inzerce, prodej, prodám, bazar

Spiralovy krajec Delimano brava spiralizer

Kategorie: Ostatní

Prodam nevybaleny spiralovy krajec na zeleninu od znacky Delimano, s kompletnim prislusenstvim, nikdy nepouzity
Spiralovy krajec Delimano brava spiralizer
Podobné inzeráty
Spirálový kráječ Pro Brava (Delimano) nový nepoužitý
Spirálový kráječ Pro Brava (Delimano) nový nepoužitý Ve delimano Brava spirálovem kráječi pro jsou zahnuty tři čepele z nerezové ooceli. (viz foto) 1. Tenka spiralova cepel 2. Hrubá spirálová cepel 3. Chepel na "hobliny"
Delimano Brava pružinový kráječ
kuchyňský kráječ Delimano Brava pružinový kráječ NOVÝ NEPOUŽITÝ Zapomeňte na nože a krájecí prkénka, jelikož unikátní mechanismus tohoto užitečného kuchyňského vybavení, kterým je Delimano Brava pružinový kráječ, nakrájí ovoce i zeleninu každým stlačením. Chytrý design zajistí větší bezpečnost a méně nepořádku v kuchyni, navíc s jednoduchým čištěním a skladováním.
DELIMANO SPIRALIZÉR BRAVA - nový
Spiralizér Brava hravě promění vaše oblíbené ovoce a zeleninu v chutné pokrmy . K dispozici máte tři různé čepele: hrubou spirálovou čepel můžete použít na přípravu těstovin linguini z cukety či papriky jemnou spirálovou čepel můžete použít na přípravu tenoučkých zeleninových nudliček čepel na krájení proužků můžete použít na krájení brambor na křupavé hranolky nebo nakrájené kapusty, mrkve či cibule bez jediné slzy a bez rizika pořezání Tři vyměnitelné čepele jsou mimořádně ostré vyrobené z nerezové oceli . Spiralizer Brava je vybavený speciálním odkládacím prostorem pro dvě čepele, které právě nepoužíváte, takže zůstanou ostré a vždy dobře chráněné.
Delimano Brava SPIRALIZER TOP
Prodam nevyuzity delimano. Pouzito cca 5x! Mirne znamky pouziti ale TOP stav! Nove stoji 899kc. Prodam za 499kc Na netu neni skladem
Stolní spirálový kráječ na zeleninu LEIFHEIT - spiralizer
Stolní spirálový kráječ na zeleninu LEIFHEIT 03222. Spiralizér. Nový, orig. balení.
Kráječ na vajíčka, mozzarellu, sýry či houby zn. Koziol
Minimálně používaný kráječ na vajíčka či jiné produkty (mozzarella, měkké sýry, houby). Při výrobě je kladen důraz na co nejmenší ekostopu, použité materiály jsou zdravotně nezávadné. Kráječ je také vtipným designovým doplňkem do domácnosti. Lze umývat v myčce. PC 499,- Osobně Praha 6 - Dejvice, Zásilkovna +75,- kráječ na vajíčka, kráječ na vejce, kráječ na houby, kráječ na mozzarellu, kráječ na sýr, Koziol