SPECIALITY Z MASA A RYB (1998)
Kategorie:
Kuchařky
Kniha Speciality z masa a ryb. Ve výborném stavu.
Rok vydání: 1998
Vydání: 1.
Na mém profilu najdete také další knihy a učebnice, možnost množstevní slevy.
Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
Rok vydání: 1998
Vydání: 1.
Na mém profilu najdete také další knihy a učebnice, možnost množstevní slevy.
Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.
Podobné inzeráty
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor.
Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny.
Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie masa – od druhů, plemen a nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou k jatečnictví a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, k masné výrobě a konzervování masa i masných výrobků. Vše symbolicky zakončeno statí o úpravě krámu a výlohy. Komplexní dílo, včetně pojednání o chemickém složení tkání, anatomii jatečných zvířat a veterinárně-hygienických aspektech zpracování masa.
Prodám kuchařské knihy:
Menu lásky aneb Kuchyně plná lásky 30,-,
Levně a chutně vaříme s Novou 30,-,
Vaříme s moderní technikou, Pokrmy z mletého masa, Závitky, záviny, rolády 20/kus,
Variace na kuchyně Orientu, Připravujeme pohoštění, Drůbež a drúbeží pochoutky, Rychlé pokrmy 15/kus,
Rybářská kuchařka 20,-,
Kuchařské švindly aneb co čím jak nahradit 40,-,
Kuchařka - Králík na 250 způsobů - 30,-,
Šunka, salámy & spol. lexikon : uzeniny, delikatesy z masa, recepty 50,-,
Moderní kuchyně 40,-,
Labužník Hitchcock filmová kuchařka mistra hrůzy 30,-,
Saláty z celého světa 20,-,
Jak používat koření 20,-,
Moučníky bez mouky 10,-,
Sada 13 kuchařských knih z edice 100 a 1:
chutných salátů,
specialit z masa,
zvěřinových jídel,
domácích večeří,
krajových jídel,
vaříme pod parou,
jídel z mletého masa,
chalupářských pochoutek,
zeleninových jídel,
chalupářských pochoutek,
Sto receptů z ryb a plodů moře,
Sto receptů thajské kuchyně,
Sto receptů s pivem a vínem. Cena spolu 130,-.
Z důvodu nevyužití nabízím celou kolekci kuchařských knih. Knihy jsou nové, bez otisků, bez poškození.
Pevná lesklá vazba s přebalem.
Edice v slovenském jazyce.
V této rozměrem malé (12 x 15 cm), ale obsahem velké kuchařské knížce naleznete až 120 receptů.
stredomorská kuchyňa: Sbírka 120 chutných středomořských jídel spojuje staré recepty s novými, ve kterých se odráží intenzita a vitalita středomořského života.
pečenie: Jsou zde kapitoly s tradičními lahůdkami, chlebíčky, chuťovkami, ale také vegetariánské pečivo, koláče a sušenky. Recepty jsou jednoduché a srozumitelné.
vegetariánska kuchyňa: Knížka nabízí recepty na polévky a předkrmy, lehká jídla, hlavní jídla i úžasné dezerty, stylové, tradiční i nové kombinace vůní a chutí, například paprikovou polévku s chilli, či jablečné praženky s mandlovou omáčkou a mnohé další.
čínska kuchyňa: Výběr 120 čínských receptů pro přípravu polévek, předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Podrobné návody, jak postupovat při vaření, smažení či pražení pokrmů z masa, zeleniny, těstovin i rýže, jsou doplněny barevnými ilustracemi.
ryby a plody mora: Tradiční i netradiční jídla z ryb a mořských plodů. Klasické recepty doplněné inspirujícími ilustracemi jsou základní příručkou pro všechny, kteří mají v oblibě chutná rybí jídla.
grilovanie a letné šaláty: Naleznete v ní kapitoly o grilování ryb a plodů moře, drůbeže, masa, zeleniny, salátů i dezertů. Připomenete si tradiční pochutiny a seznámíte se s méně známými přísadami pro přípravu skutečně delikátních jídel.
cestoviny: Recepty jsou obohacené barevnými ilustracemi. Základem jídel jsou čerstvé suroviny, přičemž se klade důraz nejen na chuť, ale také vzhled pokrmu. Kuchařka je průvodcem při dosažení dokonalosti v přípravě těstovinových jídel.
zemiaky: Lahodná bramborová jídla zaujmou každého, neboť nabídce plněných bramborových trojúhelníků, smažených brambor s česnekovou omáčkou či v kombinaci s masem nebo rybami odolá jen málokdo.
kurča: Recepty potěší každý mlsný jazýček a jsou vhodné pro každou příležitost bez ohledu na to, zda držíte dietu, čekáte hosty, nebo chcete něco rychle ukuchtit.
mexická kuchyňa: Nabízí kombinaci starých i nových receptů. Odrážejí vitalitu a energii mexického života. Recepty využívají čerstvých mexických přísad a vyvolávají skutečnou příchuť Mexika.
wok: Metoda přípravy jídla ve woku představuje rychlé, zdravé, a chutné vaření. Knížka obsahuje 120 receptů ze všech koutů Dálného východu. Jsou přizpůsobeny pro snadnou přípravu jídla i v evropské kuchyni.
čokoláda: Pochoutky s tmavou či bílou čokoládou se stanou součástí domácího jídelníčku, jakož i vyhledávanou pochoutkou během posezení s přáteli a známými.
Buď osobní odběr v Praze za cenu 1990 Kč, nebo zašlu přes službu balíkovna. Při koupi více knih z mé nabídky (případně i dalšího zboží) zašlu také přes službu balíkovna. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
Magdalena Dobromila Rettigová - Domácí kuchařka, ODEON 1986 - 200,-
Magdalena Wagnerová - Vánoční kuchyně, PLOT 2004 - 30,-
Alena Doležalová - Kuchařka – Toasty, topinky a topinkoví pomazánky, Dona 2002 - 21,-
Zdeněk Roubínek - Kuchařka – nové pomazánky, DONA 1998 - 21,-
Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury, ODEON 1989
Cukrářské speciality, MERKUR 1968 -
Pochoutky z brambor, AVICENUM 1982 - 30,-
Dagmar Lánská - Koření pro každé vaření, Práce 1975 - 21,-
Dagmar Lánská - Vitamíny z domova i zdaleka, Práce 1982 - 15,-
Zdena Márová - Dobrou chuť v roce 1981, Merkur 1980 - 30,-
Růžena Murgová - Hospodyňkám od A do Z, Obzor 1990 - 45,-
Zdeněk Roubínek - Kuchařka nové pomazánky, DONA 1998 - 24,-
Jana Horecká - Jídla z drůbeže, Kn.centrum 1998 - 21,-
Eugenie Dušková - Nechval den před večeří, LAGUNA 1996 - 30,- NOVÁ
Ivanka Abrahamová - Pomazánky + Saláty doma i na chalupě, Vyšehrad 1999 - 24,-
Jana Horecká, Dušan Tichý - Velká barevná obrazová kuchařka, SNP 1991 - 45,- NOVÁ
Juliana A. Fialová a a kolektiv - Mezinárodní kuchařka, AVICENUM 1980 - 45,-
Miloslav Nosovský - Koření-kouzlo ve vaší kuchyni, VPK 1996 - 12,- NOVÁ
Hermann Bareiss - Tipy a triky jak se co jí, IKAR 1999 - 45,-
Zdeněk Žáček - Zajímavě o kávě, čaji a kakau, Vydavatelství obchodu 1962 - 33,-
Zdeněk Pohlreich - Už dost, šéfe!, Closer Publishing 2012 - 450,- JAKO NOVÁ
Ljubomir Petrov - Bulharská národná kuchyňa, Príroda 1988 - 50,- JAKO NOVÁ
Prodám kuchařské knihy:
Vegetariánská kuchařka 20,-,
Těstoviny - krok za krokem 30,-,
Pařížská dieta 30,-,
Vaříme dětem chutně a zdravě 30,-,
Menu pro vysoké podpatky 40,-,
Česnekové speciality 30,-,
Italská rybí kuchařka 60,-,
Det ox 60,-,
Kniha o čaji matcha 50,-,
Lahodně s Ellou 60,-,
Moučníky - Hájková 50/kus,
Hub něte ve spánku 40,-,
Hub neme s dělenou stravou - kúra na 14 dnů 30,-,
Co chutná v Evropě 20,-,
Těstoviny - Jednoduché i nápadité recepty italské kuchyně 40,-,
Zdravá požitkářka 50,-,
Velká kuchařka 40,-,
Letní smoothies 60,-,
První trampská kuchařka 140,-,
Vůně čaje 30,-,
Chceš být zdráv? 30,-,
Speciality světových kuchyní 20,-,
Top recepty: 100x drůbež 30,-,
Erotická kuchařka I. 20,-,
Švýcarská kuchyně 20,-,
Recepty s vůní bylinek 20,-,
Recepty z Vlachovky 20,-,
Slavnostní kuchařka - Sním ještě víc... 30,-,
Rýže, Recepty pro chuť i krásu, 20/kus,
Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu, Nudle 30/kus,
Dýně, Tvaroh 120/kus,
všechny osttaní 20/kus.
Nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů. Nová kniha od autora 43 úspěšných kuchařek! Houby patří odnepaměti do české kuchyně. A česká kuchyně prostě letí. Vracíme se ke klasické české kuchyni a s gustem ochutnáváme jídla, která vařily naše prababičky. S překvapením pak zjišťujeme, že v jednoduchosti je krása a tedy i chuť. Pojďte ochutnat skvělou smaženici, smetanovou houbovou omáčku, babiččinu bramboračku či kulajdu nebo se nechte okouzlit chutí houbového guláše. A už jste někdy vařili pravé "kerkonošské kyselo"? Pokud nemůžete žít bez masa, tak vězte, že hovězí na houbách, hovězí roláda s houbovou nádivkou, plněné kuřátko houbami nebo skvělá sekaná s houbami vaše chuťové bu'nky jistě potěší. Hlavně nezapomeňte! Houby nejlépe chutnají čerstvé, když si je sami nasbíráte. Sbírat pro radost můžete všechny, ale JÍST JEN TY, KTERÉ OPRAVDU ZNÁTE!
Vydáno: 2012, Československý spisovatel
Počet stran: 137
Jazyk vydání: český
Ilustrace/foto: Martina Velíková
Vazba knihy: měkká / brožovaná