inzerce, prodej, prodám, bazar

Splitdorf NS2 pro Indian

Kategorie: Veteráni

Vyměním kontakt z magneta Splitdorf NS2 za jiný vnitřní díl z S2.
Splitdorf NS2 pro Indian
Podobné inzeráty
INDIAN - Náhradní díly
Prodám nevyužité díly z renovací na Indiany Scout 101 , Prince , Chief , 741 , Four Powerplus a možná i jiné modely. Originální původní díly jsou - Benz.kohout a potrubí s matkami Benz.víčko s pumpou Pružina vidlice ze šnekem Tyče řízení krku a vidlice Zbytek jsou Nové nepoužité díly - Zadní světlo Stupačky(Plotny) s čepy Rukojeti kompletní Nosič Přední osa kola a matky Šponováky Řetězu Vidlička táhla brzdy s čepem Pružiny sedla Horní matka krku řízení Šroub do řídítek dlouhý Pružiny stojanu Mazničky Seznam dílů Prince Mysky do Rámu Vahadla Ložiska a středy do náboje kola atd atd. .. V případě zájmu zašlu víc informací a fotek. Pro více informací pište - z časových důvodů první kontakt nejlépe emailem .. ! INDIAN SCOUT 101, PRINCE , Chief, 741, Indian 101, Powerplus, Scout , Indian Prince, Four
Edison Splitford
Predám Edison Splitdorf magneto na rozdelovač na 2 valec.seriové číslo nemá,točí sa,opravitelný.asi na John Deere. Kontaktujte mailom.
znak indian
INDIAN, znak na smaltované plechové ceduli, kvalitní bombírovaný plech, pravý pálený smalt, co je na fotce, ale i jiné smaltované cedule na fotkách, vhodné jako dekorace, pro reklamu jako poutač, pro sběratelé do sbírky, suvenýr i jako dárek. Ceny od 200,- Kč, možnost zaslání.
BSA 250  OHV r.v. 1950 čtyřtakt
Prodám motocykl BSA 250 r.v. 1948, s českými doklady, plně funkční. Po 1. majiteli jak nová. Krásná motorka do sbírky vhodná i pro začátečníky příjemná na jizdu. Cena 138 tis. Kč. tel. PODOBNE ..Jawa,perak, ČZ, BMW, Ariel, AJS, BSA, Royal Enfield, Sachs, Čechie, Norton, Rudge, Indian, Zundapp, NSU, DKW, WANDERER, TRIUMPH, HARLEY, INDIAN, Dunelt, Norton, Velocette, Vincent, ...
Ojnice Indian Scout 750 - nové
Prodám ojnice Indian Scout 750 Výroba dle originálu. Pevnostní ocel- pevnost 1100 Mpa Ocel vhodná pro výrobu ojnic závodních motorů.