inzerce, prodej, prodám, bazar

Sprchová vanička 120x80x4cm IDEAL STANDARD - nová

Kategorie: Stavební materiál

Prodám zcela novou, original zabalenou,sprchovou vaničku obdelník 120 x 80- silný tvrzený akryl,, výška jen 4cm, výroba IDEAL Standard- Belgie, pův cena :8.980,- prodám za 4.000,- nová nepoužitá v original balení.(mám na prodej 3ks)
Sprchová vanička 120x80x4cm IDEAL STANDARD - nová
Podobné inzeráty
Kompletní sada závěsné WC + modul kombifix - NEPOUŽITÁ
Prodám kompletní set závěsného WC: modul kombifix + závěsné WC Ideal Standard se vším příslušenstvím, připraveno k okamžité instalaci. První foto ilustrační, zbytek skutečné fotografie. Set obsahuje: - Modul Viega kombifix - Závěsné WC Ideal Standard - Sedátko Ideal Standard - Designové bílé tlačítko Viega - Vodovodní a odpadní trubky pro připojení WC k modulu Vše je nové, čisté, nepoužité. Příslušenství je v původních obalech, vybaleno pouze kvůli fotografiím. Modul byl chvíli přidělán ke zdi a zase sundán (je tedy trochu zaprášený), nikdy ale nebyl ani napuštěn vodou. Důvod prodeje: kvůli změně půdorysu koupelny jsme místo tohoto setu museli koupit modul s nožičkami. Možnost vyzvednout na trase Brno - Vyškov.
nová keramická vanička
Nová keramická sprchová vanička, 90x90x12cm R55 čtvrtkruh za 3.400,- Kč místo 4.190,- Kč Nosnost vaničky je 150 kg. Protismykové dno. Snadná montáž, jen se položí na dlažbu, nebo beton, není nutno dokupovat nožičky, podezdívat, ani obkládat, ze dvou stran je glazura. Osobní odběr v Hořicích.
Sprchová zástěna TPSNEW90 90cm vanička litý mramor
Prodám plně funkční sprchovou zástěnu, z důvodu rekonstrukce, změny dispozic celé koupelny. Sprchová zástěna TPS NEW90 CR čtvrtkruh 90x90 cm cena dohodou - LEVNĚ Sprchová vanička keramická čtvrtkruh 90x90 litý mramor cena dohodou - LEVNĚ
Termostatická podomítková baterie sprchová
Prodám horní díl termostatické podomítkové baterie sprchové typ T2000 pro podomítková tělesa Ideal Standard Easybox. Výrobce Ideal Standard, ale je prodávaná pod značkou R+F. Baterie je nová, nepoužitá, originál zabalená. Omylem koupena do sprchy, ale protože příprava byla udělána i pro ruční sprchu, tak jsem musel koupit jiný horní díl. Cena nové baterie cca 8000 Kč.
sprchová vanička SIKO
Prodám sprchovou vaničku SIKO z litého mramoru v barevném provedení grafito včetně nízkého sifonu. Vanička používaná cca 5 měsíců, po té byla z koupelny vybourána. Při demontáži došlo na některých místech k poškrábání povrchu (viz fotografie). Toto poškození je pouze estetické a nemám vliv na funkčnost vaničky. Rozměr: 120x80 cm PC 10 290 + 401 = 10 691 Kč Odkaz na výrobek:
Sprchová vanička Duravit Starck Slimline 1500x750x60
Designová německá sprchová vanička Duravit Starck Slimline 150 x 75 cm, včetně Duravit sifonu. Nová, nerozbalená, stále v záruce. 1280 Preferuji osobní předání.