inzerce, prodej, prodám, bazar

SPOLEČENSTVÍ SAFÍROVÉHO SRDCE

Kategorie: Pro mládež

Luxusní stav knihy bez přebalu. Jako nová - asi vůbec nečtená. 308 stran. Vydáno 2015. Tvrdá pevná vazba. Vstupte do světa pětice kluků a dívek a držte jim palce v boji proti monstrum zla. Vaší zbraní bude Vaše srdce! Osobní odběr Havířov. Možné zaslání Českou poštou nebo Zasilkovnou. V nabídce dalších 50 knih za jedno poštovné.
SPOLEČENSTVÍ SAFÍROVÉHO SRDCE
Podobné inzeráty
Jan Balík: Pojď a následuj mě 2 Témata pro společenství mlád
Prodám knihu Pojď a následuj mě 2. díl Témata pro společenství mládeže, vypracovala skupina kněží a laiků ze Sekce pro mládež ČBK jako pomůcku pro společenství mládeže, redakce P. Jan Balík. Vydání 1., Paulínky, 2002. Mírně poškozená měkká obálka. Podívejte se i na mé další inzeráty. Osobní převzetí Dolní Loučky nebo Tišnov, možné zaslat i poštou/zásilkovnou/balíkovnou.
Prodám komiks - Junácká srdce (nové)
Kniha Junácká srdce navazuje na již vydanou publikaci Kreslené seriály časopisu Junák. Obsahuje komiksy DRUŽINA ČÁPŮ (nakreslil M. Čermák), TAJEMSTVÍ STARÉHO ZÁMKU (nakreslil J. Petráček), PAVEL HLEDÁ KAMARÁDA (nakreslil K. Zeman), ZTRACENÁ LOĎ (nakreslil M. Kocian), a rozšiřuje tak pohled na skautský kreslený.
Dva výtisky edice Statečná srdce
Prodám dva výtisky edice Statečná srdce: Nejdřív já (1969) Ocelová stezka (1971) Cena za oba 50 Kč + poštovné (31 Kč jako obyčejný dopis, 65 Kč přes Balíkovnu)
Páté srdce - Lucie Lukešová - dívčí romány
Nabízím celou serii dívčího románu Páté srdce. Pouze jako celek. Knihy jsou v super stavu, žluté stránky, vhodné i jako dárek. Cena 100,- Kč + 80,- Kč Zásilkovna (platba předem), případně osobní odběr Klamoš.
Odvážné srdce, Juraj Vojtáš
Prodám knihu Odvážné srdce, Juraj Vojtáš, velmi dobrý stav, osobní odběr nebo zásilkovna na dobírku.
Knihy pro mláděž
Prodám knížky v pěkném stavu. Cena níže (možná dohoda v případě odběru více knížek), osobní předání v Brně (nebo zaslání přes zásilkovnu nebo poštu po domluvě). Při zájmu mohu nafotit detailnější foto. Nabízím více knížek - snažím se vytvořit seznam, v případě zájmu mohu zaslat. Uvedené ceny jsou bez poštovného. Lovecká dobrodružství z celého světa (Čeněk Charous) - 200,- PRODÁNO Diamantová cesta + Magická cesta (Iva Hlaváčková) - 90,-/kus (dohromady 160,-) Kamenné srdce + Železná ruka (Charlie Fletcher) - 70,-/kus (dohromady 120,-) Při zájmu o koupi nebo další informace mě prosím kontaktujte přes email, odepisuji ještě ve stejný den (snažím se do hodiny), pokud nejsem na dovolené. Na SMS, WhatsApp a další aplikace nereaguji (nepoužívám je).