inzerce, prodej, prodám, bazar

Soumrakový spínač S10N

Kategorie: Ostatní

Soumrakový spínač S10N
Podobné inzeráty
soumrakový spínač SOU 2
Soumrakový spínač SOU 2 ELKO + čidlo. Nepoužité, stav viz. foto. Cena 2000,--Kč + zaslání.
HDO spínač pro využití levnější sazby
Spínač HDO do zásuvky pro využití levnější sazby elektrické energie Pokud již nechcete platit navíc už tak drahou elektřinu, neváhejte a objednejte si HDO spínač. Pak již nebudete muset hlídat ten správný čas pro zapnutí pračky, myčky, topení a jiných spotřebičů. HDO spínač bude hlídat za Vás, automaticky zapne zásuvku a zvukovým signálem ohlásí, že spotřebič připojil. Co je to HDO a jak funguje : Pokud je Vaše elektrická přípojka připojená přes dvojsazbový elektroměr (máte k dispozici tzv. denní a noční proud), pak je tento přístroj určen právě Vám. Jistě se Vám již stalo, že jste čekali na ten správny okamžik, kdy konečně přepne dodavatel energie na nízký tarif - noční proud, nebo jste na tento okamžik zkrátka zapomněli. Společnost Mikrovlny pro Vás navrhla a vyrobila HDO spínač, který bude hlídat čas za Vás a v případě, že "noční proud" je již ve Vaší zásuvce, automaticky zapne připojený spotřebič, nebo jen ohlásí, že tento proud je v zásuvce k dispozici. Zařízení pracuje na principu HDO. Je to systém sloužící k Hromadnému Dálkovému Ovládání "HDO" spotřebičů jako jsou akumulační kotle, zásobníky teplé užitkové vody apod. Používáním tohoto systému se dosahuje výrazných úspor energie. Zapnutím v době přebytku vyráběné energie se vyšle signál HDO z rozvodny a HDO přijímač, který je u Vás instalovaný, sepne připojený spotřebič a naopak. Přebytečná energie se tak maximálně využije a je pak účtována spotřebiteli za nižší cenu. Cenové zvýhodnění nízkého tarifu je v závislosti na účtované sazbě (D45d až D25d) a může dosahovat úspor 14% až 200% za kWh.
Spínač SOU 1
Prodám nový soumrakový spínač SOU 1 bez čidla. Cena 300 Kč. Tel
ELKO EP  HRH-5 UNI hladinový spínač
Prodám nový ELKO EP HRH-5 UNI hladinový spínač. Mám 1ks. Cena 650Kč+ zásilkovna 79Kč při platbě předem na účet, 102Kč na dobírku. Relé je určeno pro kontrolu hladiny ve studnách, jímkách, nádržích, bazénech, tankerech, zásobnících... v rámci jednoho přístroje lze zvolit tyto konfigurace: - jednohladinový spínač vodivých kapalin (vznikne propojením H a D) - dvouhladinový spínač vodivých kapalin jednostavový hlídá jednu úroveň hladiny, dvoustavový hlídá dvě úrovně (spíná při jedné úrovni a vypíná při druhé) volba funkce dočerpávání nebo odčerpávání nastavitelné časové zpoždění výstupu (0.5 - 10 s) potenciometrem nastavitelná citlivost (5 - 100 k?) měřící frekvence 10 Hz zabraňuje polarizaci kapaliny a zvýšené oxidaci měřících sond galvanicky oddělené napájení UNI 24.. 240 V AC/DC výstupní kontakt 1x přepínací 8 A / 250 V AC1 v provedení 1-MODUL, upevnění na DIN lištu
Sanitární kontejner - umývárny se sprchami
Prodám sanitární kontejner - umývárny se sprchami, rozměry 6 x 3 m. Kontejner má dvě sekce se samostatnými vchody, v každé jsou tři umyvadla a dva sprchové boxy. Dále servisní místnost s bojlerem a instalací, venkovní žlaby na mytí nádobí, atd. Umývárny jsou v designovém provedení, stěny z omyvatelného HPL, veškeré potrubí a instalace skryté v soklu nebo v servisní místnosti. K ovládání sprch je instalován společný mincovní automat, v každé kabince je pak tlačítko s displejem. Sprchy a umyvadla jsou na jednu vodu, předmíchanou společným termostatickým ventilem. Osvětlení je automatické, na soumrakový spínač. V každé sekci el. zásuvka. Kontejner je postarší, nese jisté známky opotřebení a drobná poškození, pořád ale vypadá dobře, vše je plně funkční a připravené k použití. Uvedená cena je bez DPH.
LED senzorové svítidlo Steinel DL Vario Quattro IP54
Stropní svítidlo DL Vario Quattro se dokonale hodí pro přístřešky pro auta nebo přístřešky a ukazuje své přednosti všude tam, kde je vyžadována 360° všesměrová detekce. Stropní svítidlo je vybaveno čtyřmi infračervenými senzory, takže detekční oblast lze individuálně nastavit v úsecích po 90°. Kryt svítidla slouží jako čočka; senzory jako takové proto nejsou viditelné. Technické detaily: - Úhel detekce 360 - S ochranou plíživým pohybem - Dosah 2 - 8 m ve 4 směrech (každý nastavitelný o 90°) - Doba spínání nastavitelná v rozmezí 5 sekund až 30 minut - Součástí je soumrakový spínač (2 - 1 000 luxů) - včetně základní funkce osvětlení (10/30 min., celá noc) - Nepřetržité světlo s možností přepínání až na 4 hodiny V provozu bylo 1 týden.