inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní cross body taška taštička Husky

Kategorie: Ostatní

Prodám sportovní cross body taštičku se spoustou kapes a kapsiček.
Rozměry 20x22 cm.
Bezva stav.
Osobní převzetí Praha nebo přes Zásilkovnou při platbě předem, poštovné 80 Kč.
Sportovní cross body taška taštička Husky
Podobné inzeráty
Kosmetická taštička - 2 kusy
1) Kosmetická taštička se dvěma kapsami, obě na zip. Taštička je jemné krémové barvy. Jedna z kapes je s růžovým pruhem (dekorativní látka). Rozměry: délka dna: 18 cm šířka dna: 8 cm výška: 17.5 cm. Taštička je v pěkném stavu. 2) Kosmetická taštička - jedna kapsa na zip. Taštička je ze silnější látky, spodní rohy má vyztužené materiálem, který imituje koženku (krémová barva). Taštička má bordovou barvu. Taštička má rozměry: délka dna: 21.5 cm šířka dna: 9 cm výška: 19 cm. Taštička má běžná opotřebení - na jedné straně je ošoupaný roh "koženky", viz foto. Věřím ale že ještě někomu poslouží. Cena je uvedena za oba dva kusy. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Pouzdro/taštička, pouzdro na brýle, peněženka –NOVÉ
Pouzdro/taštička, pouzdro na brýle, peněženka –NOVÉ Cena různá v popisu. ČTĚTE! Podávám i jednotlivě.NESMLOUVEJTE, prosím. A: PRODANÉ -Pytlík B: Pouzdro/taštička jednorožec –NOVÉ Materiál softsheel, na zip, 21x14cm. Cena 75č. C : Dětské pevné pouzdro na brýle DECATHLON QUECHUA –NOVÉ Původní cena: 129kč Cena nyní: 99kč Polotvrdý materiál ochrání brýle před nárazy, poškrábáním skel a zlomením stranic. Hmotnost pouze 43 g. 16x6x7cm, barva modrá D: Peněženka/taštička hodiny zn. F&F –NOVÁ Původní cena: 209kč Cena nyní: 65kč. S visačkou, 10x2,5cm. Poštovné: ČP: obyčejné psaní -32kč(bez dokladu, kromě pouzdra na brýle) nebo doporučené psaní -66kč nebo Do balíkovny: 70kč nebo Zásilkovna: výdejní místo-80kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice
Tašky, brašny, kosmetické taštičky
Taška plážová za 30 Kč, taštička kosmetická s uchy, na zip, 29 x 21 x 6 za 25 Kč; obal na noťas za 90 Kč; taška textilní s uchem - rozměr 30 cm x 38 cm, na dokumenty formátu A4 nebo i na noťas za 40 Kč, taška textilní se dvěma uchy, nepoužívaná, s jednou kapsou na dva zipy, rozměr 48 cm x 33 cm, šířka 10 cm za 50 Kč; taška se dvěma uchy na zip s vnitřní kapsičkou na zip - 39x27 za 90Kč; taštička 23x18 na zip za 30Kč
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
Kožená taštička - pouzdro s příslušenstvím
Kožená taštička k pasu, opasek a nátepník (popř.pásek k uchycení něčeho...). Vše pravá kůže. Rozměr taštičky je 11 x 15 cm, opasek - délka 105 cm, délka nátepníku je 42 cm. Taštička používaná, ostatní nové. Jen osobní vyzvednutí!!! Ceny : Taška - pouzdro 80 Kč Opasek 80 Kč Nátepník - 2.pásek 60 Kč. Při koupi všeho 200 Kč.
Cross Body taška pro skryté nošení zbraně od Falco holsters
Prodám tašku pro skryté nošení od Falco holsters. Taška je nenošená, jako nová. Je velmi kvalitní. Je k ní i držák na zásobník. PC 3420,- Kč. " Taktická ledvinka s nošením přes hruď, na zádech, takzvaný cross body. Odepínací, nastavitelný pás s výstelkou. Zadní část ledvinky a část pásu je podšitá gumovitým materiálem, aby se ledvinka na těle neklouzala a neotierala. Zadná část ledvinky ukrývá i vrecko se zipem, do kterého pohodlně vejde peněženka, mobil a jiné drobnosti. Hlavní složka pro zbraň je štědrá na prostor, vhodný pro zbraně do velikosti 27cm x 13cm. Zbraň je v něm uchycena pomocí odnímatelného, ​​elastického pouzdra, které lze použít i pro zbraň se světlem / laserem. Přední strana ledvinky obsahuje další 2 menší kapsy na zip a laser Molle pás. Celková velikost ledvinky v nejvyšších bodech je 31cm x 14.5cm. " Podívejte se na web Falcoholsters...com, je to produkt označený číslem G122, mají tam i video. Předání buďto osobně Brno-Řečkovice, nebo Zásilkovnou po předchozí platbě na můj účet, případně na dobírku po uhrazení ceny dopravy předem na účet. Cena dopravy je 64,- Kč, na dobírku je to 81,- Kč.