inzerce, prodej, prodám, bazar

sošky, vázy , Kleopatra obrázek dekorace,kožíšek Itálie

Kategorie: Doplňky

sošky, vázy , Kleopatra obrázek 34x42 cm, menší 14x12 cm , svícen kus 150,-Kč - dohoda

broušené sklo 590,-kč,
filtry vysavač ETA silent
hodiny Levandule,svetřík, starožitný budík hrací
sošky, vázy , Kleopatra obrázek dekorace,kožíšek Itálie
Podobné inzeráty
sošky, vázy , Kleopatra obrázek , svícen, broušené sklo
sošky, vázy , Kleopatra obrázek 34x 42 cm, menší 12x14 cm , svícen kus 100,-Kč - dohoda doza party
Egyptské artefakty
Velká socha 110cm Anubis a holí 7,3kg- 2200Kč Kočka velká zlatá 75cm bohyně Bastet 4,5kg 1800Kč Kočka menší černá/barevná 58cm bohyně Bastet 3,8kg 1600Kč Socha malá s mísou na obětiny 67cm Anup 2kg 1300Kč Socha střední- sluha s rituální podložkou 77cm 1300Kč Pes malý 45cm Anup 900Kč kočka malá 40cm Bastet 900Kč Váza velká zlatá 63cm,podstavec 58cm- 1800Kč Busta malá zlatá+barevná, váza s kobrami, plastika zlatá bohyně Hathor 30-40cm 950Kč Faraon Sethi I busta velká zlatá 55cm 1800Kč Kleopatra busta velká 60cm 1800Kč Sošky z pryskyřicového materiálu ručně malované. Prosím volat pro rychlejší a jasnou domluvu, možnost zaslání poštou. Při odběru nad 4 kusy dohoda. Pro hledání: Socha soška Egypt Kleopatra Nefertiti skarabeus nylský kříž pyramida sfinga anubis anup sachmet osiris bastet horus setix maat ptah isis re ra imhotep khufet tut an chamon selket sarkofág egyptský poklad hrobka, strážce, nález, Sfinga,Hathor, Egyptská, egyptské, egyptský.
Sošky slonů z afrického tropického dřeva
Sošky slonů z afrického tropického tzv.železného dřeva hmotnost jedné 1118g a druhé 1112g jedná se o originály z cest po Africe a sošky jsou velmi krásně řemeslně ručně zpracované a jsou vyrobeny z toho nejcennějšího dřeva xylia pyiankado jehož kvality dosahuje jen asi 40 dřevin na světě a má velkou hustotu a neplave ani když je suché také se mu říká železné dřevo jen osobní odběr podobně velké sošky stojí i 8000kč/ks takže neváhejte prodám jen pár jedná se o zrcadlové odrazy jakoby perfektní stav velmi dekorativní díky tvrdosti i poměrně odolné inzeráty okamžitě po prodeji mažu jinak jsou aktuální na sms neodpovídám jen email či hovor
Světelná dekorace, 2 druhy
Světelná dekorace- 2 druhy Nabízím k prodeji světelnou dekoraci s motivem hor nebo motýla na květině. Dekorace je vyrobena z březové překližky. Uvnitř dekorace je LED osvětlení, díky kterému se stane dekorace velmi zajímavým doplňkem. Dekorace může posloužit i jako originální dárek. Na výběr jsou 2 motivy: Hory a Motýl s květinou Dekorace je osazena úsporným LED osvětlením. Napájení je zajišťováno přes microUSB konektor. Připojit tak můžete běžné typy nabíječek mobilních telefonů, powerbanky, počítače nebo zásuvky s USB výstupy. Každý má doma nepoužívanou nabíječku a USB kabel od starého mobilního telefonu. Proto zdroj napájení ani USB kabel pro připojení nabíječky není součástí balení. Velikost panelu je 30x30 cm. Hloubka je pouhých 2,1 cm. Součástí dekorace je i stojánek. Uvedená cena je bez poštovného. Možnost osobního předání v Ústí nad Orlicí nebo České Třebové.
Veselý obrázek pro děti  Kočky malovaný obrázek do  pokojíku
Prodám malovaný obrázek pro děti s rámem - Kočky - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Kombinovaná technika s fotografií. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám obrázek pro děti - Píďalka jarní - reprodukce, obraz
Obrázek dětský dekorace do pokojíku s rámem - Píďalka jarní - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.