inzerce, prodej, prodám, bazar

Soška tanečnice

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám ručně malovanou sošku tanečnice v - 20 cm. Původně svítící, dá se zprovoznit.
Soška tanečnice
Podobné inzeráty
Porcelanova soška Tanečnice s Krajkou znacena
Velka soška Tanečnice s krajkou značka Aelteste Volkstedter rok cca 1925 Německo. Vzacny sberatelsky kousek! Vyska 28cm Krajka lehce poskozena,porcelan naprosto v poradku.
E. Nevan - Odpočívající tanečnice (12 grafík), 1946
E. Nevan - Odpočívající tanečnice (12 grafík) vyd.1946, Ondřej Vavrek, Praha ako 1.zv.edície Nová grafika Limitovaná edícia v iba 11 výtlačkoch !!!, táto má číslovanie 10/11. Bibliofília obsahuje 12 grafických listov Eugena Nevana, suchá ihla na papieri, všetky signované ceruzou, niektoré slabšie odtlačky. Formát listu 50 x 36 cm, tlačová plocha 18 x 24 cm. Cena DOHODOU. artkarolov@
obraz - TANEČNICE A DRAGOUN, akt, sign. Jaroslav Štika
obraz - TANEČNICE A DRAGOUN, akt, signováno Jaroslav Štika, kombinace akvarel + pastel, cca 1930 - 40, rozměr 38x54cm pod sklem v novém rámu velikosti 43x59cm... papír nese známky přeložení, jde o nález z jihomoravského sklípku, asi díky tomu, že obraz nebyl desítky let vystavován, jsou zde skvěle zachovány barvy... výborná investice!!!... odlesky ve skle při focení... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Jaroslav Štika (15. 8. 1906 Praha – 9. 3. 1940 Praha), malíř a grafik. Bratr grafika Karla Štiky. Studoval rok na akademii výtvarných umění u profesora Obrovského, potom na Akademii di B. Arti v Římě. Pracoval v různých reklamních atelierech, které se zabývaly užitkovou grafikou, plakáty, kresbami apod. Jeho hlavním oborem byla erotická kresba.
Pozlacená soška anděla 24 karátovým zlatem/platinou
Pozlacená soška anděla 24 karátovým zlatem/platinou. Výška 10,8 cm. Aureta Figural. Certifikát kvality. Czech Republic, Hand made. Nová soška v původní krabičce.
soška Orel dřevo, dřevěná socha, dřevěnou figura, figurka
Prodám. Soška - orel. Lehké dřevo. Výška cca 25 cm. Šířka cca 14 cm. Hloubka cca 8 cm. Dole na podstavci 3x razítko. 1) Made in USSR. 2) Sdělano v CCCP. 3) Art. C-LB-a. Cena 699,-Kč. Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem socha, soška, figura, figurka, busta, bista, bysta
Royal Dux Tanečnice, mírně poškozená
Nabízím pěknou a detailní sošku Royal Dux, zespod značená, včetně jména designéra, bohužel na ruce chybí část prstů a sukně je lepená, je tam vlásečnicová prasklinka, soška je vyfocena v aktuálním stavu, přesně tuto obdržíte. Stav zohledněn v ceně. Ve vitríně menší nedostatky nejsou vůbec vidět, až při detailním pohledu, hezká a značková ozdoba interiéru. Stav: mírně poškozená, slepovaná. Cena 790,-Kč Možnost osobního převzetí v Brně, jinak zasílám do 2 dní po připsání platby na účet řádně zabalené jako cenné psaní nebo přes zásilkovnu pojištěné na Vámi uhrazenou částku. Podívejte se prosím i na mé další aukce starožitností a zajímavých předmětů do domácnosti nebo sbírky bankovek. Inzerát je aktuální do smazání.