inzerce, prodej, prodám, bazar

Stalinovi sokoli. Stíhací esa sovětského letectva I-II

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Stalinovi sokoli. Stíhací esa sovětského letectva I-II (2 svazky)
Polák Tomáš, Shores Christopher
válečné
r.v. 2003, nakladatel D-Conslut , 478 stran, původní vazba omyvatelná, stav velmi dobrý.
Kupující platí obě knihy a poštovné (300+80)
Stalinovi sokoli. Stíhací esa sovětského letectva I-II
Podobné inzeráty
Stíhací letadla 1914-18   1. díl
Prodám knihu - Stíhací letadla 1914-18 1. díl Rok vydání 2000 Osobní odběr v Lanškroun, Letohrad, Ústí nad Orlicí, Česká Třebová - nebo Zásilkovna na výdejní místo ČR +79,- Kč (105,- na dobírku)
Stíhací a bombardovací letadla USA, superstíhačky
Prodám novou knihu Stíhací a bombardovací letadla USA 1939-1945 1.vydani z r. 1992 napsal Jaroslav Schmid. Jednotlivé listy jsou na silném tzv. kladívkovém papíře. Stav nové knihy. Cena 490 Kč. Dále rodám orig. DVD superstíhačky války a zbraně spolu s několikastránkovou knihou o těchto stíhačkách. Vše v perfektním stavu. Něco o F-15, F-16C, F-22A, něco o Gripenech, technologii boje a další. Vše v knize a na DVD. Úplně nové. Cena 100 Kč Osobní odběr v Jindřichově Hradci, možno i poštou plus poštovné 80 Kč při platbě předem na účet. Platí do smazání.
Prodám sbírku knih Vojenská letadla a Vrtulníky
Prodám sbírku knih Vojenská letadla a Vrtulníky od Naše vojsko.Podrobná historia letectva. Výborný zdroj informácii pre modelárov , alebo nadšencov letectva. Niektoré knihy sú nové ,ďalšie sú poznačené časom.Predávam len v celku. Posielam balík tak jako v ČR a tak aj v SR. Cena + poštovné ( poštovné po dohode, prípadne zasielkovňa) Predávam len to čo je na obrázku. Prípadné otázky zodpoviem e-mailom.
Rádiotelefónne postupy a letecká frazeológia civil. letectva
Predám knihu Rádiotelefónne postupy a letecká frazeológia civilného letectva Kniha zahŕňa komplexný tréning IFR komunikácie medzi pilotom a ATC Kniha je nová, nepoškodená, striedavo v slovenskom a anglickom jazyku - 170 strán Cena: 240 Kč (10€) + poštovné prevodom na účet (lacnejšie) alebo dobierkou podľa slovenskej pošty Ponúkam aj iné materiály pre pilotov. Odosielam zo Slovenska. Písať na mail, číslo je vymyslené. Učebnica, knihy, pilot, piloti, PPL(A), ATPL, Rádiotelefonista, Rádiofonista, osvedčenie rádiotelefonistu, Ministerstvo dopravy
Noční stíhací letouny Bill Gunston
Zánovní -velmi dobrý stav.
prodám tyto knihy (motocykly,letdla,vesmír)
poslední harley - 300 Kč nová stíhací eskadra JG 54 - 200 Kč nová Křídla noci - 200 Kč nová Malta I - 100 kč starší Zlomená křídla - 150 kč nová vesmírné ostrovy - 100 kč starší Z.Polreich - prostřeno bez servítku - 350 Kč nová Chytrá kuchařka - vaříme rychle a zdravě-Kalpesh Panchmatia - 80 kč starší Hrníčkova kuchařka-nejrychlejší moučníky Jaroslava Pechová - 80 Kč