inzerce, prodej, prodám, bazar

Staré puklice

Kategorie: Příslušenství

Nabízím 4 kusy starých puklic, nevím z jaké značky auta jsou. Vnitřní průměr cca 21,8 cm.
Staré puklice
Podobné inzeráty
Puklice
Prodám 2ks nových značkových puklic(14) ŠKODA.
Zvedák
Prodám dle fota kompletní sadu zvedák,táhlo na puklice(nebo kryty šroubů) a zvedací kliku co se používá k povolení šroubů kol 19 mm
Staré poznávací značky USA spz. Dekorace na zed.
Autentické a originální odregistrované značky z aut, které brázdili silnice a dálnice v USA. Vhodné k dekoraci dílen, hospod a garáží, nebo pěkný dárek. Mám jich mnohem více než je vidět na fotkách. Rád pošlu odkaz s fotkami všech značek. Ceny se liší podle typu a stavu jednotlivých značek. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
Plastové poklice, kryty kol Mercedes W124 a W202.
Velikost poklic, 15", originál na klasické vozy Mercerdes Benz W124, W201 / 190, W202 a další starší Mercedesy. Poklice jsou neumyté, ale celkem použitelný stav, držáky u většiny v pořádku, některé po omytí chemií budou moc pěkné. Vhodné i jako dekorace na zeď v dílně, nebo garáži. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
Plastové poklice, kryty kol Mercedes W203 a W202.
Velikost poklic 15" a 16" , originál na vozy Mercerdes Benz W203 a W202 a další starší Mercedesy, např W124 atd. Poklice jsou neumyté, ale celkem pěkný stav, po omytí chemií budou moc pěkné. Čísla dílů jsou 2034010024 a 2034000425 . Vhodné i jako dekorace na zeď v dílně, nebo garáži. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí a dílů, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.
Poklice kola Toyota a Ford. 1 a 1 kus
Plastové kryty kol, poklice, od každé pouze jeden kus. Toyota Avensis, Auris a Ford Focus, C-Max, Mondeo, Galaxy. Nečištěno, nemyto, ale moc pěkný stav. Vhodné i jako dekorace. Prodám, nebo dohoda, výměna (sbírám staré, nebo cizokrajné, odhlášené značky (spz) z aut, náklaďáků, motorek a také lokomotiv, nebo různé dekorační cedule z celého světa). Zajímají mě i díly na staré Mercedesy a také třeba klasická dobová alu kola. Sbírám i staré volanty. Na požádání zašlu do mailu odkaz na fotky všech možných věcí, které mám. Volejte, nebo odpověď v inzerátu, SMS prosím nepište. Podívejte se na mé další inzeráty.