inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré víčko se záchranářským křížem a zrcátka na veterány

Kategorie: Veteráni

Kompletní zrcátko,funkční- 800
To druhé zrcátko, nekompletní- 500
Víčko- 700
Staré víčko se záchranářským křížem a zrcátka na veterány
Podobné inzeráty
Prodám zrcátka na veterány
Prodám zrcátka na veterány cena dohodou
zrcátka na veterány
prodám zrcátka na veterány za 100-400 kč
Blinkry na veterány - Tatra, Praga aj.
Prodám kvalitní blinkry na veterány použitelné místo blinkrů ze staré oktávky v blatnících. Uvnitř je kovová patice na žárovku BA15. Vejde se jen žárovka s malou baňkou. Tloušťka plechu je 0,8 mm, zvenku nachromováno. Cena za 4 kusy je 1400,-Kč (350,-Kč za kus).
Chladící kapalina pro ameriky-veterány - GM, FORD, CHRYSLER
Prodám chladící kapalinu pro americké veterány VALVOLINE ZEREX ORIGINAL GREEN. Jedná se o koncentrát, nutno naředit 50/50 s dest. vodou = kapalina do -37°C Made in U.S.A. Balení kanystr 1 GALLON/ 3,78 litru cena 999 Kč/bal Jedná se o kapalinu typu IAT (technologie anorganických aditiv) nejvhodnější pro staré vozy. ZEREX Original Green je chladící kapalina IAT, která se používá po celá desetiletí a jejíž vzorec prokazatelně poskytuje nepřekonatelnou ochranu proti korozi. Anorganická chladicí kapalina funguje lépe s kovy používanými ve starších motorech (ocel a železo). Číslo 1 na americkém trhu. Vhodné pro vozy: GENERAL MOTORS - 1996 a starší FORD - 2002 a starší CHRYSLER - 2001 a starší
Soubor dílů na veterány Škoda, Tatra, Fiat, Jawa Pérák
Prodám dily na veterány, bohužel tip vozidla přesně nepoznám. Vnitřní osvětlení Škoda 1000MB Spínací skříňka Bosch Motor stěračů- Škoda,Tatra C9-9421- funkční. 2xRamecek svetla- vnější pru.18cm Držák vnitřního zrcátka Přepínač blinkru. Benzínový kohout jawa perak Prodávám jednotlivě, prosím rozumné nabídky. Do Emailu, nebo na tel.
Víčko a sítka nádrže Jawa ČZ
Prodám bakelitové víčko nádrže a 3 sítka nádrže. Cena za víčko 350 Kč. Sítko od 180 Kč.