inzerce, prodej, prodám, bazar

Starožitné rámy, starožitné obrazy.

Kategorie: Umělecké předměty

Starožitné rámy, starožitné obrazy. Mohu zaslat poštou nebo po domluvě předat v Praze či na Jičínsku. Podívejte se i na další předměty, jež nabízím. Cena za kus.
Starožitné rámy, starožitné obrazy.
Podobné inzeráty
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.
Amatérské obrazy s rámy.
Prodám 11 ks amatérských obrazů i na rámy. Pouze vcelku. Velmi levně, některé mají i dosti drahé rámy. Mohly by ještě někomu udělat radost. Všechny jsou ručně malované, olejomalby. Tel.: Spíše volejte.
Prodám  různé rámy
prodám různé rámy obrazy na obrazy. cena dohodou. tel Praha 5
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
Starožitné obrazy.
Starožitné obrazy. Mohu zaslat poštou nebo po domluvě předat v Praze či na Jičínsku. Podívejte se i na další předměty, jež nabízím.
Dřevěné sítotiskové rámy.
Sítotiskové rámy dřevěné s nalepenou Švýcarskou sítovinou Polymon. Různé velikosti. Vhodné pro potisk triček, tašek a uměleckou práci. K dispozici i hliníkové rámy bez sítoviny. Seznam rozměrů pošlu na e-mail. Možno poslat na dobírku nebo cena + poštovné na účet.Neváhejte, dokud je to v nabídce. Nevolejte, ale pište na e-mail.