inzerce, prodej, prodám, bazar

Spektofotometr CM-2500c pro měření barvy Konica Minolta

Kategorie: Ostatní

Prodejce KASKO, sídlem Slavkov 82.
- zařízení je vhodné pro měření barvy na pohledových dílech různých materiálů
- měřící geometrie 45/0°
- tento přístroj je přenosný a vyznačuje se vysokou přesností měření a jednoduchostí manipulace
- Režim PASS/FAIL pro vyhodnocování naměřených odchylek dle zadaných tolerancí
- Měřená plocha ᶲ11 mm
- Paměť pro 1700 vzorků / měření

obsah balení:
1ks Spektrofotometr CM-2500c CT (verze close tolerance)
+ standardní příslušenství:
◦ Bílý kalibrační standard CM-A153 s daty na CD
◦ AC Adaptér AC-A305
+
1ks CM-A32 černý kalibrační box
1ks Speciální kufr CM-A148
Spektofotometr CM-2500c pro měření barvy Konica Minolta
Podobné inzeráty
Prodám odpadní nádobku WX-103 do laserové tiskárny
Prodám 3x odpadní nádobku WX-103, Konica Minolta A4NNWY1. Konica Minolta A4NNWY1. Kompatibilita: Konica Minolta WX-103, A4NN-WY3, A4NN-WY1. CENA JEDNOHO KUSU 400 Kč.
Bezdotykový lékařský teploměr BODY COMFORT BC 07
Prodám nový, nepoužitý teploměr Body Comfort BC 07. Doklad bohužel nemám. Osobní předání nebo zásilkovna možné. Popis z webu: BODY COMFORT Bezdotykový teploměr BC 07 Jsou situace, kdy změření tělesné teploty a odhalení horečky není snadné. Ať už se jedná o miminko, dítě, dospělé doma nebo pacienty v různých zařízeních. Bezdotykový teploměr BODY COMFORT BC 07 je vhodným pomocníkem jak pro lékaře, tak i běžné uživatele. Maminky ocení možnost měřit teplotu prostředí, ale i povrchů. Toto je vhodné například při měření teploty koupele, lahví s dětskou výživou nebo čajíčkem. Výhody produktu rychlost měření měření tělesné teploty bez nutnosti kontaktu s člověkem nebo předmětem měří nejen lidskou teplotu, ale i teplotu předmětu nebo prostředí (může s ním být měřena i teplota dětských lahviček, koupele, pokojové teploty) je klinicky testovaný+ CE 0197 a mezi zákazníky velmi oblíbený vhodný pro domácí ale i profesionální používání Technické vlastnosti rychlost měření: cca do 1 sekundy rozsah měření teploty lidského těla: od 32,0 do 42,5 °C rozsah měření povrchů: od 0 do 60 °C vzdálenost měření 1 – 10 cm funkční životnost až do 40.000 měření akustická signalizace paměť posledních 32 měření - využijí především lékaři a zdravotní sestry rozlišení +/- 0.1 °C provozní teplota 10 – 40°C skladovací teplota 0 – 50°C relativní vlhkost prostředí 85 % zdroj: 2x 3V AA nedobíjecí baterie - baterie jsou součástí balení hmotnost cca 125 g s bateriemi originál německý senzor osvětlený displej automatické vypínání – po cca 7 sekundách od posledního měření
Bezkontaktní teploměr TrueLife Care Q7
Koupený před 5 lety za 1500 Kč. Používán jeden rok, nyní jen překáží v krabici. Baterka je vybitá. Cenu nabídněte. Popis: Popis produktu Zapomeňte na zdlouhavé a nehygienické měření teploty klasickými rtuťovými i novodobějšími digitálními teploměry. Budoucnost měření je v bezkontaktních teploměrech! TrueLife Care Q7 pracující s technologií infračerveného záření měří přesně a výsledek budete mít během okamžiku! Teploměr splňuje směrnice CE, SÚKL i EN ISO 13485:2016. Výsledek během vteřiny Změřit teplotu malému dítěti bývá často oříšek. S tímto teploměrem to však bude hračka. Výsledek se vám zobrazí do jediné sekundy od stisknutí tlačítka! Přesné měření TrueLife Care Q7 je vybaven zpětným rozborem infračerveného paprsku, což je nová technologie, zaručující vysokou přesnost měření s odchylkou pouhých 0,2 °C. Podsvícený displej Měření ve dne i v noci bude snadné a pohodlné díky podsvícenému LCD displeji. Nebudete tedy muset rozsvěcet, ani namáhavě zkoumat výsledek měření. Úsporný provoz Tento teploměr zvládne na jednu baterii až 40 000 měření. Je totiž velice úsporný a po použití se automaticky vypíná. Starosti s nabíjením tak můžete pustit z hlavy. Paměť na naměřené hodnoty Nezatěžujte svou paměť jednotlivými měřeními. Model Care Q7 si vše zapamatuje místo vás – automaticky totiž ukládá posledních 32 naměřených hodnot. Signalizace zvýšené teploty Zvukový signál upozorňující na zvýšenou teplotu upoutá vaši pozornost ještě dříve, než pohlédnete na displej. Hodnotu zvýšené teploty si navíc můžete nastavit dle aktuální potřeby. Snadné ovládání K ovládání teploměru vám bude stačit jediný prst. Nejen, že pouhým stiskem tlačítka změříte teplotu, ale jedním prstem budete díky rozložení tlačítek ovládat i veškeré nastavení teploměru. Multifunkčnost Model Care Q7 má mnohem širší možnosti použití, než by se na první pohled mohlo zdát. Kromě tělesné teploty jej můžete využít také k měření teploty prostředí, různých povrchů nebo tekutin.
Konica Minolta Toner TN116 nový
Konica Minolta Toner TN116 nový
Konica Minolta CA - 310
Konica Minolta CA-310, kalibrační přístroj - analyzátor barev s měřící sondou CA-P32/35. Kompletní včetně kabeláže a držáku sondy se servo zaostřováním.
Toner, Konica Minolta TN-321 CYAN - A33K150
Prodám toner do laserové tiskárny Konica Minolta TN-321 CYAN - A33K150. Jedná se o neotevřený a nepoužitý toner v rozbalené kravici (viz foto). CENA 500 Kč