inzerce, prodej, prodám, bazar

Starožitná Petrolejová lampa - Brevete

Kategorie: Umělecké předměty

SKU: NASV103

Petrolejová stolní lampa ● bez knotu ● původ Belgie ● mosaz, sklo ● signováno - Brevete ● vyrobena ve třetí čtvrtině dvacátého století ● původ Francie

Rozměry: š 13 cm x v 52 cm x h 13 cm

Doprava:
Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař.
Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám.
Balné 50kč

Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)
Starožitná Petrolejová lampa - Brevete
Podobné inzeráty
Petrolejová lampa Zoda Mikalazoda
Unikátní petrolejová lampa Zoda Mikalazoda z galerie bizarního umění Bizarre Zodooma Gallery.
Svícen, lampa "Bílá královna" - zakázková výroba
Nabízím nádherný, na zakázku vyráběný svícen/lampu z umělecké dílny. Vyrobena technikou "krakelování" - tedy popraskání ohněm. Svícen s názvem "Bílá královna" můžete používat jako lampičku s vložením čajové svíčky, anebo jako aroma lampu na vonné vosky ("zubatá mistička" mistička na vrcholu lampy), anebo jako kombinaci obojího. Mistička na čajovou svíčku, která se vkládá zespodu lampy, je samostatná. Lampa je nová, ani jednou nepoužitá - nevejde se mi na původně zamýšlené místo. Loučím se s ní těžko, ale určitě někomu z vás udělá radost. Lampa je zhotovená technikou "raku" (speciální technika, vody, ohně a kouře), která ve výsledku přináší zajímavé efekty na povrchu materiálu. Lampa má nádherné barvy a strukturu. Výška: 24cm Průměr: 10,5 cm. Původní cena: 1.390,- Kč. Poštovné: 80,- Kč
starožitna mosazna lampa
Prodam mosaznou lampa cca ze 40 let.
Starožitná socha - Meditující Buddha ze vzácného drahokamu
Starožitná socha - Meditující Buddha ze vzácného drahokamu z jadeitu. Soška Buddhy rozzáří každé místo a naplní ho pozitivní energií. Ze sochy vyzařuje přirozený klid a je symbolem moudrosti, soucitu a blahobytu. Hlubší význam soškám dávají Buddhovy gesta a pozice zvané mudry. Nádherná a z jadeitu téměř nesehnatelná v této velikosti. Kupovaná před lety ve starožitnostech. Výška 18 cm. Maličká vada - špička čepičky malinko uštípnutá. Uvádím jen pro pořádek, není téměř vidět. Cena 4200 Kč + 99 Kč poštovné.
Staroźitna postel 90x200cm
Zreštaurovana starožitna postel od vytvarnicky Sone Mrazovej,akrylmalba s kolazou,sign.osobny odber SK,Trnava/Zapadne Slovensko/,2200eur Cena pevná!iba vážny zaujem!
Vyjimecna starozitna olejomalba v dali pohled na Trosky
Vyjimecna starozitna olejomalba na platne Zdobny tezky dreveny ram V dali zobrazeny Trosky Rozmw115x83