inzerce, prodej, prodám, bazar

Stará přilba původní Tvar jawa

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Nabízím tuto přilbu ve velice pěkném a původním stavu, až na odloupnutý cca 10cm gumového lemu viz foto. Vnitřek pěkný.
Velikost 3
Zásilkovna jen při platbě předem. Osobní odběr samozřejmostí.

Jawa, ČZ, pérák, stadion, kyvacka, panelka, přilba, kokos, kokoska
Stará přilba původní Tvar jawa
Podobné inzeráty
Schuberth C3 PRO Women
Prodám přilbu Schuberth C3 PRO Women, velikost XXS 50 - 51 cm. Stav A1+, párkrát jetá batůžkem (dcerou, maximálně 15x), ale už jí nesedí. Přilba je čistá, nepoškrábaná, nepadená. C3 Pro je vyrobena ze skelného vlákna, které je, spolu s přidanou speciální pryskyřicí, lisováno za vysokého tlaku ve vakuu, čímž vznikne přilba neobyčejné pevnosti a velmi nízké hmotnosti – 1570g. Vnitřní skořepina vyrobená ze speciální pěny EPS je vyrobena tak, aby pohltila co nejvíce otřesů a zajistila maximální bezpečí. Kombinace vybraných materiálů COOLMAX®, Thermocool® a následné použití povlaku Interpower® zajišťuje skvělou ventilaci interiéru přilby. Vnitřní výstelka COOLMAX® je zcela odnímatelná a je možné ji prát (při 30 °C nebo ručně). Je vhodná pro horké i chladné počasí, je hypoalergenní a antibakteriální. Systém zapínání: Ráčnové zapínání umožňuje jednoduše a dokonale upravit podbradní pásek pokaždé, když si přilbu dáte na hlavu. Jeho délku je možné nastavit na obou stranách přilby. Hledí: Hledí přilby je vyrobeno vstřikováním z polykarbonátu odolnému odření a je klasifikováno do nejvyšší optické třídy 1, bez zkreslení výhledu. Jeho výměna je velice jednoduchá a není k ní potřeba žádné nástroje. Zabudovaná vnitřní sluneční clona s 80% zatmavením umožňuje rychlou reakci a nastavení podle intenzity světla a eliminovat tak riziko jízdy proti přímému slunci. Sluneční clona je integrována ve skořepině přilby a je polohovací. Aerodynamika: Přilba C3 Pro byla speciálně navržena pro řízení při běžné a sportovní jízdě. Zůstává stabilní i při vysokých rychlostech (nad 160 km/h). Speciální tvar skořepiny přilby s integrovaným spojlerem zajišťuje, že ani při vyšších rychlostech C3 Pro nevytváří v podstatě žádný vztlak. Přilba C3 Pro také zajišťuje snížený odpor vzduchu, vyšší směrovou stabilitu a významné snížení třepání helmy při jízdě. Akustika: Tichá přilba znamená pro motorkáře aktivní bezpečnost - umožňuje jezdci soustředit se na řízení – zvlášť při vyšší rychlosti. Velmi tichý provoz C3 Pro zajistilo mnoho hodin testování ve větrném tunelu Schuberth. Kompletní akustický balíček spolu s optimalizovanou skořepinou přilby, větrným deflektorem a ergonomický tvar polstru na krku dělají přilbu C3 Pro jednou z nejtišších přileb na světě (82 dBA). Krční výstelka je ergonomicky vytvarovaná a sladěná s větrným deflektorem. Tvar skořepiny je aeroakusticky vyladěný s proudy vzduchu kolem přilby. Turbulátory na hledí minimalizují hluk a předchází pískání, když je hledí otevřené. Inovativní ventilační systém: Systém větrání v přilbě C3 Pro je kombinací vícečetných průduchů v pěně EPS ve skořepině a ventilace v oblasti hlava/brada/ústa zaručuje efektivní distribuci vzduchu v celé přilbě. K přilbě přidám úplně nový PINLOCK (ještě s ochrannou fólií)
Prilba Frank Thomas DV06
Predám novú výklopnú prilbu Frank Thomas DV06. Veľkosť XS(54cm) Cena 80€. Výklopná motocyklová prilba Frank Thomas DV06 v červenej, bielej a modrej farbe. Táto prilba má vstrekovanú ľahkú škrupinu, kompletný ventilačný systém, odnímateľné a umývateľné vnútro a bradový lem pre zníženie hluku a prieniku vetra. Prilba má rýchloupínaciu vonkajšiu šošovku proti poškriabaniu a vnútornú tmavú slnečnú clonu. Výklopná predná časť sa ovláda jednou rukou pomocou jediného tlačidla na brade a prilba má nový štýl, ľahko sa používa, plne nastaviteľný račňový podbradný remienok. Motocyklová prilba Frank Thomas DV06 je dostupná aj v 7 ďalších farebných prevedeniach; Biely; Čierna; Ružová; Matná čierna a šedá; biela, čierna a sivá; Matná čierna a neo žltá. Predná vyklápacia motocyklová prilba v matnej čiernej farbe Ľahká škrupina Kompletný ventilačný systém Odnímateľný a umývateľný interiér Vnútorná tmavá slnečná clona
Silniční přilba LS2 Scope / Acerbis
Nepoužitá silniční přilba od značky LS2 FF902 SCOPE SKID ve velikosti – XXL. Celoobličejová vyklápěcí přilba s kovovými zámky a pohodlným ovládáním, vnitřní vysouvací opticky přesný sluneční 3D visor s ovládáním Ergo Touch Control, velmi účinný uzavíratelný větrací systém Dynamic Flow-Through Ventilation, perfektní aerodynamická skořepina je vyrobena z odolného polykarbonátu technologií vysokotlakého termoplastického vstřikování HPTT, interiér je vyroben z komfortního, antialergeního materiálu, možné nošení dioptrických brýlí, venkovní plexi s UV filtrem má zvýšenou odolnost proti poškrábání a lze jej rychle demontovat bez potřeby jakéhokoliv nářadí, otvory na PinLock, zapínání je jednoduché kvalitní ocelovou rychlosponou, přilba má evropskou homologaci ECE 22.05 a je homologována jako integrální i jako otevřená P/J, integrovaná příprava pro bluetooth komunikátor interkom Linkin Ride Pal 3 SENA, hmotnost 1650g. Cena na internetu od 4100 Kč nyní 2500 Kč. Silniční přilba od značky Acerbis Serel ve velikosti – S. Celoobličejová vyklápěcí přilba s integrovanou sluneční clonou. Cena 1800 Kč.
Integrální přilba na motorku HJC RPHA 11
Integrální přilba na motorku HJC RPHA 11 Crutchlow Replica Black MC5SF Velikost L - 58-59cm Přilba je v TOP stavu, bez jakýchkoliv škrábanců a poškození, pouze odzkoušená. Důvod prodeje nevyhovuje barva. Pořizovací cena 12400,-Kč K přilbě přidám: Originální tmavě kouřové plexi dále Fólie proti zamlžení Pinlock DKS161 řada 120 a Vak na přilbu Dokonale propracovaná přilba s výbornou ventilací a kvalitním interiérem. Přilba je vyrobena z uhlíkového vlákna, aramidového vlákna a sklolaminátu. Optimalizovaný aerodynamický design skořepiny pro vynikající proudění vzduchu a maximální výkon při vysokých rychlostech. Emergency Kit lícnice pro bezpečnou a rychlou záchranu v nouzové situaci. Zapínání přilby D kroužky. Výborně propracovaná ventilace přilby zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Přilba je přizpůsobena pro veškeré dioptrické brýle. Multicool interiér s pokročilou antibakteriální textilií poskytuje lepší odvod vlhkosti a rychlejší schnutí. Interiér je kompletně vyjímatelný a omyvatelný. Hmotnost přilby 1300 g (+/- 50 g). Homologace ECE 22.05.
Přilba HJC Rpha 11 VENOM II / Marvel Edition.. NOVÁ
Prodám integrální přilbu HJC Rpha 11 z limitované edice Marvel model Venom II ve vel.XL (shodné lícnice s vel.L).. Jedná se o nejvyšší model výrobce, velice tichá a zároveň sportovní přilba s luxusní grafikou (vhodná i pro sběratele, kde cena v budoucnu jen poroste). Přilba nebyla nikdy jetá na moto! Původní cena 14990kč. Součástí přilby je čiré + tmavé hledí, pinlock fólie, ochranný vak, krabice + veškerá dokumentace! Upřednostním osobní předání, kde si může kupující před koupí vše prohlédnout a vyzkoušet, po dohodě lze zabalit a poslat. Integrální přilba HJC RPHA 11 Sportovní přilba vhodná na okruh i běžný provoz. Řada RPHA 11 se vyznačuje vysokou bezpečností, výbornou ventilací, skvělou váhou přilby, kvalitním interiérem a snadnou výměnou plexi. Materiál Vnější skořepina: Kompozit P.I.M. Plus (karbonové vlákno, aramidové vlákno, sklolaminát)Vnitřní: EPSLícnice a hlavová výstelka: Multicool s antibakteriální úpravou Polygiene Komfort Lícnice a hlavová výstelka: vyjímatelné a pratelné, antibakteriální Variabilita interiéru: lícnice vyměnitelné napříč všemi velikostmi. Umístění ventilace: brada, čelo, temeno, týl. Ventilační systém: s ovládáním vstupů vzduchu, 6 vstupů, 4 výstupy. Interiér kompatibilní s dioptrickými brýlemi: ano Deflektory: nosní a bradový. Příprava na interkom: ano (univerzální) Hledí Úprava plexi: ochrana proti poškrábání (jen čiré plexi)Ochrana proti UV záření: ano, 99% Příprava na trhačky: ano Příprava na protimlžící fólii: ano Široké zorné pole. Systém nasazování plexi: snadná výměna plexi bez nutnosti dalších nástrojů (RapidFire)Zámek plexi: ano Sluneční clona: ne BezpečnostZapínání: DD kroužky. Bezpečnostní systém lícnic (Emergency system): anoHomologace: ECE 22.05
Přilba na moto vyyklápěcí
Prodám vyklápěcí přilbu MT Atom SV Transcend E7, zakoupená na jaře 2021, velikost XL (obvod hlavy 61-62), přilba má aplikovaný originál Pinlock.Přilba je jako nová, je bez jediného škrábance, stav nové přilby. Je málo ježděná, protože jsem často střídal tuto přilbu a otevřenou. Přilba je komplet vyčištěná a vydesinfikovaná. Prodávám z důvodu zakoupení překlápěčky. Cena nové je 3799kč, prodám za 2000kč, možno zaslat (+ poštovné) Popis: