inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré volanty

Kategorie: Veteráni

Prodam staré volanty.
Tmavě modrý uprostřed je z forfu taunu asi
Škoda 120,105 atd.. PRODÁNO
Menší světlí nevím z čeho je možná fiat
Druhy světlí větší prodáno !
Malý škoda PRODÁNO
Staré volanty
Podobné inzeráty
prodám staré volanty, plechové schránky na nářadí do veterán
prodám staré volanty, plechové schránky na nářadí do veteránů, staré ruční brzdy...... Staré volanty, malé, škodovkové,... 300,-Kč, až velké čtyřramené volanty z NA /průměr 45 cm/je za 1.500,-Kč, Bílý volant Octávia - 1.700,-Kč. Plechové schránky 400 až 600,-Kč. Páky ručních brzd 800 až 1000,-Kč. Starý velký barevný volant z autobusu RTO, či obdobný NA je za 2.000,-Kč. /Celo hlninikový střed, /díra na kužel 31 na 29 mm, klínek 8 mm/ umělohmotový povrch nepopraskaný, nepoškozený./ Vojenské rýče od 150 do 300,-Kč.
Originální volanty v perfektním původním stavu
Prodám volant na Octavii, Felicii, Tatru 603, 57, Aero, MB115, 1201. Originální volanty v perfektním stavu s decentní patinou. Více info na telefonu. Pozor, nejedná se o volanty renovované, ty inzerujeme v jiném inzerátu.
Staré  volanty škoda ,avia
Prodám staré volanty škoda , avia info možno volat kdykoliv i o vikendu
Prodám dobové volanty.
Prodám dobové volanty.Na SMS a e-mail nereaguji.
Volanty
Volanty- Škoda,Lada a Renault.
Zadní okna Mercedes Benz W123, S123 Piáno kombi.
Mám dvě sady zadních oken do karoserie Mercedes S123 kombi, Špatně sehnatelný díl. Mám i tapicierunky, plno stahovaček, pantů, aretací, oken, kliček, vnitřních i venkovních klik, zrcátka, lišty atd. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.