inzerce, prodej, prodám, bazar

SONY MZ R30 MD WALKMAN

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Poloprofi MD WALKMAN SONY,prehrava ,nahrava,vcetne origo transformatoru Sony,puvodni bat.nefunkcni, nova kvalitni v MD,original sluchatka s ovladani,a 30ks MD disku.
SONY MZ R30 MD WALKMAN
Podobné inzeráty
Domácí kino Sony
Dobrý den, prodám sestavu domácího kina značky Sony Sestava se skládá ze 7 repro plus subwoofer. Centr Sony Dva malé boky Sony Dva krát repro dvoupásmové 2x 50 w Sony Dva sloupky značky Ravelant 2x 150 w Subwoofer Sony aktivní s výkonem 100 w basy extra silný ale může se snížit i přidat volume. Reciever Sony STR-DE375 5x 50 w dálkové ovládání součástí. DVD Sony DVP-S535D Stav používané a místy odřeniny. Stav odpovídá stáří je to výroba 2001 tudíž 22 let staré ale pořád v dobré kondici. Co se týče zesilovače, tak při zapnutí, je třeba lehce tuknout do sluchatkového otvoru asi nějaký kontakt po té funguje normálně jak má. Šikovný si opraví sám. Já už se tím nechci zabývat. Jinak zbytek vše v absolutním pořádku. Cenu bych si představoval kolem 3500,- při rychlém jednání, i sleva na 3000 nebo výměna za něco jiného nabízejte..
SONY HIGH -END SESTAVA ES VII.
Dobrý den, předmětem prodej je krásná HIGH-END sestava z komponentů SONY ES, vše po odborném servisu, hraje jak řemen, brilantní zvuk,v top optickém stavu, sestava se skládá: SONY TA-F 530ES SONY TC-K222ESG SONY ST-S580ES SONY DAR-1000ES SONY CDP-X333ES SONY WEGA JPS-350P
Walkman SONY WM-EX192 + kazeta
Walkman SONY WM-EX192 + kazeta. Prodávám jak jsem získal (dovezeno z Německa, nafoceno a dáno do prodeje), bez jakékoliv záruky. Na dobírku nezasílám, doprava Zásilkovnou za 100,- Kč.
CD Walkman Sony G-protection
CD Walkman Sony.
Minidisc Minidisk MD walkman sony MZ-E75
Dobrý den, prodám md walkman sony MZ-E75. Specialitou tohoto modelu je ze má 2 výstupy na Jack. NEse znamky pouzivani. Cena i se zasilkovnou při platbě předem na účet, včetně nove baterie. V pripade zájmu prosím sms, děkuji.
WALKMAN SONY WM-FX675
Prodam WALKMAN SONY WM-FX675 s přídavným pouzdrem na tuzkovou baterii.Na walkmanu funkční radio,kazeta se nechce točit. Pro sběratele nebo na opravu.