Špalda, žito, nahý oves, červená pšenice
Kategorie:
Potraviny
Prodám z ekologické farmy, obilí přečištěné a vhodné k mletí.
špalda - 38Kč/kg
žito - 20Kč/kg
nahý oves - 20Kč/kg
červená pšenice - 20Kč/kg
nečištěné žito - 9Kč/kg
Odběr Ivančice (okres Brno-venkov)
špalda - 38Kč/kg
žito - 20Kč/kg
nahý oves - 20Kč/kg
červená pšenice - 20Kč/kg
nečištěné žito - 9Kč/kg
Odběr Ivančice (okres Brno-venkov)

Podobné inzeráty

Prodám pšenici špaldu loupanou , pěstovanou bez chemie pro potravinářské učely.Zasílám přepravní službou GLS.Balení dle přání.Cena 28Kč/kg Tel.

Prodáme přebytky vajec z volného pastevního chovu. Slepice jsou celoročně na pastvě a jsou krmené kvalitní vlastní směsí obsahující pouze suroviny vypěstované místními zemědělci (pšenice, ječmen, oves, kukuřice, proso, slunečnice atd...). Nekrmíme kupovanou směsí obsahující GMO sóju. Různé barvy i velikosti (50 - 80 g). Možnost zakoupit i násadová vejce.

Prodám pšenici, baleno po 25 kg, cena za pytel 250 Kč (1 kg pšenice za 10 Kč), při větším odběru sleva.

Pokud máte chuť na opravdu poctivý domácí chléb z živého krásku a čerstvě namletelé mouky v bio kvalitě, ráda Vám ho upeču. Obilí si melu doma, používám obilí v bio kvalitě - žito, pšenici, špaldu, pohanku. Obilí lze volit dle přání. Základem cheba je živý kvásek. Na pečení používám pekárnu, kde těsto postupně fermentuje při optimálních teplotách k tomu potřebných. Následně se chléb upeče. Celý proces trvá cca 6 hodin. Chléb má pozitivní vliv na naše zdraví. Peču ho už přes tři roky.