inzerce, prodej, prodám, bazar

Spoiler zadního nárazníku

Kategorie: Ford

Prodám spoiler zadního nárazníku na Ford fiesta 2017->
Spoiler zadního nárazníku
Podobné inzeráty
Ford Mondeo MK4 Facelift spoiler předního nárazníku
Spoiler předního nárazníku Ford Mondeo MK4 BA7 Facelift 2010-2014. Materiál: laminát. Elegantní vzhled. Dodáváno v šedé základní barvě. Určeno pro lakování. Super kvalita a cena. Nový. Mohu zaslat na dobírku
Ford Mondeo 2.2 Tdci Titanium Sport
Dobrý den Prodám Ford Mondeo 2.2 Tdci 129Kw 2008 cena auta na originálních 18 Ford - obuto na zimních pneu 142000 po případě zájmu i o 19 kola Rolan Ford original + 12 000 za kola, obuto na letních pneu + typový list ve výbavě sport titanium s Bi-Xenon, dvouzónová klimatizace, vyhřívané čelní sklo+ Zadní ) vyhřívané přední sedačky, sportovní paket (polokožené Alcantara sedačky, hliníkové pedály, spoiler zadních dveří, spoiler předního a zadního nárazníku), zadní + přední parkovací senzory, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče,nemory, dálkové odemykání + bezklíčové startování, CD changer, bluetooth handsfree, isofix , automatické stěrače ,přísvit do zatáček, el. sklopná zrcátka, roletky v oknech, abs, ASR, palubní počítač, Convers, multifunkční volant, digitální ukazatel stavu vozidla, Senzor tlaku v pneumatikách atd... samozřejmě auto má nějakou kosmetiku od běžného používání najeto cca 211 000km originál km po celou dobu servisované převážně ve Fordu ,po motorové stránce bez problému servisní kniha k dispozici . Auto je po rozvodech Výměna oleje + filtrů ve 210 000 Km Výměna rádia za Isudar + zesilovač + decentní subwoofer + couvací kamera ) originální rádio přidám k vozu. krásný nepoškozený interiér, auto je po motorové stránce ve výborné kondici. Zápis do velkého TP pro 19 kola , dálniční známka na rok Pokud by měl někdo zájem mohu poskytnout výpis z Cebia , kde je uvedena historie vozu a výbava , vývoj km a podobně ...( sám jsem ověřil, když jsem vůz kupoval) Potřeba udělat levý zadní silentblok , již jsem koupil zadní levý + pravý , předám při prodeji. nemám čas to řešit potřebuji do práce vetší vůz pro více informací tel 175 970 , nebo email .
díly + příslušenství Ford Focus Mk1
Prodám na Ford Focus Combi 1,6 16V: výfuk Eberspacher střední tlumič nový - použitá spojka ve velmi dobrém stavu - sněhové řetězy na 14" kola 185/65/14 nové - stěrače Bosch Aerotwin přední i zadní nové - výztuha zadního nárazníku - pěnová výplň zadního nárazníku - nádržka na ostřikovače bez čidla Cena dohodou.
Ford výztuha zadního nárazníku
Prodám použitou výztuhu zadního nárazníku. Ford 1520891 Sundána z Ford C-Max 2007 při instalaci tažného zařízení. Bez poškození, stav viz fotky. Měla by sedět i na Ford Focus.
lišta ,zadního nárazníku ford focus mk2 kombi
lišta , zadního nárazníku ford focus mk2 kombi rv. 2008-2011
Ford Mondeo MK4 Facelift (10-14) spoiler předního nárazníku
Přední tuning spoiler Ford Mondeo MK4 BA7 Facelift 12/2010-2014. Materiál: FIBERFLEX laminát. Sportovní vzhled. Jednoduchá montáž. Homologace TÜV (Certifikát od výrobce). Dodáváno v základní barvě. Určeno pro lakování. Výrobce: CSR-AUTOMOTIVE (Německo). Super kvalita a cena. Nový. Mohu zaslat na dobírku