inzerce, prodej, prodám, bazar

Sportovní boty/sálovky ASICS Noosa FF, vel. 39

Kategorie: Boty

Prodám výborné běžecké boty/tenisky, zn. ASICS, typ Noosa FF, vel. uvedená 39, 7 1/2, uvedená vnitřní stélka 24,5cm, tento rozměr odpovídá dolní prohlubni v zadní vložce, až k hornímu kraji je to 25,5cm, jsou tedy vhodné na nohu vel. 37-38. Atraktivní provedení, kombinace reflexní svítivé oranžovočervené barvy, zelené tkaničky, žlutozelená podrážka. Zvýšená gumová špička zabraňující okopání boty. Název firmy na jazyku, logo v přední části a vzadu na úchytu usnadňujícím obouvání. Přední část je prodyšná, větrací, ideální jako letní běžecké boty. Velmi kvalitní lehké pohodlné boty, velmi pěkný stav, špičky jsou možná lehce špinavější, ale nic výrazného. Podrážky nejsou nijak moc ošlapané. V jedné prohlubni je podrážka na kousku odřená, na nošení to nemá žádný vliv, noha tam nedošlapuje. Jinak bez vady, už jsou malé. PC: 1699Kč, nyní cena 440Kč + 91Kč poštovné nebo 65Kč Balíkovna nebo 81Kč Zásilkovna

Popis výrobce:

S botou Noosa FF vstoupíte mezi rychlíky. Je vybavená mezipodešví Flytefoam (drop 10 mm) s tlumícím GELem, který utlumí váš dopad, aniž by přidal botě na hmotnosti. Systém IGS podpoří váš přirozený pohyb a prodyšná horní část umožňuje noze bez problému dýchat. Díky reflexnímu vzhledu se nemusíte bát běhat ani za slabšího světla a tmy, protože budete dobře vidět. Noosa FF je lehká, je určená pro rychlé běžce s neutrálním došlapem.
Pro tvrdé povrchy je podešev zakončena otěruvzdornou uhlíkovou gumou, vnitřní vložka s mnoha otvory podporuje řízení vlhkosti.

Sportovní boty/sálovky ASICS Noosa FF, vel. 39
Podobné inzeráty
Sportovní boty/sálovky ASICS Gel Cyber Zorro, vel. 38
Prodám výborné tenisky/sálovky, zn. ASICS, typ Gel Cyber Zorro, vel. uvedená 38, podle vnitřní stélky 24cm jsou vhodné na nohu vel. 37. Atraktivní provedení, kombinace černé, stříbrné, tmavší růžové, některé části jsou lesklé, šedá se vzorkem vlnek. Zvýšená gumová špička zabraňující okopání boty. Název firmy vyšit na jazyku. Světlá podrážka non marking vhodná do tělocvičny, hodí se i na nošení venku. Velmi kvalitní lehké pohodlné boty, výborný stav, prakticky jako nové, nejsou nikde odřené, okopané, jakkoli zničené, podrážky netknuté. Jen bílá podrážka kolem boty je místy lehce špinavější. PC: 1899Kč, nyní cena 500Kč + 91Kč poštovné nebo 65Kč Balíkovna nebo 81Kč Zásilkovna Popis výrobce: Visible forefoot gel ASICS-GEL je tlumící systém na silikonové bázi, který splňuje požadavky profesionálních i amatérských atletů. Napomáhá zvyšovat výkon sportovce a minimalizovat riziko zranění při běhání. GEL v přední části tlumí nárazy díky čemuž je bota pohodlnější. Vyztužená textilie v těch nejvíce namáhaných místech zajistí dostatečnou odolnost. Trusstic system Plastový oblouk pod klenbou boty, který botě dodává sílu a stabilitu, aniž by ztratila cokoliv ze své flexibility.
Nové dámské tenisky Asics GT 2000/ US 12 / EUR 44.5 / 28.5cm
Aktuální do smazání. Úplně nové, nesedla velikost. Vhodné pro neutrální a hyperpronaci. Váha jedné boty 310g. Krabice zůstala v zahraničí. V obchodech se ceny pohybují okolo 2.5-3.5 tis a tuto velikost je těžké najít. Size US 12 / EUR 44,5 / 28.5 cm. GEL systém tlumení v přední i zadní části boty. Stélka Ortholite pro příjemný došlap. Reflexní prvky. Barva Midgrey/White/Pink Glow Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna/ pošta /balíkovna. Odesílám po platbě předem na účet + poštovné. Zásilkovna (doručení na výdejní místo) - 79 Kč. tenisky, běh, boty na běhání, running shoes, sneakers, women, Asics 44,5 Asics 44
Asics boty
Asics boty Nové boty Asics velikost 46,5 kupované za 2.405,- Prodám za 1.790,-
Běžecké trailové boty Asics
Prodám trailovky Asics Gel Sonoma 6. Velikost bot je 44,5 (28,5cm) Prodávám z důvodu že mi tento typ nevyhovuje. Boty jsou jak nové, vyzkoušeno na 10km běhu. Možný osobní odběr, nebo Zásilkovna.
Asics GEL-SONOMA 5 GTX Pokud rádi odbíháte mimo vyšlapané ce
Asics GEL-SONOMA 5 GTX Pokud rádi odbíháte mimo vyšlapané cesty, pánská běžecká bota do terénu Asics GEL-SONOMA™ 5 GTX bude při toulkách odlehlými místy skvělým parťákem. Tento trailový model v moderním a funkčním vzhledu poskytne pohodlí a trakci na nerovném terénu. Díky voděodolné membráně GORE-TEX™ odpuzuje vodu a nečistoty a vaše nohy zůstanou čisté a suché. Tlumicí technologie GEL™ v oblasti paty pomáhá tlumit nárazy a speciálně tvarovaná podrážka se stará o přilnavost boty na jílovitém a nerovném povrchu. Bota GEL-SONOMA™ 5 GTX bude u vašeho dalšího dobrodružství zárukou stability a maximálního pohodlí. Nové se zárukou. Koupená špatná velikost od ježíška.
Dámské běžecké boty Asics Gel-Cumulus, v. 46/ 29cm
Aktuální do smazání. Dámské běžecké boty Asics Gel-Cumulus 19 (2A). Obuté 1x na zkoušku ven, zjistila jsem, že jsou na mě moc úzké. Podešev je umytá. V obchodech se ceny pohybují okolo 2.5-3.5 tis a tuto velikost je těžké najít. Šířka 2A - úzká Velikost UK 11 / EUR 46 / US 13 / 29cm GEL systém tlumení v přední i zadní části boty. Stélka Ortholite pro příjemný došlap. Reflexní prvky. Barva begonia pink/baton rouge Váha jedné boty 340g Osobní odběr Beroun centrum / zásilkovna/ pošta /ppl /balíkovna tenisky, běh, boty na běhání, running shoes, sneakers, women, nadměrná velikost, zúžené, zúžená šířka, zúžené dámské běžecké boty v nadměrné velikosti