inzerce, prodej, prodám, bazar

staré retro sáňky

Kategorie: Ostatní

staré retro sáňky v původním hezkém stavu, délka 60cm,
dekorace chata chalupa květináč starožitnost socialistický made in czechoslovakia
Možnost dopravy na trase UH Ol Svitavy HK Praha Plzeň Rozvadov. kontakt: tel. nebo KlimasR@ Podívejte se i na mé ostatní inzeráty. Pokud není inzerát smazán - JE AKTUÁLNÍ !!!
staré retro sáňky
Podobné inzeráty
Vánoční dekorace z překližky,sáňky
Sáňky 3ks různé velikosti.Cena za 3kusy 85kč.Sáňky lze kombinovat.Poštovné 80kč zásilkovnou.Osobní odběr Líbeznice a okolí a Duchcov.
Retro pásek, natáčky, brýle, voňavka, mýdla, holící souprava
Prodám retro natáčky, luxusní retro pásek, retro holící souprava, retro brýle, retro voňavka, retro proužkové povlečení na polštářek, retro kosmetická taštička. I jednotlivě Brýlí mámvíc, retro sluneční, retro dioptrické.
Staré sáňky, celodřevěné,nebo na dekoraci, stav viz fota
Staré sáňky, celodřevěné,nebo na dekoraci, stav viz fota,poškozeno, viz foto č.1 až 3 a 6, ulomená jedna laťka sedátka a uvolněná zadní vzpěra, ta půjde přidělat. Rozměry celková délka cca 134cm, šířka 37cm, výška 28cm. Sedátko 93 x 32 cm. Vyzvednutí v Humpolci, po dohodě v prac. dny od 8,00 do 17,00 hod. drogerie Štětba, Pelhřimov, Masarykovo nám.5, nebo poštou + cena za poštu, balík do ruky 360,-Kč, nebo na poštu 340,-Kč. !!! SLEVA 1300,- KČ !!!
sánky
prodám staré velmi zachovalé sánky
Historické sáňky
Dobrý den. Prodám historické sáňky ktoré se jen tak nevidí v krásnem plnefunkčním puvodním nálezovem stavu s volantom a brzdami dle foto
Detske sáňky
Pěkné detské sáňky KHW snow baby v perfektním stavu.