inzerce, prodej, prodám, bazar

splitboard Capita

Kategorie: Snowboarding

prodám jetý splitboard s pásy a úplně novým vázáním union charger velikost M velice lehké vázání s novým systémem sestavování.
splitboard Capita
Podobné inzeráty
Splitboard GNU 166cm, vázání Spark Burner, pásy G3 a hole
Ahoj prodám komplet splitboard GNU 166 cm s vázáním Spark Burner velikost M, puky, pásy G3 a holemi. Splitboard je udělán pomocí DIY voile kitu, což znamená že je pouze pro jezdce, kteří jezdí levou nohou dopředu (regular) s nastavením úhlů přední 25 a zadní 0. Toto nastavení nelze změnit a je na pevno. Split je jetý, nese známky používání, skluznice v perfektním stavu, žádné hluboké díry, vše na cajk. Hrany v pohodě žádné praskliny apod. Použitá deska GNU 166 má magne traction (klikatá hrana se sedmi záchytnými body) a je to čistokrevný banán = rocker. Vázání je model Burner od Sparku s pinovým uchycením. Je v naprostém pořádku, jsou na něm známky opotřebení, ale funguje skvěle a určitě někomu ještě poslouží. Na jednom z pinů chybí lanko, ale na funkčnost nemá vliv. Mám k němu ještě jeden pin navíc. Velikost M je vhodná pro boty 40-44 EUR. V pohodě se dá používat i s botou velikosti 44.5 EUR (můžu poslat foto). Větší jsem nezkoušel. Pásy G3 říznuté přesně na míru splitboardu, po renovaci, takže v super stavu. Hole teleskopické skládací.
Capita Burton Cartel ion
Dobry den, prodavam snd komplet Capita BOSD 164w, vazani Burton Cartel vel.L 43 a vys, boty Burton Ion mondo velikost 29,5 cm set byl jezden 1,5 sezóny, skluznice ma nejake sramy ale vse bylo skvěle opravě ve snd servis zezula Brno. puvodni cena setu po slevach cca 25tis. rozumné dohodě se nebráním
CAPITA DOA 160cm snowboard
Super prkno v top stavu - ježděno jen v Alpách, koupeno v roce 2020
Splitboard Nitro Squash 163, vázání UNION, pásy JONES
Ahoj prodám používáný splitboard NITRO Squash 163cm s vázáním UNION EXPEDITION vel. L a pásy JONES. Set je jetý, nese známky opotřebení, ale nic závažného, skluznice napohodu (pravidelně mazána, servisována) stejně jako hrany. Vázání UNION Expedition, vel. L pro boty 43,5 EUR a výše, ale 42,5 se vlezou vklidu. Můžu poslat foto. Pásy Jones, seříznuté přesně na míru splitboardu, s okem na špičce a kohla klipem na patce. Jednoduché, praktické. Pásy prošly na začátku února renovací, takže jsou v top stavu. Mám k dispozici i hole ZAJO teleskopické dvakrát použité za 1000Kč navrch.
splitboard vázání explorer vel.S black
Prodám Splitboard vázáni jednu sezónu chozené. Vše funkční a navíc redukce na normální snowboard. Původní cena 10 000 nyní 5000. Při rychlém jednání 4000
Splitboard Scarabeus 177 cm
Splitboard legendární brněnské značky Scarabeus. Vhodný pro většího jezdce (délka 177 cm). Včetně setu pro montáž vázání Voile. Velmi dobrý stav.