inzerce, prodej, prodám, bazar

SPONKY DO VLASŮ

Kategorie: Ostatní

sponky do vlasů, cena za všechny
SPONKY DO VLASŮ
Podobné inzeráty
Sponky do vlasů
Prodám sponky ,čelenky ,hodinky funkční ,gumičly,náramky .Cena za vše 150 kč.
Náramky, řetízky, náhrdelníky, korálky, sponky, gumičky
foto 1 = gumička do vlasů = 1ks =10,-kč foto 2 = řetízky, náramky = 1ks =30,-kč foto 3 = dřevěný řetízek s náramkem = 30,-kč sada foto 4 = náhrdelník s korálky = 30,-kč foto 5 = náhrdelníky s korálky = 1ks =10,-kč foto 6-7 = náramky na ruku = 1ks = 10,-kč foto 8 = sponky 16ks = 50,-kč foto 9 = různé přívěsky = 70,-kč vše VŠE NEPOUŽITÉ. Platí do smazání. Mohu zaslat poštou.
Předpletené pletené účesy
Délka necelých 60cm. Směs dubových vlasů ze syntetických vlasů, 5 v balení světle hnědých háčkovacích vlasů pro ženy, přirozeně vypadající a super měkké jako lidské vlasy. 100% kvalitní, tepelně odolné syntetické vlákno, snadné oddělení, vhodné pro začátečníky, měkké a přírodní jako lidské vlasy, které se dobře zapadnou do vašich vlasů.
Profesionální zastřihovací strojek na vlasy a vousy
Cena je za kus! Preferuji osobní převzetí. Poštou či Zasilkovnou posílám na dobírkou jen při platbě předem na účet aspoň poštovným. 7️⃣7️⃣5️⃣1️⃣6️⃣2️⃣3️⃣4️⃣2️⃣ Přístroj slouží ke stříhání vousů, kníru, vlasů z hlavy a nepotřebných chloupků na jiných částech těla. K dispozici je tichý zastřihovač vlasů s nadprůměrným výkonem ideální pro práci i s těmi nejhustšími vlasy . Strojek má displej, na kterém se zobrazuje stav baterie a rychlost otáček motoru. Otáčky mate pod kontrolou ¨krátkým zmačknutí tlačítkem on/off. Barva, ve které jsou čísla zobrazena, je bílá. Zastřihovač se používá pro stříhání a holení vlasů a vousů. Pevně vyrobené, kovové tělo. Perfektní jak do kadeřnictví nebo holičského salonu, tak i na doma. Precizní T-Blade čepel z nerezové oceli se zvýšenou odolností zajistí důkladné a rovnoměrné oholení každé části obličeje a hlavy. Zastřihovač vlasů je vybaven 3 nástavci různých velikostí (1,2,3 mm). Baleni obsahuje strojek 3 hroty (1,2,3 mm) štětec na čistění Nabíjecí kabel USB typu C
NOVÁ sada látkových plen/látkovací sada Bamboolik
Prodám látkové pleny Bamboolik + vkládací pleny + snappi sponky + novorozenecké svrchní kalhotky. Vše je NOVÉ a NEPOUŽITÉ! Pouze 1x vyprané. Byla to unáhlená koupě a nevyužiji je. Vkládací pleny (tvarované i dlouhé) využijete od novorozence až po batolecí věk, je třeba dokupovat vždy jen vhodnou velikost svrchních Pul kalhotek. Celková pořizovací cena těchto položek vyjde na 8 900,- Kč. Prodám komplet za 5 900,- Kč a přidám zdarma separační plenky (nepoužité, jen otevřené). Preferuji prodej celé sady. Pokud byste měli zájem jen o část, ozvěte se, a zkusíme se domluvit. Sada obsahuje: Tvarovaná vkládací plena s kapsou z Bio bavlny - 20ks (PC: 5 598,- Kč) Svrchní PUL kalhotky - 1 ks růžové a 1ks modré. (PC: 499,- Kč/ks, tj. 998,- Kč dohromady) Snappi sponky - 2ks (PC: 138,- Kč) Dlouhá vkládací plena - 10ks (PC: 1 589,- Kč) Krátká vkládací plena - 3ks (PC: 369,- Kč)
Čelenka a sponky pro holčičku
Čelenka s gumičkou pro holčičku, nová, sponka, nová, univerzální velikost od narození, barvy fialová, tmavě a světle růžová, sponky