inzerce, prodej, prodám, bazar

SPECIALITY Z MASA A RYB (1998)

Kategorie: Kuchařky

Kniha Speciality z masa a ryb. Ve výborném stavu.

Rok vydání: 1998
Vydání: 1.

Na mém profilu najdete také další knihy a učebnice, možnost množstevní slevy.

Osobní předání Plzeň (po domluvě možno také v Berouně), případně zaslání s navýšením ceny o poštovné.

SPECIALITY Z MASA A RYB (1998)
Podobné inzeráty
VÁCLAV ROŠICKÝ - ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ
Nová kniha. Formát A5, 304 stran, pevná šitá vazba. 2. vydání, v roce 2015 vydalo nakladatelství OSSIS Tábor. Obsahuje cca 240 receptů a návodů na párky, klobásy, salámy, šunky, tlačenky, uzená masa a slaniny. Rozsáhlá 300stránková kniha, poprvé vydaná v roce 1892 v Koberově edici „Kronika práce, osvěty a průmyslu“, je druhou nejstarší českou tištěnou příručkou technologie masa. Ano, celé technologie masa – od druhů, plemen a nákupu jatečných zvířat, přes jejich ustájení před porážkou k jatečnictví a zpracování vedlejších živočišných produktů, bourání masa, k masné výrobě a konzervování masa i masných výrobků. Vše symbolicky zakončeno statí o úpravě krámu a výlohy. Komplexní dílo, včetně pojednání o chemickém složení tkání, anatomii jatečných zvířat a veterinárně-hygienických aspektech zpracování masa.
Kuchařské knihy 3.sada.
Prodám kuchařské knihy: Menu lásky aneb Kuchyně plná lásky 30,-, Levně a chutně vaříme s Novou 30,-, Vaříme s moderní technikou, Pokrmy z mletého masa, Závitky, záviny, rolády 20/kus, Variace na kuchyně Orientu, Připravujeme pohoštění, Drůbež a drúbeží pochoutky, Rychlé pokrmy 15/kus, Rybářská kuchařka 20,-, Kuchařské švindly aneb co čím jak nahradit 40,-, Kuchařka - Králík na 250 způsobů - 30,-, Šunka, salámy & spol. lexikon : uzeniny, delikatesy z masa, recepty 50,-, Moderní kuchyně 40,-, Labužník Hitchcock filmová kuchařka mistra hrůzy 30,-, Saláty z celého světa 20,-, Jak používat koření 20,-, Moučníky bez mouky 10,-, Sada 13 kuchařských knih z edice 100 a 1: chutných salátů, specialit z masa, zvěřinových jídel, domácích večeří, krajových jídel, vaříme pod parou, jídel z mletého masa, chalupářských pochoutek, zeleninových jídel, chalupářských pochoutek, Sto receptů z ryb a plodů moře, Sto receptů thajské kuchyně, Sto receptů s pivem a vínem. Cena spolu 130,-.
kolekce 12 kuchařských knih
Z důvodu nevyužití nabízím celou kolekci kuchařských knih. Knihy jsou nové, bez otisků, bez poškození. Pevná lesklá vazba s přebalem. Edice v slovenském jazyce. V této rozměrem malé (12 x 15 cm), ale obsahem velké kuchařské knížce naleznete až 120 receptů. stredomorská kuchyňa: Sbírka 120 chutných středomořských jídel spojuje staré recepty s novými, ve kterých se odráží intenzita a vitalita středomořského života. pečenie: Jsou zde kapitoly s tradičními lahůdkami, chlebíčky, chuťovkami, ale také vegetariánské pečivo, koláče a sušenky. Recepty jsou jednoduché a srozumitelné. vegetariánska kuchyňa: Knížka nabízí recepty na polévky a předkrmy, lehká jídla, hlavní jídla i úžasné dezerty, stylové, tradiční i nové kombinace vůní a chutí, například paprikovou polévku s chilli, či jablečné praženky s mandlovou omáčkou a mnohé další. čínska kuchyňa: Výběr 120 čínských receptů pro přípravu polévek, předkrmů, hlavních jídel i dezertů. Podrobné návody, jak postupovat při vaření, smažení či pražení pokrmů z masa, zeleniny, těstovin i rýže, jsou doplněny barevnými ilustracemi. ryby a plody mora: Tradiční i netradiční jídla z ryb a mořských plodů. Klasické recepty doplněné inspirujícími ilustracemi jsou základní příručkou pro všechny, kteří mají v oblibě chutná rybí jídla. grilovanie a letné šaláty: Naleznete v ní kapitoly o grilování ryb a plodů moře, drůbeže, masa, zeleniny, salátů i dezertů. Připomenete si tradiční pochutiny a seznámíte se s méně známými přísadami pro přípravu skutečně delikátních jídel. cestoviny: Recepty jsou obohacené barevnými ilustracemi. Základem jídel jsou čerstvé suroviny, přičemž se klade důraz nejen na chuť, ale také vzhled pokrmu. Kuchařka je průvodcem při dosažení dokonalosti v přípravě těstovinových jídel. zemiaky: Lahodná bramborová jídla zaujmou každého, neboť nabídce plněných bramborových trojúhelníků, smažených brambor s česnekovou omáčkou či v kombinaci s masem nebo rybami odolá jen málokdo. kurča: Recepty potěší každý mlsný jazýček a jsou vhodné pro každou příležitost bez ohledu na to, zda držíte dietu, čekáte hosty, nebo chcete něco rychle ukuchtit. mexická kuchyňa: Nabízí kombinaci starých i nových receptů. Odrážejí vitalitu a energii mexického života. Recepty využívají čerstvých mexických přísad a vyvolávají skutečnou příchuť Mexika. wok: Metoda přípravy jídla ve woku představuje rychlé, zdravé, a chutné vaření. Knížka obsahuje 120 receptů ze všech koutů Dálného východu. Jsou přizpůsobeny pro snadnou přípravu jídla i v evropské kuchyni. čokoláda: Pochoutky s tmavou či bílou čokoládou se stanou součástí domácího jídelníčku, jakož i vyhledávanou pochoutkou během posezení s přáteli a známými. Buď osobní odběr v Praze za cenu 1990 Kč, nebo zašlu přes službu balíkovna. Při koupi více knih z mé nabídky (případně i dalšího zboží) zašlu také přes službu balíkovna. Klikněte vedle na Všechny inzeráty a hodnocení uživatele.
Kuchařky - Rettigová, Pohlreich aj.
Magdalena Dobromila Rettigová - Domácí kuchařka, ODEON 1986 - 200,- Magdalena Wagnerová - Vánoční kuchyně, PLOT 2004 - 30,- Alena Doležalová - Kuchařka – Toasty, topinky a topinkoví pomazánky, Dona 2002 - 21,- Zdeněk Roubínek - Kuchařka – nové pomazánky, DONA 1998 - 21,- Kuchařské recepty vypsané z krásné literatury, ODEON 1989 Cukrářské speciality, MERKUR 1968 - Pochoutky z brambor, AVICENUM 1982 - 30,- Dagmar Lánská - Koření pro každé vaření, Práce 1975 - 21,- Dagmar Lánská - Vitamíny z domova i zdaleka, Práce 1982 - 15,- Zdena Márová - Dobrou chuť v roce 1981, Merkur 1980 - 30,- Růžena Murgová - Hospodyňkám od A do Z, Obzor 1990 - 45,- Zdeněk Roubínek - Kuchařka nové pomazánky, DONA 1998 - 24,- Jana Horecká - Jídla z drůbeže, Kn.centrum 1998 - 21,- Eugenie Dušková - Nechval den před večeří, LAGUNA 1996 - 30,- NOVÁ Ivanka Abrahamová - Pomazánky + Saláty doma i na chalupě, Vyšehrad 1999 - 24,- Jana Horecká, Dušan Tichý - Velká barevná obrazová kuchařka, SNP 1991 - 45,- NOVÁ Juliana A. Fialová a a kolektiv - Mezinárodní kuchařka, AVICENUM 1980 - 45,- Miloslav Nosovský - Koření-kouzlo ve vaší kuchyni, VPK 1996 - 12,- NOVÁ Hermann Bareiss - Tipy a triky jak se co jí, IKAR 1999 - 45,- Zdeněk Žáček - Zajímavě o kávě, čaji a kakau, Vydavatelství obchodu 1962 - 33,- Zdeněk Pohlreich - Už dost, šéfe!, Closer Publishing 2012 - 450,- JAKO NOVÁ Ljubomir Petrov - Bulharská národná kuchyňa, Príroda 1988 - 50,- JAKO NOVÁ
Kuchařské knihy 2.sada.
Prodám kuchařské knihy: Vegetariánská kuchařka 20,-, Těstoviny - krok za krokem 30,-, Pařížská dieta 30,-, Vaříme dětem chutně a zdravě 30,-, Menu pro vysoké podpatky 40,-, Česnekové speciality 30,-, Italská rybí kuchařka 60,-, Det ox 60,-, Kniha o čaji matcha 50,-, Lahodně s Ellou 60,-, Moučníky - Hájková 50/kus, Hub něte ve spánku 40,-, Hub neme s dělenou stravou - kúra na 14 dnů 30,-, Co chutná v Evropě 20,-, Těstoviny - Jednoduché i nápadité recepty italské kuchyně 40,-, Zdravá požitkářka 50,-, Velká kuchařka 40,-, Letní smoothies 60,-, První trampská kuchařka 140,-, Vůně čaje 30,-, Chceš být zdráv? 30,-, Speciality světových kuchyní 20,-, Top recepty: 100x drůbež 30,-, Erotická kuchařka I. 20,-, Švýcarská kuchyně 20,-, Recepty s vůní bylinek 20,-, Recepty z Vlachovky 20,-, Slavnostní kuchařka - Sním ještě víc... 30,-, Rýže, Recepty pro chuť i krásu, 20/kus, Řecká kuchyně Marthy Elefteriadu, Nudle 30/kus, Dýně, Tvaroh 120/kus, všechny osttaní 20/kus.
Houbová kuchařka - Pavel Martin
Nejchutnější klasika i speciality na 152 způsobů. Nová kniha od autora 43 úspěšných kuchařek! Houby patří odnepaměti do české kuchyně. A česká kuchyně prostě letí. Vracíme se ke klasické české kuchyni a s gustem ochutnáváme jídla, která vařily naše prababičky. S překvapením pak zjišťujeme, že v jednoduchosti je krása a tedy i chuť. Pojďte ochutnat skvělou smaženici, smetanovou houbovou omáčku, babiččinu bramboračku či kulajdu nebo se nechte okouzlit chutí houbového guláše. A už jste někdy vařili pravé "kerkonošské kyselo"? Pokud nemůžete žít bez masa, tak vězte, že hovězí na houbách, hovězí roláda s houbovou nádivkou, plněné kuřátko houbami nebo skvělá sekaná s houbami vaše chuťové bu'nky jistě potěší. Hlavně nezapomeňte! Houby nejlépe chutnají čerstvé, když si je sami nasbíráte. Sbírat pro radost můžete všechny, ale JÍST JEN TY, KTERÉ OPRAVDU ZNÁTE! Vydáno: 2012, Československý spisovatel Počet stran: 137 Jazyk vydání: český Ilustrace/foto: Martina Velíková Vazba knihy: měkká / brožovaná