inzerce, prodej, prodám, bazar

Starožitné podlahové hodiny, č.1682

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám tyto starožitné podlahové hodiny Německé výroby. Hodiny budou při převzetí po kontrole a seřízení u hodináře.
Dopravu zajistím ZDARMA po celé ČR. Prodej je možný i na splátky BEZ NAVÝŠENÍ! - Cena uvedená v inzerátu je konečná.
Starožitné podlahové hodiny, č.1682
Podobné inzeráty
Rustikální, celodubové, podlahové hodiny. TOP
Nabízím velmi krásné, rustikální, podlahové hodiny. Hodiny jsou dubové, barva medový dub, s trojím závažím. Hodiny jsou plně funkční v perfektním stavu, jako nové. Rozměry: V: 215cm, Š: 60cm, H: 36cm. Podlahové hodiny se nachází: Strojetice 43986, okres Louny.
Starožitné hodiny
Dobrý den, Prodám podlahové starožitné hodiny značky Tempus Fugit,ve výborném stavu (plně funkční odbíjení) nepoškozené, nepoškrábané TOP to velmi kvalitní,a krásný doplněk interiéru.Upřednostňuji osobní odběr vzhledem k velikosti a prosklené přední části.Inzerát platí do smazání.
Stojací starožitné podlahové hodiny zn. DUFA
Prodám stojací starožitné hodiny, plně funkční, bijí a jsou seřízené a vyčištěné hodinářem. Inzerát je platný do smazání. Možnost dopravy, cena za 1 km/ 12 Kč. ::: PROHLÉDNĚTE SI TAKÉ NAŠE OSTATNÍ INZERÁTY :::
Starožitné závažové hodiny zdobené mosazí
Starožitné závažové hodiny zdobené mosazí. Bijí v půl a celou do zvonečku. Hodiny jsou plně funkční - provedeno čištění a revize u hodináře. Ceny hodin od -2 500 - 4 400,-Kč. Levná doprava zajištěna kamkoliv. VÍCE NÁBYTKU KLIKNĚTE NA MÉ JMÉNO NEBO HODNOCENÍ UŽIVATELE ...
Hodiny podlahové
Prodám krásné podlahové hodiny Interclock. 8 denní hodinový stroj Kieninger, ukazatel fáze měsíce, mel.Westminster každou čtvrthodinu, automatické noční vypínání bití,nebo zvuk lze vypnout ručně. Dubový masiv, osvětlení, fazetová skla... Hodiny jsou plně funkční, přesné, a v perfektním stavu. Rozměry 212/90 cm. Doprava možná.
Starožitné stolní hodiny
Prodám starožitné stolní hodiny .