inzerce, prodej, prodám, bazar

Soubor pohledávek společnosti GLOBAL IMPORTER a.s.

Kategorie: Ostatní

Předmětem elektronické aukce dne 04.04.2023 je soubor pohledávek z majetku společnosti GLOBAL IMPORTER a.s., IČO: 29055229, se sídlem Koněvova 2660/141, 130 83 Praha 3. Společnost je zapsaná v OR vedeném u Městského soudu v Praze, sp.zn. B 16067.

Pohledávky se prodávají včetně jejího příslušenství a práv s pohledávkami spojenými, včetně jejich případného zajištění.

Účastník aukce si je vědom, že navrhovatel – prodávající neodpovídá za dobytnost pohledávek ani za jejich existenci. Účastník aukce si je vědom možnosti výskytu právních či faktických vad pohledávek (i na možnost promlčení), která tvoří předmět aukce a tyto vady bere na vědomí. Případná ztráta jde v takovém případě k tíži vítěze aukce – kupujícího a ten nemá vůči navrhovateli – prodávajícímu nebo organizátorovi nárok na vrácení ceny dosažené v aukci (kupní cena) či její části.

Přesný soupis pohledávek včetně identifikace je k dispozici na vyžádání u organizátora a na webových stránkách PROKONZULTA, a.s.
Soubor pohledávek společnosti GLOBAL IMPORTER a.s.
Podobné inzeráty
Výběrové řízení na prodej souboru pohledávek
Insolvenční správce vypisuje VŘ a nabízí k prodeji uvedený soubor pohledávek: - REALMIX nápoje s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha, IČO: 065 58 402, ve výši 9.430,- Kč - REALMIX nápoje s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha, IČO: 065 58 402, ve výši 7.534,- Kč - Asten Hotels s.r.o., Pařížská 1073/1, 110 00 Praha, IČO: 241 66 898, ve výši 467.546,- Kč Jedná se o pohledávky z majetkové podstaty dlužníka Managehotels s.r.o., IČO 242 41 253 (sp. zn. MSPH 90 INS 3485/2021). Písemné cenové nabídky a případné dotazy zasílejte emailem na adresu divecky@, nebo do DS insolvenčního správce, případně poštou na adresu Česká insolvenční v.o.s., Orlické nábřeží 376/17, 500 03 Hradec Králové, a to nejpozději do 20.3.2023 včetně. Rozhodujícím kritériem bude nejvyšší doručená cenová nabídka za celý soubor pohledávek. Kupní cena bude uhrazena nejpozději před, příp. při podpisu smlouvy. Insolvenční správce si vyhrazuje odmítnout všechny předložené nabídky a VŘ zrušit.
Prodeji soubor pohledávek dlužníka Merrint, s.r.o
Insolvenční správkyně nabízí k prodeji soubor pohledávek dlužníka Merrint, s.r.o, sp. zn.: KSCB 41 INS 21134/2021, které jsou zapsané v jeho soupisu majetkové podstaty po č. 2,3, Pro bližší informace a specifikaci pohledávek nás kontaktujte prostřednictvím e-mailu, nebo telefonicky. Insolvenční správkyně si vyhrazuje právo nabídky odmítnout.
Prodej pohledávek - pohledávky - zajištěných nemovitostmi
Věřitel tímto nabízí k prodeji pohledávky ze zesplatněného nebankovního, podnikatelského úvěru poskytnutého v roce 2018. Úvěr je zajištěn nemovitostmi zapsanými na LV 6356 a LV 482 a podílem ve výši 1/2 na nemovitostech na LV 2859, vše v k.ú. Holešov, když celková předpokládaná tržní cena předmětu zajištění je odhadována na 18.000.000,-Kč. Pozemek na LV 6356 je vhodný pro bytovou výstavbu. Pozemky na LV 482 a LV 2859 jsou zastřešeny a jsou vhodné pro tržnici, prodej nábytku nebo drobnou výrobu, apod. Pohledávky ze zesplatněného úvěru vč. příslušenství ke dni 31.12.2022 činí celkem 13.065.305,- Kč. Měsíční navýšení pohledávky na smluvních pokutách činí 412.395,- Kč/měs. a měsíční navýšení na příslušenství činí 143.490,- Kč/měs. Příslušenství tvoří zákonný úrok z prodlení ve výši 15% p.a. Dne 2.12.2022 došlo k Vyrozumění zástavních dlužníků o započetí výkonu zástavního práva dle § 1362 Občanského zákoníku. Vyrozumění byly dne 6.1.2023 zapsány na příslušné LV v KN. Dne 21.1.2023 byly podány Návrhy na nařízení soudních prodejů zástav a uhrazeny soudní poplatky. V případě zájmu o odkup shora uvedených pohledávek nás pro bližší informace kontaktujte výhradně na e-mail: Zpráva musí obsahovat přesné označení zájemce a jeho kontaktní údaje (tel. číslo, adresa, e-mail). Podmínky prodeje: - Pohledávky budou postoupeny nejvyšší písemně doručené nabídce. - Účinky smlouvy o postoupení pohledávek nastanou úhradou kupní ceny. - Tato nabídka není veřejnou nabídkou ve smyslu ustanovení § 1780 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění. - Věřitel má právo provést z podaných nabídek výběr zájemců, kteří budou vyzváni k navýšení nabízené kupní ceny. Výzvu k navýšení nabízené kupní ceny lze činit opakovaně. - Je vyhrazeno právo věřitele všechny došlé nabídky odmítnout.
Společnost s historií měs. plátce DPH / tel.:
Nabízíme k prodeji společnost (s.r.o.) s ekonomickou historií, která v minulosti již podnikala. Nabízíme pouze prověřené a bezdlužné společnosti, proto se na nás můžete spolehnout. CENA 70.000,-Kč. • Společnost byla založená v roce 2021. • Společnost je spolehlivým měsíčním plátcem DPH vůči finančnímu úřadu. • Společnost je zcela bezdlužná vůči všem orgánům státní správy tj. finančnímu úřadu, celní správě, ČSSZ (Česká správa sociálního zabezpečení). Tzn. nedluží na daních, clech, sociálním pojištěním apod. Není problém zažádat o bezdlužnosti. • Společnost nebyla zaměstnavatelem a neměla zaměstnance vedené u pojišťoven, takže je vůči nim zcela bezdlužná na zdravotním pojištění. Bezdlužnost by se musela vyžádat od všech pojišťoven. • Společnost je bezdlužná na daních (nemá žádné splatné daně a to ani se splatností), nemá žádné závazky, pohledávky, žádné směnky, úvěry, leasingy. • Majitel ve společnosti vlastní 100 % obchodní podíl, který není zatížený žádnými právy třetích stran a ani žádnou soudní či správní exekucí. • Základní kapitál ve společnosti byl v plné výši splacený. • Po účetní stránce je vedena společnost řádně a součástí prodeje společnosti budou vyhotovené aktuální (průběžné) účetní výkazy, fyzické předání účetnictví vč. veškerých smluv a dokladů a s aktuálními účetními stavy, zmíněné vše v předávacím protokolu. • V ceně je započetlý náš účetní, daňový i právní audit, provize a příprava smluvních dokumentů potřebných pro převod u notáře nebo pro rejstříkový soud vč. předávacího protokolu. Tyto věci vám může také vyhotovit přímo notář nebo právník za předem domluvenou cenu. Tuto variantu si ale hradí kupující. Dohodneme pro Vás bezpečný a cenově výhodnější převod společnosti u notáře nebo v druhém případě přímo přes soud, což je ta levnější varianta. Konečná cena za společnost činí 70.000,-Kč + poplatky spojené za převod společnosti (Notář cca. 8-11tis za NZ nebo soud 2tis kolek. Pozor, přes soud lze sídlo sídlo měnit jen v obci.) Nemusíte se obávat jiných skrytých poplatků, protože cena je takto konečná. Napište nebo zavolejte a veškeré informace a podklady o společnosti poskytneme konkrétnímu zájemci. Máme také i jiné společnosti na prodej, takže Vám rádi sdělíme aktuální nabídku. Budu se těšit na komunikaci s Vámi a vše rád srozumitelně vysvětlím a odpovím na jakýkoliv Váš dotaz. Zabýváme se zakládáním ready-made společností, nákupem, zprostředkováním a prodejem společností více jak 10 let. Máme bohaté zkušenosti v účetní, daňové i právní problematice, kdy v těchto věcech dále spolupracujeme s dalšími partnery a lídry v těchto oborech. Vyhněte se komplikacím a nekupujte firmu od podvodníků! My Vám garantujeme prověřenost, bezdlužnost a bezpečnost převodu společnosti! Děkujeme že nám důvěřujete již 10 let. Tel.: Email: tvojefirma@
Prodej pohledávek
Insolvenční správce dlužníka DV SCREEN s.r.o. „v likvidaci“, řízení vedeno u KS v Ostravě, pobočka v Olomouci pod sp. zn. KSOL 10 INS 12507/2021, nabízí k prodeji soubor dvou pohledávek za obchodní společností Keplerdenika s.r.o., IČ 04434447, sídlem Platnéřská 90/13, Praha 1, zapsaných v soupisu majetkové podstaty dlužníka i) z titulu bezdůvodného obohacení v nominální hodnotě 66.000,- Kč a ii) z titulu dlužného nájemného v nominální hodnotě 21.000,- Kč. Pohledávky nejsou zažalovány. Podmínky prodeje: prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce; prodávající nenese odpovědnost za existenci a dobytnost pohledávky ve smyslu ust. § 1885 občanského zákoníku cena za postoupení bude uhrazena nejpozději při podpisu postupní smlouvy; veškeré náklady na zpeněžení pohledávky hradí postupník insolvenční správce si vyhrazuje právo odmítnout všechny nabídky bez vzniku jakéhokoli nároku vůči majetkové podstatě ze strany zájemce
Soubor pohledávek ŠkoFIN - 1. PP
Předmětem elektronické aukce jsou pohledávky vyhlašovatele ŠkoFIN s.r.o., za třetími osobami, a to pohledávky za dlužníky v insolvenčním řízení a pohledávky za dlužníky v exekuci, příp. za jejich ručiteli. Jejichž specifikace je uvedena v Příloze č. 1 E-vyhlášky na stránkách společnosti PROKONZULTA, a.s. Zájemce o zaslání informací k pohledávkám musí být registrován na aukčním portálu uhradit aukční jistotu a podepsat se zadavatelem Dohodu o mlčenlivosti.