inzerce, prodej, prodám, bazar

Sony Playstation 4 PRO 1TB CUH-6B White

Kategorie: Herní konzole

Nabízím k prodeji PS4 PRO Bílá s 1TB pamětí. Konzole je plně funkční, bez problémů. Nedávno po kompletním vyčištění a přepastování. Jedná se o novější model s tišším chlazením. Konzole je včetně originální krabice (od černé verze, protože v rámci záruky byl vyměněn kus za kus, kdy černý neměli skladem, tak dodali bílý, ale krabice a příslušenství vč. ovladače zůstalo původní - černé), 1 originální ovladač a kabeláž - micro usb k nabíjení ovladače, HDMI kabel a napájecí kabel ke konzoli. Staří kolem 2,5 roku.



Popis výrobce

Představujeme supersilný systém PS4 Pro se kterým se vaše herní zážitky doslova dostanou na nový level. Herní konzole PS 4 Pro s osmijádrovým procesorem AMD Jaguar, který doplňuje 8 GB sjednocené systémové paměti GDDR5 a grafický akcelerátor AMD Radeon. Uživatelská data lze ukládat na vestavěný pevný disk s kapacitou 1 TB. Podpora Wi-Fi a Bluetooth v4.0. Rozměry 295 x 55 x 327 mm (nezahrnuje největší výstupek). Hmotnost cca 3,3 kg.




Preferuji osobní předání, po dohodě možné zaslání.
Pište prosím pouze mail, tel. vypnutý z důvodu otravování ve 2 ráno
Sony Playstation 4 PRO 1TB CUH-6B White
Podobné inzeráty
Set Sony Playstation VR PS4 + kamera
Prodám kompletní sadu pro virtuální realitu složenou s Brýlí Sony Playstation VR HEADSET, krabičkou Sony CUH-ZVR2, kamerou Sony CUH-ZEY2, držákem kamery a propojovacími kabely. Osobní odběr ve Zlíně, případně zaslání není problém po platbě předem za poštovné.
Playstation 4 PRO nejlepší verze CUH 6B
Dobrý den, prodám Sony Playstation 4 PRO 1Tb. Je to poslední revize CUH 6B, takže krásně tichý chod a bez přehřívání. Playstation je opravdu krásný a a ve výborném stavu. Prodávám spolu s originálním ovladačem Dualshockem 4 V2 a komplet kabely. Cena Pevná
PlayStation 4 Pro 1TB, PS4 Pro 1TB CUH-6B
Top stav. Jedná se o novou revizi CUH-6B s tissim chlazením. Konzole s velkým 1TB úložištěm. Nabízím i spoustu her na CD, virtuální realita, ovladače atd. Praha 9.
Playstation 4 PRO ULTRA SSD 1TB (CUH-6B) + 3 hry
Prodám herní konzoli Sony PS4 PRO s 1TB SSD, model CUH-6B ❗ Při osobním odběru sleva. Součástí: ⭐ 3 hry - Assassins Creed Chronicles, Titan Quest, Final Fantasy X|X2 (bez původní krabičky), ⭐ ovladač DualShock 4 v2 (černý, zcela funkční, ale používaný), ⭐ napájecí, HDMI a USB kabel. Osobní předání v Olomouci. Jinak Balíkovna, Zásilkovna
PlayStation 4 Pro 1TB, PS4 Pro, tichý Vyčištěný CUH-6B
Dobrý den, nabízím herní konzoli PS4 Pro s velkým 1TB úložištěm v nejnovější a nejtišší revizi CUH-6B. Konzole byla profi vyčištěna a tudíž je aktuálně hezky tichá a čistá jak zevnitř tak navenek. Konzole je v plně funkčním stavu, zachovalá, pouze malé známky opotřebení na vrchním plastovém krytu. Ovladač taktéž plně funkční a pěkně zachovalý. Nabízím i další příslušenství, ovladače, PS VR, Move Twin pack, aim controller a další. PRAHA 9.
SONY PlayStation 4 Pro - 1TB CUH-7016B/2X OVLADAČ/2X HRA
Herní konzole AMD Jaguar Octa-Core,podpora 4K rozlišení, 8GB RAM GDDR5, 1TB HDD, Blu-ray , DualShock 4, Headset, WiFi 5GHz, HDMI 2.0, USB 3.0, černá. Součástí-PlayStation 4 Pro 1TB/2x joystick/2x hra/kabeláž.