inzerce, prodej, prodám, bazar

Spolehlivá kobyla ČT do nižšího sportu/ k rekreaci/ do chovu

Kategorie: Koně

Prodám kobylu ČT narozenou 2005, po Przedswit Primus, matka po Taifun. Vhodná k aktivní rekreaci, do nižšího sportu, či do chovu (výborná matka). V dobré kondici, velmi dobře krmitelná, zdravá a pevná kopyta (nekovaná), nedekovaná, bez zdravotních problémů. Ustájena v režimu přes den pastvina, na noc box.
Kobyla je všestranná - dříve ježděna westernově, nyní v anglii. Účastnila se několika hobby westernových soutěží, má vyskákaný hobby parkur na úrovni ZZ (80 cm), v přípravě chodila do 100 cm. Nyní ježděna a ošetřována převážně dětmi, využívána k výcviku začátečníků. Pravidelně se účastní hubertů, vánočních vyjížděk, plavení, skijöringu a podobných akcí. Spíše dopřednější, spolehlivá na jízdárně i v terénu, chodí sama i s ostatními koňmi.
Kobyla je po dvou hříbatech, vždy ukázkový porod. Druhý potomek k vidění u nás.

Potomci:
Best Boy Jane Valley (WB, nar. 2012) - S: ZL (110), C:ZL.
Bloody Mary (CZEWB, nar. 2018) - celková známka 8,42 b. na ZZV klisen ČT.

Kobyla ustájena v Rumburku. Nezávazná návštěva a vyzkoušení vítáno.
Cena k jednání, podmínky do kterých by šla budou určitě zohledněny.

Pro více informací prosím piště na e-mail: mertlova1@, nebo volejte.
Video a další foto na vyžádání ráda zašlu.
Spolehlivá kobyla ČT do nižšího sportu/ k rekreaci/ do chovu
Podobné inzeráty
IRSKÝ COB - kobyla s hříbětem
Ze zdravotních důvodů a s těžkým srdcem jsem nucen prodat svoji kobylu Roby s jejím hříbětem Rockym. Kobyla se narodila 1. 1. 2019, hříbě se narodilo 18. 9. 2022. Kobyla má papíry. Oba jsou přátelští k lidem i ke zvířatům, jsou kontaktní, nechají se ošetřit, česat, kovář není problém. Kobyla byla před rokem osedlaná, bohužel jsem teď na ně dlouho neměl čas, ale byli v kontaktu s lidmi. Prodám pouze společně, byl bych rád, kdyby se dostali do vyhovujících podmínek a kde by o ně bylo s láskou pečováno. Jsou zvyklí být 24/7 venku na pastvě s přístřeškem, bez problémů jsem je míval puštěné na volno, drželi se poblíž domova, večer se ochotně vraceli do ohrady. Cena 135 000,-. Dále si můžeme popovídat po telefonu. Kontaktujte mě, prosím, na telefonním čísle , na SMS ani e-mail neodpovídám.
Furioso kobyla
Ponúkame 3 ročnú kobylu plemena Furioso z vlastného chovu. Kobyla má plný pôvod, pp a pas. Kobyla je obsadnutá v základnom výcviku. Vyrastala na pastvine v stáde, chovaná v režime 24/7. Je zdravá, bez zlozvykov. Všetka manipulácia, veterinár, kováč, vodenie, nové ruchy znáša bezproblémov. Vhodná na všestranné využitie.
Kobyla po Silvio II
Predáme našu krásnu Kobylu narodenú 2004.Na svoj vek je úplne vytálna,zdravá krásna kobyla ktorá je jazdená aj v aréne a úžasná v teréne.Vhodna pre menej skúsených úžasná kobyla ktorá vie ešte veľa naučiť u nás jazdená westernovo v minulosti jazdila v anglii vie dosť slušne skákať.Vhodna aj do chovu.Veterinar,kováč bez problémov.Moznost zaslať viac foto aj videá.Môzete ma kontaktovať cez tel alebo watsap.
Klisna do chovu, či na rekreaci
Nabízím charakterní polokrevnou klisnu (Mir sada x Quoniam II x Havel) do chovu, či na rekreaci. Narozena 2009, KVH cca 170cm, hříbě dosud neměla. Zapsána v PK ČT s hodnocením za 8b. Má vychozené ZL s amatérkou a minulý rok šla L. Bohužel začátkem prosince 2022 úraz na pravé pánevní končetině, díky kterému již klisna do sportu není, ale pro chov, či rekreaci vhodná je. Více info a RTG zraněné nohy k dispozici. DĚTI A NEZLETILÝ PROSÍM NEPSAT/NEVOLAT.
Kobylka poloviční APH
Z rodinných důvodů nabízíme k prodeji naši black tobiano krásku. Narozená je 3/2010 - tedy letos 13 letá. Původ má poloviční APH, otec Pepino San Bar, matka teplokrevný typ (taky strakatá). KHV cca 147cm, povahově velmi komunikativní kobyla, citlivá a vnímavá, někdy náladová kobyla (zašklebí se, ale neublížila by). Kobylka je ježděna po celý život ve westernovém stylu, u prvních majitelů jezdila i rychlostní west. závody, u nás využívaná jen na rekreaci. Jsme její druzí majitelé. Je chodivá, dopředná, ale dobře ovladatelná. V terénu i na jízdárně spolehlivá. Není vhodná pro úplného začátečníka. Po zdravotní stránce je v pořádku. Má pevná a vysoká kopyta (chodí naboso), silné nohy s krátkými spěnkami - v terénu je naprosto stabilní a jistá. Zvyklá být 24/7 venku s přístřeškem nebo na noc v boxe. Ve stádě nekonfliktní, spíše se podřídí. Prodáme pouze do výborných podmínek, ideálně jako rodinného koníka pro jednoho pána a do společnosti dalších koní. NE do jezdecké školy apod. Nového majitele si vybereme, záleží nám na tom, kde bude její nový domov a aby se měla dobře. Cena 130 tis. Dohoda možná.
LUSITANO klisna s PP
Nabízím k prodeji a přímému importu 3 letou hnědku typickou klisnu lusitano jménem Quarentena, DNA, blue book, reg.APSL, předpoklad v dospělosti 158-160cm. Jedná se o spojení pracovních linií, otec vraník z chovu Ortigao Costa, matka ryzka. Tato klisna již nyní ukazuje své kvality jak exteriérové, tak i v pohybu. Mohutná kobyla jezdeckého typu. Předpoklad odvážného koně vhodného do sportu i na rekreaci či do chovu, klisna je vyrovnaného temperamentu. Kůň je pastevně odchovaný ve stádě, hodný, základně manipulovaný. Cena klisny 4200€. Dopravu lze zařídit s českým certifikovaným plně pojištěným přepravcem za 1400€. Video k dispozici na whatsapp. Z důvodu snižovaní stavu koní u chovatele je nyní na prodej několik zajímavých koní ve Španělsku. U nás v ČR jsou k rezervaci letošní hříbata.