inzerce, prodej, prodám, bazar

Šroubky Carline

Kategorie: Příslušenství

Prodám šroubky na dělená možno i po kusech

Cena 28,- kus

BBS RM
BBS Speedline
Speedline Mistral
Work
OZ futura
OZ Fittipaldi
Kerscher
Carline
Artec
Schmidt
Lorinser


Pokud schanité nějaké určitá kola nebo jiné díly na alu klidně mě kontaktujte mnoho sad a dílu nemám vystavených


Pro vyhledávání limcové, dělené, dvoudilné,třidilné Bbs oz Schmidt Artec
Šroubky Carline
Podobné inzeráty
Nemrznoucí kapalina do chladičů CARLINE G 12+ 200l barel
Prodám barel 200l nepoužité kapaliny do chladičů Carline 12G+.Kapalina je koncentrovaná při zředění s destilovanou vodou v poměru 1:1 je nemrznoucí do -37°C.Specifikace: VW TL 774/D; VW TL 774/F. Chladící kapalina Antifreeze G12 je celoroční, vysoce kvalitní kapalina určena pro chladící okruhy automobilů všech druhů a jako teplonosné médium pro topné systémy dle normy VW TL 774/D až VW TL 774/F. Antifreeze G12 obsahuje speciálně vyváženou směs inhibitorů koroze na organické bázi zaměřenou na ochranu hliníkových částí motoru i částí z barevných kovu a železa. Zabraňuje také tvorbě vodního kamene, zanášení chladících a teplonosných systému. Doba výměny kapaliny je 5 let nebo dle doporučení výrobce automobilu. Je vhodná pro všechny osobní, užitkové a nákladní auta a je mísitelná s ostatními chladícími kapalinami na bázi glykolu vyhovující normě VW TL 774/D nebo VW TL 774/F.
Šroubky Artec
Prodám šroubky na dělená možno i po kusech Cena 39,- kus BBS RM BBS Speedline Speedline Mistral Work OZ futura OZ Fittipaldi Kerscher Carline Artec Schmidt Lorinser Pokud schanité nějaké určitá kola nebo jiné díly na alu klidně mě kontaktujte mnoho sad a dílu nemám vystavených Pro vyhledávání limcové, dělené, dvoudilné,třidilné Bbs oz Schmidt Artec
Odrazky
Prodám odrazky: - oranžové na šroubky - 50,-Kč - červená na šroubky - 50,-Kč - bílá na šroubky- 50,-Kč Cena je uvedená za kus. Osobní předání v Rakovníku nebo poštou při platbě předem: + 120Kč (Česka pošta Balík do ruky) + 70Kč (Zásilkovna).
KAMERA MINIATURNÍ VNĚJŠÍ Eincar-NTSC / PAL, 12-24V
Miniaturní barevná kamera určená pro volnou montáž případně pro zabudování nejlépe nad zadní registrační značku vozidla. - horizontální snímací úhel 110°. - HD 1/3" CMOS 640 x 480 pixel. - TV systém PAL/NTSC po přestřižení zelené smyčky. - zobrazuje pomocné trajektorie pro couvání, po přestřižení bílé smyčky trajektorie zmizí. - výstupní obraz zrcadlový. - vodotěsné krytí IP 68. - napájení 12-24 V / 60 mA. - pracovní teplota od - 20 °C do + 90 °C. - automatické vyvážení bílé, AGC a BLC. - připojovací konektory: video výstup. - CINCH samice, napájení konektor. -oboustranná samolepka pro uchycením přilepením a nebo šroubky. Zašlu poštou +50kč poštovného při platbě předem, nebo balíkovna +65 kč při platbě předem.Možno dobírka +100kč poštovného přes českou poštu.Nebo +85 kč na dobírku přes balíkovnu.Lze zaslat i do Alzaboxu.
Octavia 1, Polička ke spolujezdci
Prodám celkem nevídaný doplněk, přesně tvarovaný do Octavie 1, žádný univerzál. Polička nad nohy spolujezdce, černé barvy. Montuje se na původní 3 šroubky, jeden šroubek se musí předvrtat do koborce na boku tunelu, původní spojovací materiál je součástí. Úložná plocha vytlumena látkou. Podobný doplněk, který se mohl domontovat do Felicie. POUŽITA v autě velmi krátce, BEZ poškození. Cena je zatím jaká je, nikde na prodej jsem ji neviděl =můžete Googlit - DAA 300 001 POUZE osobní převzetí 5km od Říčan praha východ. Octavia 1 rs, laurin&klement, Octavia GT
regály do dodávky
Prodám 2regály do dodávky po obou stranách blatníků a k tomu šuplíky s různými příhrádkami pro šroubky i nářadí z důvodu nevyužití.nafocena jen jedna půlka. vytáhnuto z iveco daily instalatérského auta děláno na zakázku ale určitě možnost instalace i do jinších vozidel.