inzerce, prodej, prodám, bazar

Spiralizér Lurch Spirali

Kategorie: Ostatní

Spiralizér Lurch Spirali, minimálně používaný, velmi pěkný, pouze prasklinka viz poslední foto

Spiralizér je vybaven třemi nerezovými čepelemi na zpracování zeleniny a ovoce nebo např. sýru. Můžete si tak vytvořit nudličky o tloušťce 3 mm, 5 mm a spirálové plátky o tloušťce 3 mm.

Obsluha a údržba spiralizéru je velmi jednoduchá, stejně jako zpracování surovin. Praktické jsou přísavky na podstavci, které zajišťují stabilitu při práci.

Pouze osobní předání v Lysé nad Labem (40 minut vlakem nebo autem od Prahy).
Spiralizér Lurch Spirali
Podobné inzeráty
Spiralizér Lurch
Prodám málo používaný spiralizér.
DELIMANO SPIRALIZÉR BRAVA - nový
Spiralizér Brava hravě promění vaše oblíbené ovoce a zeleninu v chutné pokrmy . K dispozici máte tři různé čepele: hrubou spirálovou čepel můžete použít na přípravu těstovin linguini z cukety či papriky jemnou spirálovou čepel můžete použít na přípravu tenoučkých zeleninových nudliček čepel na krájení proužků můžete použít na krájení brambor na křupavé hranolky nebo nakrájené kapusty, mrkve či cibule bez jediné slzy a bez rizika pořezání Tři vyměnitelné čepele jsou mimořádně ostré vyrobené z nerezové oceli . Spiralizer Brava je vybavený speciálním odkládacím prostorem pro dvě čepele, které právě nepoužíváte, takže zůstanou ostré a vždy dobře chráněné.
Lurch Spiralizer
Byl použitý jen jednou. Jako nový, bez známek opotřebení. Původní cena 1200 Kč Prodám za 500 Kč Možnost osobního předání v Praze - Háje.
Stolní spirálový kráječ na zeleninu LEIFHEIT - spiralizer
Stolní spirálový kráječ na zeleninu LEIFHEIT 03222. Spiralizér. Nový, orig. balení.
Prodám málo používaný spiralizér Tescoma HANDY
Spiralizér HANDY je dodáván se 3 výměnnými čepelemi pro přípravu nudliček o síle cca 2 x 3 mm, špaget o síle cca 3 x 6 mm a spirálových plátků o síle cca 1,5 mm. Materiál: plast, nerez ocel Délka (cm): 25,5 Šířka (cm): 14 Výška (cm): 18 Mytí v myčce: ne K pracovní podložce se přichycuje přísavkou
Delimano Brava SPIRALIZER TOP
Prodam nevyuzity delimano. Pouzito cca 5x! Mirne znamky pouziti ale TOP stav! Nove stoji 899kc. Prodam za 499kc Na netu neni skladem