inzerce, prodej, prodám, bazar

Stará historická skříň z ořechové dýhy

Kategorie: Skříně

Prodám starou historickou skříň z ořechové dýhy

Volat od 8:00 do 16:00

Pouze osobní odběr
Stará historická skříň z ořechové dýhy
Podobné inzeráty
Vestavěná skříň
prodám vestavěnou skříň, která je konstrukčně udělaná jako samostatná skříň. Může tedy stát i jako nevestavěná skříň. Šířka 2005mm, hloubka 650mm, výška stropu min. 2450mm. Skřín má šoupací dveře a vestavěné 2 šuplíky. Skříň je jako nová. Skřín je šroubovaná, lze rozebrat na desky. Skřín je již rozmontovaná a připravena k přepravě. Osobní odběr. PC 30000CZK
Historická policová skříň z masivu s řezbářskou výzdobou
Historická policová skříň z masivního dřeva vhodná na chalupu nebo do stylově zařízeného domu. Vhodná všude tam, kde se nehodí moderní nábytek. Výška: 195 cm Šířka: 157 cm Hloubka: 33 cm Hloubka police: 28 cm (celkem 5 polic, jednu polici mám vyndanou mimo skříň) Drobná řezbářská výzdoba Police i korpus skříně mají oděrky a škrábance. Jelikož se jedná o masivní dřevo, tak lze opravit. Na některých policích jsou „mapy“ od rozlité vody. Cena je konečná. Na prodej nespěchám.
Dětský / studentský pokoj
Prodám nábytek z dětských/studentských pokojů z dřevěného masivu (smrk, většinou IDEA nábytek) lakovaný ekolaky. Jedná se o: - šatní skříň (šatní tyč a 7 policových míst): š.91xv.180xhl.55cm - nástavba na šatní skříň: š.91xv.50xhl.55cm - policová skříň spodní horizontální (4x dvířka, 6 policových míst): š.204xv.74xhl.53cm - vitrínová skříň horní horizontální (4x skleněná dvířka, 7 policových míst) vč. připevňovacího systému na stěnu: š.204xv.66xhl.31cm - policová skříň spodní (2x dřevěná dvířka, polička): š.76xv.74xhl.53cm - policová skříň spodní (2x dřevěná dvířka, poličky): š.104xv.74xhl.53cm - 2x vitrínová skříň horní (2x skleněná dvířka, polička) vč. připevňovacího systému na stěnu: š.76xv.66xhl.31cm Nábytek je z měkkého masivu, nese stopy užívání i světelné degradace což je v ceně zohledněno. Prodej možný po jednotlivých kusech i různých kombinací - čím více kusů, tím výhodnější cena – viz. obr. Pokud si nejste jisti cenou, neváhejte mě kontaktovat. Mrkněte i na mé další inzeráty ohledně masivního nábytku! V okolí Mladé Boleslavi můžu i dovézt. Kontakt na mail/sms/whatsapp . Cena od 499 Kč (viz obr.)
Masivní šatní skříň ROM bílá / medová
Prodám novou 5 dvéřovou skříň. Skříň se nám bohužel do pokoje nevejde tak jak potřebujeme. Šatní skříň 5 dvéřová s pěti zásuvkami. Nábytek z borovicového dřeva v barevném provedení bílá/medová. PC 47600,- nechám za 33000,- nebo vyměním za stejnou skříň 4 dvéřovou. Odkaz na internetový obchod kde byla skříň zakoupena: Rozměry: Šířka 315 cm Hloubka 62 cm Výška 217 cm
Starožitná zámecká, stylová komoda z 19 století
Prodám starožitnou komodu z masivního dřeva a ořechové dýhy. Horní a dolní strana je lištovaná. Styl je překvapivě moderní, čistý, dalo by se říci minimalistický. Pravá a levá strana komody má dvoukřídlé otevírání. Dveře jsou prohnuté. Jejich prohnutí připomíná dvě proti sobě se blížící vlny. Ve střední části je uzamykatelná zásuvka schovaná za dvířky středové skříňky. Komoda je zhruba 60 x 100 x 250 cm velká. docela těžká. Stojí na nožičkách, také s tvarem vlny. Jedna zadní schází a je nahrazena jen provizorně. Komoda bude k vyzvednutí u Sedlčan. Další fotografie dodám do měsíce. Cena je k jednání. Osobní prohlédnutí je možné.
Luxusní starožitný nábytek puv. cena 130000,-
Nábytek z masivu inspirovaný českým historismem Kolekce stylového nábytku Classic pochází z období českého historismu a je vyrobena z kvalitního masivního dřeva a několika vrstev ořechové dýhy. Nábytek nabízí velké množství úložných prostorů a disponuje vysokou variabilitou. Na celé této kolekci je vidět precizní ruční práce, ruční řezby a ozdobné mosazné kování. Všechny kousky z této kolekce jsou dodávány v několika barevných odstínech a jsou opatřené četnými vrstvami polyuretanového laku. Původní cena 130000,-. Více na email .