inzerce, prodej, prodám, bazar

Sport.obuv dámská NIKE COURT LITE 2W výhodná koupě Kč 750 -

Kategorie: Vše ostatní

Prodám sportovní dámskou obuv NIKE COURT LITE 2W, zcela novou,nenošenou. Zakoupenou ve
slevě za Kč 999,viz fotos, nyní dám slevu a nabízím za pouhých Kč 750. Měla jsem ji delší dobu uloženou ve skříni, takže již není v záruce. Bílá barva, velikost
UK 6, EUR 40, cm 25,5.
Pouze osobní předání v Praze kvůli vyzkoušení.
e-mail mikihavr@
tel
Sport.obuv dámská NIKE COURT LITE 2W výhodná koupě Kč 750 -
Podobné inzeráty
Nike court borough mid 2, vel.39
Prodám kotníkové nike court borough mid 2, vel. 39
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38
Nová Dámská běžecká obuv Asics gel - Nimbus vel.38 (24 cm) Více na webu Původní cena 4950,- Špičková tréninková neutrální obuv v omezené edici v bojových japonských barvách s bezpečnostní odrazkovou technologií. Podešev je konstruována ze dvou různých pěn, mezi kterými jsou polštářky gelu. Bezešvý svršek je velmi příjemný a funkční. Prémiová kvalita s nejpohodlnější konstrukcí je zárukou správného tréninku. Model Nimbus nese jméno dle nadýchaných oblaků v atmosféře, což připomíná jeho pohodlnost. Tato obuv je ideální jak pro zodpovědného začátečníka, tak pro zkušeného maratonce.
Půjčovna Thule Chariot Lite 1 a Lite 2 + příslušenství
Dobrý den, nabízíme k zapůjčení sportovní vozíky značky Thule - jednomístný THULE CHARIOT LITE 1 i dvoumístný THULE CHARIOT LITE 2. K vozíkům možno zapůjčit i Ski set, Miminkovník pro nejmenší nebo oporu hlavy a trupu. Dále nabízíme dětské krosny značky Deuter, odsávačky mateřského mléka, kojenecké váhy, monitory dechu. K vyzvednutí v obci Tatce nebo po domluvě možno zavést (Kolínsko, Poděbrady, Praha-Letňany a okolí). Více info na stránkách
Taneční boty Beata LAT vel. 37
Prodám taneční obuv od české značky JFDance pro latinskoamerické tance, jak pro profesionální tanečnice, tak pro účastnice tanečních kurzů. Svršek ze saténu tělové barvy dává obuvi decentní vzhled, změkčená podrážka poskytuje dostatečné pohodlí a nastavitelný pásek umožňuje připevnit obuv ke kotníku nebo okolo nártu. Podpatek 85 mm, velikost boty 5,5 (37). V ceně je i kartáč na obuv a pytlík na obuv.
Dámská lezecká obuv
Nová dámská lezecká obuv vel. EUR 41 1/2
Zápasnická obuv Adidas HVC vel. 40
Prodám zápasnickou obuv HVC velikost 40. Málo používané, jako nová. PC 1550,- Kč. Zápasnická obuv HVC patří mezi váhově nejnižší modely z nabídky značky adidas. Díky nízkému profilu tohoto modelu je tato bota využitelná napříč celým spektrem bojových sportů a umění. Podrážka je ohebná a je lepená, zároveň nezanechává na umělých površích žádné šmouhy. Zavazování je na tkaničku a jeden suchý zip v oblasti kotníku. Velká část boty je vyrobena z prodyšného materiálu, který dobře odvětrává - odvádí nadbytečnou teplotu.