inzerce, prodej, prodám, bazar

Šoupecí posuvné dveře

Kategorie: Ostatní nábytek

Interiérové, 2 kusy
bez kování
bukové dveře zn. Prüm.
Dveře jsou v top stavu, bez poničení
Vyska 195cm, sirka 1 dveří 87 cm.
Meli jsme je v interieru, nyni uz mame po rekonstrukci a nemam drivejsi fotku, nez takto vyndane v garazi.
Dveře jsou sundány z pojezdu od firmy JAP. Původní pojezdy, lišty a obložky jsme si nechali, ty k prodeji nejsou.
Šoupecí posuvné dveře
Podobné inzeráty
posuvný nástěnný systém pro posuvné dveře - POSLEDNÍ KS
Prodám posuvný nástěnný systém pro posuvné dveře. Provedení: matná černá ocel Vlastnosti: Velmi tichý chod Plynulý posuv Max. zatížení 100 kg Síla použitých dveří 3545 mm Délka lišty 1550 mm Sada obsahuje: sada kování na 1 křídlo včetně kolejnice o délce 155 cm povrchová úprava černá mat síla dveří 35 - 45 mm hmotnost dveřního křídla do 100 kg maximální šířka křídla - 800 mm kování je určeno pro dveře ze dřeva, dřevotřískových desek, kompozitů a betonu Sada kování na 1 křídlo obsahuje: 1 x kolejnice délky 155 cm 2 x vozík 2 x doraz 1 x spodní vodící díl 5 x distanční podložka 1 x komplet spojovacího materiálu Sada je nová, speciálně upravená pro dveře o šířce 60 cm, popř. 30 až max. 80 cm, pouze vystavená na výstavě. NABÍDKA JE OMEZENÁ A PLATÍ DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. POUZE EMAIL: mamas-papas@
Velké posuvné dveře Zlomek
Prodám posuvné dveře vyrobené na zakázku. Výrobce Zlomek. Šířka jednoho křídla 100cm, výška 216cm, celková výška i s krytem kolejnice 236cm. Dvere nám aktuálně kryjí průchod mezi kuchyní a obývacím pokojem. Průchod je široký 190cm. Důvod prodeje: měníme veškeré dveře za jiný dekor.
Posuvné dveře
Dvoje posuvné dveře v hliníkových lištách oddělující místnosti. Včetně hliníkových vodících kolejnic. Barva: světlé dřevo Rozněry: V-189, Š-96 cm Dveře jezdí po spodní kolejnici. Při rychlém jednání dohoda možná. Momentální snížení ceny z 5000 na 2900 Kč.
Dvoukřídlé posuvné dveře - zánovní stav
Prodám interiérové dvoukřídlé posuvné dveře. Zárubeň, kolejnice i křídla v perfektním stavu. Rozměry viz poslední dvě fotky. Nutno demontovat.
Sada pro posuvné dveře 60kg/195cm
Dobrý den, prodám sadu HERKULES pro posuvné dveře do hmotnosti 60kg : Posuvná lišta má délku 195cm. Úplně nové připravené pro montáž. Sadu obsahuje 2x automatické dovírání dveří. Původní cena 3600Kč
posuvné dveře kolem čtyř metru
prodám posuvné dveře, délka kolem čtyř metru, mohu když tak přesně