inzerce, prodej, prodám, bazar

Spacák ve tvaru raka, kraba

Kategorie: Ostatní

Plyšový spacák ve tvaru raka/ kraba
V perfektním stavu.
Délka 110 cm.
Předání v Rakovniku, na Bochově nebo zašlu zasilkovnou, balikovnou.
Spacák ve tvaru raka, kraba
Podobné inzeráty
Dětský spacák tučňák, 18 měsíců - 6 let
Prodám dětský spacák od firmy LittleLife v designu tučňáka. Součástí je i nafukovací karimatka, na kterou se spacák upevní “za křídla” a pumpička. Spacák je vhodný od 18 měsíců do cca 6 let (podle výšky dítěte). Spacák je lehce zateplený (teplotní komfort: 15 stupňů), duté vlákno, bavlna. Spacák, karimatka a pumpička nepoškozeny. Papírová krabice natrhnutá. Jen osobní odběr v Praze
Dívčí lehký fleecový Disney spacák
Nabízím používaný, ale velice zachovalý a zcela bez vad fleecový spacák s povlakem na polštář (ke spacáku se připevňuje suchými zipy - viz poslední foto). Rozměry: spacák: délka 128cm, šířka 2x62cm, povlak na polštář: šířka 62cm, délka 62cm. Spacák může po rozepnuti sloužit i jako deka 124x128 cm. Používáno především na přespávačky u kamarádek (lehký, skladný). Zaslání: Balíkovna, Zásilkovna.
Dětská deka na hraní Baby Einstein Neptune Nautical Friends
Prodám dětskou deku na hraní: - Hračka ve tvaru hvězdice má možnost připnutí k hracím dekám, korbičkám i k většině postýlek. Hraje 8 klasických melodií - Hudbu můžete aktivovat dle nálady Vašeho dítěte, nebo ji můžete nechat plynule aktivní po dobu 20 minut. - Podpůrný polštář ve tvaru ryby vhodný ke hrám na bříšku. - Deka obsahuje dalších 6 přídavných háčků na zavěšení oblíbených hraček Vašeho dítěte. - Hračky v příslušenství: - chrastítko ve tvaru kraba - kartičky s motivy oceánu s fotkami - kruhové kousátko - pískové kousátko - dětské zrcátko pro objevování sama sebe (Zrcátko je spíše jako zrcadlová fólie, která je již vlivek používání mírně ošoupaná.Lze přelepit jinou fólií) Vhodné od narození. K provozu jsou potřeba 3 AA (tužkové) baterie Rozměry deky: 88,9 × 88,9 × 43,18 cm (šxhxv)
Dětský spacák Coleman Hudson Junior
Dětský lehký spacák vhodný na léto minimálně na 0 až 5 C°, šířka 70cm, výška 170cm včetně "kapuce", hmotnost 1,1kg, 100% polyester. Skladný malý spacák.
Dětský Spacák
Prodám dětský spacák Boll. POužívaný, ale v pořádku. Na jednom místě nepatrná tečka od jiskry z táboráku.
Spacák mumie zimní
Kvalitní zimní spacák mumie,nepromokavý,délka 210cm, uvnitř kapsa. Top stav. Jen osobně v Brně .