inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovni lahev na piti nova

Kategorie: Vše ostatní

Prodam novou lahev na piti

79kc penize predem
K dispozici 2ks
Sportovni lahev na piti nova
Podobné inzeráty
Láhve na pití, termoska
Nabízím 1l láhev na pití, 0,5l hliníková láhev na pití ( obě nepoužité ) a 0,5l kovovou termosku, funkční ale kov na pár místech poťukáný. Kus á 40Kč, za vše 100Kč.
Nová sportovní outdoorová lahev na pití s infuzérem 0,7l.
Nabízím 2 nové sportovní, outdoorové využitelné láhve na pití s infuzérem 0,7l. vhodné na kolo i pro ostatní sporty. Snadná údržba a čištění. Cena za kus. Poštovné dle tarifu České pošty, nebo Zásilkovny. Je možné osobní převzetí.
Nádoba na vodu 2,2 L
High Pulse® nádoba na vodu s nástavcem na pití (2,2 l) – nepropustná láhev na vodu pro váš fitness a silový trénink. Ideální pro sport, posilovnu, kempování a outdoorové aktivity Láhev na vodu z pevné a robustní nerezové oceli s praktickým uzávěrem na pití. Odnímatelný popruh a ergonomický design pro lepší uchopení a přepravu 100% nepropustná, bez BPA, udržitelná a odolná proti korozi – ekologická alternativa k plastové láhvi do tělocvičny. Ideální pro denní doporučené požadavky na vodu - není třeba doplňovat - vhodné i pro sycenou vodu - Kapacita: 2,2 litru Nová ,nepoužitá viz.foto Poštovné dohodou nebo osobní odběr Praha 8.
Láhev na pití 0,5l Columbus
Nabízím pouze už 1 lahev na pití s motivem hokejového týmu Columbus. Cena 150,-/ks
sportovní láhev na pití Nutrend
Láhev Nutrend, nová
Sportovní ledvinka na pití Nike
Prodám sportovní ledvinku na pití Nike, nepoužitá, cena 190,-Kč, tel.