena. Praktická rukojeť – na zadní straně židličky pro snadné přenášení. Kola – umístěná v zadních nohách židličky usnadňují pohyb, jsou pokryta gumou, abyste nepoškrábali podlahu. Specifikace: Materiály PP plast, hliník, Potah: imitace kůže Pro věk: od 6 měsíců do 5 let Rozměry: 105 × 55,5 × 8­4,5 cm (w x sz. X dł) Hmotnost: 8,4 kg