inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní kříženec s VP po sport. rodičích možno přepravou

Kategorie: Králíci

Hledáme dobrý domov pro našeho odchovance. Sandokan * 07.06.2022 Očkovaný. Velmi milé a přátelské povahy. Vyhledává člověka. Naučený na toaletku a velmi čistotný nechodí mimo WC. Vhodný na mazlíka nebo pro sport.
Rodiče:
M: Dairy Queen From Emeralds SV: 70cm Těžké třídy
MM: Be Like Shadow Golden Kids SV: 70cm Těžké třídy
OM: Miremel From Emeralds SV: 70cm Těžké Třídy
O: Noobyfits Li Shang Lehká třída
MO: Noobyfits Libra ( Německo )
OO: Eikhaugens Ch. Back in Busines( Norsko )
Možno zaslat po celé čr přepravcem
Sportovní kříženec s VP po sport. rodičích možno přepravou
Podobné inzeráty
Sportovní Králíci s PP možno přepravou
Nabízím sportovní králíky. Hodní nekoušou naučený na WC. Kaecilius & America Chavez *20.06 2022 Menší vzrůst, ale s velkým potenciálem pro dobré výsledky Rodiče: M: Orphee Des Blins Lehké třídy skok daleký 180cm O: Miremel From Emeralds SV: 70cm Těžké Třídy Možno zaslat přepravou po celé ČR.
Sportovní kříženec s VP Samička  možno přepravou
Nabízím do dobrých rukou velmi hodnou a milou samučku menší vzrůst. Dánsko-Švédský původ. Nekouše a lidi má ráda. Scintila * 01/06/2022 Matkou je Vela From Emeralds Otec Alvarets Myling (Skovvejens Firegun x Casinos Finaly Fantasy - SE. Otec SE*Ölandstokens Wonder woman x Ocean Rain )
Sportovní kříženec. Přepravou zasíláme
Nabízím do dobrých rukou samičku sportovního křížence. Narozená srpen 2022. Samička je malého vzrůstu přítulná a naučená na toaletu. Rodiče Dánský původ. Bohužel jí nespadla ouška. Více informací na emailu. Cena dohodou záleží mi kam půjde.
Králík samec kříženec
Prodám samce. Jeden je kříženec VSS a druhý hy+ s hylou. Mělník.
Luxusní miminka po import rodičích akorát k odběru
Nabízím nádherná, vymazlená (i saténová) , zdravá a kontaktní mrňátka zakrslého beránka minilop po import rodičích s VP.Budou preventivně ošetřeni proti kokcidiím a jsou učeni na toaletku. Cena 1000 - 2000 Kč.Je kdykoliv možná i nezávazná návštěva. Lze sjednat přepravu po ČR.
Luxusní miminka po import rodičích akorát k odběru
Nabízím nádherná, vymazlená (i saténová) , zdravá a kontaktní mrňátka zakrslého beránka minilop po import rodičích s VP.Budou preventivně ošetřeni proti kokcidiím a jsou učeni na toaletku. Je kdykoliv možná i nezávazná návštěva. Lze sjednat přepravu po ČR.