inzerce, prodej, prodám, bazar

Stará kožená aktovka na dokumenty s pečetidlem na uzavírání.

Kategorie: Ostatní

Stará kožená aktovka na dokumenty s pečetidlem na uzavírání. Silný materiál. Předpokládám, že vojenská.
Je jako nová. Rozmer 40 x 30. Vnitrek treba na notas 34 x 30.
Po kliknutí na mé jméno, koukněte na mé další inzeráty.
Stará kožená aktovka na dokumenty s pečetidlem na uzavírání.
Podobné inzeráty
Vázací hřbety - kroužková vazba do rychlovazače
Prodám nepoužité kroužkové vazby k vázání dokumentů s pomocí rychlovazače. Všechny jsou kovové a mají černou barvu. Celkem je k dispozici 280 kusů v pěti různých velikostech. V případě zájmu je možný prodej i po méně kusech. Konkrétně mohu nabídnout tyto rozměry: 3/16" (ideální na dokumenty v rozsahu 1-20 listů) - 75 kusů 1/4" (ideální na dokumenty v rozsahu 21-35 listů) - 50 kusů 5/16" (ideální na dokumenty v rozsahu 36-65 listů) - 80 kusů (ideální na dokumenty v rozsahu 66-80 listů) - 45 kusů 9/16" (ideální na dokumenty v rozsahu 100-120 listů) - 30 kusů Osobní vyzvednutí je možné na Praze 1, případně mohu zaslat poštou nebo na výdejní místo zásilkovny.
Kartonážní uzavírač
Nabízím k prodeji tento funkční uzavírač na kartony + 2,5 balení sponek zdarma V balení je 2500ks. Na fotce ta vlevo. Uzavírač JOSEF KIHLBERG 561-18PN Uzavírání kartonáže resp. uzavírání kartonových krabic, pojišťování přesahu dvou vrstev vlnité lepenky. Vhodné pro různé tloušťky lepenky až do 3 vrstev. Pro spony 18mm. Hmotnost 2,1kg
Pouzdro na notebook Speck SmartShell Clear MacBook Air 13" 2
Nepoužívané, zcela nové a v původním balení Pouzdro na notebook - max. uhlopříčka 13", uzavírání na patenty, unisex, materiál polykarbonát, černá a průhledná barva Obal na notebook Speck poskytuje ochranu před poškrábáním, nárazy a dalšími vnějšími vlivy Materiálem pouzdra je polykarbonát Pojme notebook o maximální úhlopříčce 13,0" Pro obal bylo zvoleno důmyslné uzavírání na patenty Finální podobu dotváří černá a průhledná barva Vyzvednutí možné v Holešovicích nebo v Letňanech.
Kožená retro aktovka
Kožená zachovalá retro aktovka.V dobrém stavu.
Kožená  aktovka
Starší kožená aktovka v super stavu.Málo používaná. PC 2000Kč.Prodám za 350Kč
Wittchen luxusní pánská aktovka z telecí kůže.
Prodám úplně novou zabalenou nepoužitou tašku na notebook. Aktovka z kolekce Arizona. Velmi pečlivě a krásně ručně vyrobená z odolné, lehce lesklé telecí kůže. Luxusní výrobek. Byl to nevhodný dárek.