inzerce, prodej, prodám, bazar

Stará žulová a kamenná dlažba

Kategorie: Stavební materiál

Koupím starou kamennou, žulovou dlažbu-zápraží. Okres: Pelhřimov, Jihlava a Jindřichův Hradec . Odvoz zajištěn.

Zápražák, zápražáky, zápraží, kamen, kamenná dlažba, žula.
Stará žulová a kamenná dlažba
Podobné inzeráty
Kamenná dlažba kvarcit tmavě šedá 1,5-2,5 cm
Prodám zbytek dlažby z realizace najezdu domu. Naprosto rovná, přesná kamenná dlažba - povrch protiskluz. Kámen, kamenná dlažba ,šlapáky, dlažba krásné, tříděné, extra pevné kamenné nášlapy / šlapáky a velkoformátovou dlažbu z křemene - kvarcitu, tvrdý nenasákavý kámen. Běžně se používá i pro obklad na stěnu. Kamenná dlažba je vhodná na pojezdové plochy, kamenné chodníky nebo jako samostatné nášlapy do zahrady, do jezírek, kolem bazénu atd. Síla 1,5-2,5 cm, velikost 5-10 ks/m2, barva tmavě šedá, paleta - 20 m2, 1 tuna. Jedná se o tříděný prvotřídní kámen!! Kámen je k vidění ve Svitavách, dovezem nákladním vozidlem s hydraulickou plošinou nebo dodávkou + vozík. Doprava po celé ČR. Volejte.
Kamenná dlažba kvarcit světle šedá 2-3 cm
Z nerealizované zakázky prodám kámen, kamenná dlažba ,šlapáky. pouze 469 kč/m2 Prodám krásné, tříděné, extra silné kamenné nášlapy/šlapáky - velkoformátovou dlažbu z křemene - kvarcitu, tvrdý nenasákavý kámen. Kamenná dlažba je vhodná na pojezdové plochy, kamenné chodníky nebo jako samostatné nášlapy do zahrady, do jezírek, kolem bazénu atd. Síla 2-3 cm, velikost 7-10 ks/m2, barva světle šedá, paleta - 30 m2, 1,5 tuny. Mam i palety 10m2 - 500kg Jedná se o tříděný prvotřídní kámen!! Kámen je k vidění ve Svitavách, dovezem vozidlem s hydraulickou plošinou. Doprava po celé ČR. Volejte.
Prvorepubliková dlažba koupím
Koupím prvorepublikovou dlažbu viz foto.na renovaci původní podlahy v domě.Dlažba první republika,starožitná dlažba,stará dlažba,válečná dlažba,rako dlažba,dlažba ČSR.
Stará kamenná koryta, koryto, žlab, pískovcové koryto
Prodám stará kamenná koryta, pískovcová, žulová. Stav viz. foto. Bližší info. na tel. Platí do smazání. 2000,-Kč/m délky. Podívejte se i na moje ostatní inzeráty.
Stará kamenná futra, žulová futra, ostění, dveře
Historická žulová futra pěkná i se spodním dílem. Rozměry na fotkách. Naložím. Platí do smazání. Podívejte se i na moje ostatní inzeráty.
žula,kámen,šlapák,kamenná
cena-1kus. kamenná dlažba, zápražák, žulová deska, kamenné schody, schod Oselce.