inzerce, prodej, prodám, bazar

Starý plechový podtác CocaCola

Kategorie: Ostatní

Prodám starou plechový podtác CocaCola
Rozměry cca 35 x 25 cm
Starý plechový podtác CocaCola
Podobné inzeráty
plakaty tatra dakar, cocacola,jeans ,
krasne originaly kalendare cocacola rifle ks350kc,dakar850kc ,auta ks50-350kc,kalendare50kc,,deen reed100kc,dohoda
15× prázdná tuba z tenisových míčů
1 tuba/10 Kč. 2× plechový Dunlop. 3× plechový Dunlop Roland Garros. 2× plastový Head. 3× plechový Babolat Roland Garros. 5× plechový Babolat Roland Garros. Zboží posílám buď přes zásilkovnu: do 5 kg (79 Kč) do 10 kg (119 Kč) nebo balíkovnu: do 15 kg (75 Kč) Vždy po zaplacení předem na účet!
Dřevěný podtác, dovoz Thajsko, pěkný
Prodám krásný podtácek - dovoz Thajsko. Jedina vada, slepeno a plne funkcni, drzi, je u jedne strany vprostred zlomene ucho, stoupli mi na neho deti - viz fotografie. Dřevěný. Cena původní: 890,- Kč. MOZNOST OSOBNÍHO ODBERU ROZNOV POD RADHOSTEM!!!
Plechový závěsný truhlík zn. Astoreo, zelený
Prodám plechový závěsný truhlík zn. Astoreo, zelený. Používaný necelé 2 měsíce, v dobrém stavu, pouze ze slunce na balkónu ze zadní strany a na hácích místy lehce vybledla barva a nenatřené hrany nenápadně zrezly. Plechový květináč je vhodný k zavěšení, ale díky odnímatelným hákům může být i volně stojící. Barva hráškově zelená, materiál lehký kov. Rozměry: 36x18,5x14,3 cm. Květináč je jako stvořený pro květiny, bylinky nebo různé dekorace, já jsem využila na lesní jahody, jak můžete vidět na fotce. Zavěsit ho můžete na balkón, terasu, zábradlí, plot nebo klidně i v kuchyni. Původní cena Kč 289,-.
Starý,plechový kufřík,truhlička....
Prodám,starý ,plechový,kufřík,nebo truhličku? Klíček chybí. 20x11x7
Ubrus CocaCola
rozměr 130x115, nepoužívaný, jen malý kaz z výroby.