inzerce, prodej, prodám, bazar

Špičková laserová liposukce - SLIM LIPO

Kategorie: Ostatní

Prodám špičkový přístroj SLIM LIPO k redukci tuku a celulitidy laserem. Pro kosmetické salony i estetické kliniky.

Zaručuje velké zisky z ošetření.

Přístroj je úplně nový, s českým menu a v plné záruce. Přístroj je certifikován CE. Mohu zařídit školení s certifikátem pro provoz v salonu. Prodej z vážných rodinných důvodů.

Laserová liposukce SLIM LIPO používá výkonný laserový paprsek o vlnové délce 532 nm, který může proniknout kůží dostatečně hluboko, aby dosáhl tukové tkáně a provedl selektivní zahřívání těchto tukových buněk. Tukové buňky se začínají rozkládat při 42 - 47 ° C, rozkládají se na mastné kyseliny a glycerol a poté se vylučují metabolickým systémem v těle. Ostatní tkáně nebudou poškozeny, proto je metoda neinvazivní a bezpečná.

SLIM LIPO je také výborný v prevenci ukládání tuků a zejména nebezpečného útrobního tuku.

Protože laser rozpouští podkožní tuk, při ošetření zadečku a stehen, nejen, že zeštíhlíte, ale zbavíte se rovněž nehezké celulitidy a vyhladíte si pokožku.
Špičková laserová liposukce - SLIM LIPO
Podobné inzeráty
Špičková laserová liposukce VERJÚ z USA
- prodám špičkový laserový přístroj Verjú z vážných rodinných důvodů - 100 % TOP stav, bez poškození, v záruce, pouze 178 ošetření - velké zisky z ošetření - jasně prokazatelné výsledky - bez nákladů - pouze tři stroje v ČR na Slovensku - přístroj pro trvalé odstranění tuku a celulitidy - první laserová liposukce na světě, která získala certifikaci FDA za redukci obvodu a snížení objemu tuku - od předního výrobce laserů z USA - ERCHONIA LASER - přístroj je certifikován nejvyšším celosvětovým standardem bezpečnosti FDA a CE - celkem 15 certifikátů a atestů - přes 21 klinických studií - více informací telefonicky nebo emailem
BMI laserovový nivelační set / laserová vodov
Profesionální sada s laserovou vodováhou BMI COMPACT. 10240,00Kč bez DPH Profesionální laserová sada BMI v kufru. Sada se skládá z magnetické laserové vodováhy 35cm s diodou 635nm s možností rektifikace, celokovového otočného držáku s aretací, hran. pro vytyčování pravých úhlů, červených laserových brýlí a kufru. Laserová vodováha BMI TORPEDO 3 - sada v plastovém kufříku (s nivelační podložkou, přídavným hranolkem, laserovými brýlemi), 3 bodové lasery. Dodává se spolu s nivelační základnou. Přesnost +/- 6mm/20m. Dosah do 30m.
Traxxas Lipo 5000mAh 11.1V, 3clanky
Prodam Traxxas baterii Traxxas Lipo 5000mAh 11.1V, 3clanky Viz; foto
Lipo 4S 5000mAh Gens Ace Bashing
prodam 4S lipo baterii , koupena 25.1.23, nevhodne rozmery, pouze dobita, faktura,konektor XT60, cena vcetne dopravy
Novinka 2022: DuoWings - bezkontaktní liposukce
Prodám exkluzivní přístroj DuoWings pro bezkontaktní odstranění tuku. Revoluční selektivní vysokofrekvenční systém pro bezkontaktní neinvazivní odstranění tuku. Unikátní technologie umí přesně zaměřit pouze tuk a vytváří v něm požadovaný termální efekt. Využívá přirozený fyziologický mechanizmus odbourání tuku a je tedy šetrná ke klientovi. Efektivní i bez striktní diety nebo cvičení. Prodej z důvodu neotevření estetického centra (další pobočky) v zahraničí (náročné cestování kvůli covid). Přístroj je vhodný jak pro kliniky, tak pro kosmetické salony. Více informací na telefonu, emailu, či osobně.
Laserová gravírka - Ortur Laser Master 3
Predám novú Laserovu gravirku Laser Master 3 Hlavné vlastnosti Ortur Laser Master 3: Super výkonné laserové gravírovanie – Ortur Laser Master 3 využíva najnovší 10 W optický laser, združuje až dva 5,5 W lasere z predošlej generácie a je schopný rezať drevenú dosku o hrúbke 10 mm na jeden raz. Široká kompatibilita – Podporuje webové používateľské rozhranie, je taktiež kompatibilný s rôznymi populárnymi gravírovacími softvérmi ako LaserGRBL, LightBurn, podporuje aj Windows XP. Používateľský prívetivá gravírovačka – Podporuje spustenie gravírovania cez SD kartu / USB / Wi-Fi app / offline. Nový vzhľad okuliarov pre ochranu očí – Panoramatický štít filtra dokáže filtrovať 97 % ultrafialových lúčov, čo výrazne pomáha pri ochrane očí. Ďalšie vlastnosti – Štruktúra konštrukcie s nízkou gravitáciou / Najnovšie riešenie inteligentného laserového gravírovania od ORTUR Laser Application Technology Lab / 11. generácia laserovej matičnej dosky / V2.0 Series Smart Laser Firmware. Laserová gravírovačka Ortur Laser Master 3 má gravírovací priestor až 400 x 400 mm a rýchlosť gravírovania 20000 mm/min.