inzerce, prodej, prodám, bazar

Speciality z masa a ryb, Ryby a mořské plody v kuchyni

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Mořská kuchařka. 50 kč/ks. /// Předání Kolín Zálabí/ Kolín Futurum (čtvrtek, pátek) a Praha Depo Hostivař (úterý, čtvrtek). Odpovídám večer. Zásilkovna do 2 kg za 70 Kč. Výměna (SWAP) za trvanlivé potraviny.///
Speciality z masa a ryb, Ryby a mořské plody v kuchyni
Podobné inzeráty
STEINHAUSER - HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA
Dnes již nedostupná „bible“ řeznicko-uzenářského řemesla, zpracovaná kolektivem 22 autorů pod vedením Doc. MVDr. Ladislava Steinhausera, CSc. Formát A5, pevná šitá vazba, 664 stran, množství obrázků a tabulek. 1. vydání, LAST Brno 1995, ISBN 80-900260-4-4. Nová nečtená kniha. Kniha je rozdělena do 3 částí: A) OBECNÁ HYGIENA MASA - složení a vlastnosti masa; - zdravotní aspekty konzumace masa; - veterinární a hygienický dozor; - hygienické požadavky na potravinářské závody; - mikrobiologie masa; - hygiena a sanitace provozů. B) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASA - produkce jatečných zvířat; - nákup jatečných zvířat; - předporážkové ošetření zvířat; - jatečné opracování prasat, skotu, ovcí, telat a koní; - prohlídka jatečných zvířat a masa; - vedlejší jatečné produkty; - bourání masa; - zrací procesy v mase; - skladování a konzervace syrového masa; - balení a expedice masa; - posuzování kvality masa. C) HYGIENA A TECHNOLOGIE MASNÝCH VÝROBKŮ - suroviny a materiál pro masnou výrobu; - přísady; - obaly; - solení masa; - technologie výroby jednotlivých skupin masných výrobků: -- uzeniny; -- vařené masné výrobky; -- pečené masné výrobky; -- trvanlivé masné výrobky; -- ostatní masné výrobky; - výroba konzerv; - těžení živočišných tuků; - masné polotovary; - balené masné výrobky; - prodej masa a masných výrobků; - posuzování jakosti masných výrobků.
Rybářské knihy
Prodám následující seznam knih jako celek za 1990 Kč: Jak na ryby (technika rybolovu a jiné praktické návody) - Antonín Kotyšan Sedí rybář u vody - Vilém Werner Základy našeho rybářství - Václav Dyk Sladkovodní rybářství - John Bailey Jak se loví bílá ryba - Kai Chaluppa Ryby zblízka - Zdeněk Šimek Chytání pstruhů v Americe-Richard Brautigan Chodíme na ryby - Stanislav Vodinský Žertujeme kolem vody humorný rybářský slovník - Milan Pohunek Minimum pro rybáře - Petr Skalka Sumec - Jozef Mihálik Sladkovodní ryby - Jiří Čihař 1000 + 1 rada pro rybáře - Jaromír Říha Milión nadějí pro rybáře - Stanislav Vodinský Zápisník šíleného rybáře - Václav Fikar Ryby v našich vodách - Stanislav Lusk Umělé nástrahy kromě umělých mušek - Otto Pospíšil Pstruholov v Amerike - Brautigan, Richard Příručka rybáře - Pascal Durantel Sportovní rybářství - Zdeněk Šimek Rybárstvo muškárenie - Adam Sikora Stříbrný lipan - Jaromír Tomeček Ideálně osobní předání v Ivančicích (popř. po domluvě v Brně) nebo mohu zaslat i poštou. Mob.: +420 Inzerát platný do smazání. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Mořské ryby
Mořské ryby * pište email nebo sms
Knižní originál RYBY MOŘSKÉ A SLADKOVODNÍ
Krásně napsaná odborná kniha vydaná již v roce 1909 prof. Antonínem Noskem. Pevná vazba a originálních 364 stran v TOP stavu. Obsahuje 26 celostránkových barevných tabulí, které zobrazují nejméně 195 různých ryb a navíc kniha má i 175 obrazů v textu. Pevná cena 2400,-Kč.
ryby rybičky akvarijní, akvarium - 2 knihy
V.Dackevič - Barevné ploutvičky, rok vydání 1975,, Fotografická kniha s nejzákladnějšími informacemi o akvarijních rybičkách pro nejmenší.. Příroda do kapsy - akvarijní rybičky, rok vydání 2004 Praktická knížka do kapsy. Seznámí dětské začátečníky v oblasti akvaristiky s nejběžnějšími druhy sladkovodních akvarijních ryb. Děti se naučí rozeznávat jednotlivé druhy ryb, dozví se základní informace o jejich původu, způsobu života i jak je chovat. Kniha je bohatě ilustrovaná,.. cena za obě
Někdo to rad palive
Úplný průvodce pěstováním, sklízením a uchováváním chilli papriček Tato kniha je praktickou příručkou pro všechny milovníky pálivých pochoutek. Prozradí zájemcům vše, co potřebují vědět, chtějí-li si vypěstovat vlastní chilli papričky. Začíná od úplných začátků a postupuje dál krok za krokem. Poradí, jak vysévat semena, jak pečovat o rostliny, jak sklízet plody a jak si poradit s běžnými problémy. Začátečníkům pomohou v orientaci i přehledné návody, kontrolní seznamy, fotografie a ilustrace. Milovníci chilli zde najdou i řadu dalších informací, například krátké dějiny chilli a vysvětlení Scovilleových jednotek pálivosti (oficiální stupnice pro měření pálivosti papriček). Samozřejmě nemohou chybět ani rady, jak plody své práce chutně upravit.