inzerce, prodej, prodám, bazar

Somfy dálkový ovladač smoove origin io.

Kategorie: Okna

omfy dálkový ovladač smoove origin io. Jednokanálový .

K dispozici 4 ks . Při rychlém jednání sleva .

Pro venkovní žaluzie a rolety s motory Somfy io
Somfy dálkový ovladač smoove origin io.
Podobné inzeráty
Somfy dálkový ovladač situo 5 io pure ll
Somfy dálkový ovladač situo 1 io pure ll K dispozici 2 ks Somfy jednokanálový ovladač situo 1 io pure ll pro venkovní žaluzie a rolety se Somfy motory io Email - shopit@
Somfy dálkový ovladač situo 1 io pure ll
Somfy dálkový ovladač situo 1 io pure ll K dispozici 1 ks Somfy jednokanálový ovladač situo 1 io pure ll pro venkovní žaluzie a rolety se Somfy motory io
Somfy oximo io
Somfy oximo io 10/17, io 6/17 Chytre motory do rolet, 5x. io 10/17, 4x io 6/17 3 dratove, jak nove 2,950 za kus
Somfy TaHoma Premium
Prodám řídící jednotku Somfy TaHoma Premium. Jednotku nevyužiji. Je odhlášená od účtu, vymazaná, připravena k použití. Součástí balení PIN. Funguje s Apple HomeKit a dalšími. Osobní převzetí v Praze a okolí nebo zaslání Zásilkovnou.
Dálkový ovladač Telis 1 Modulis RTS Pure
Prodám nový, nepoužitý ovladač Somfy Telis 1 Modulis Pure. Vhodný k ovládání žaluzií (je vybaven kolečkem pro naklápění lamel), ale i rolet nebo markýz. Mám více kusů.
VELUX Chytrý dotykový ovladač INTEGRA® KLR 200 střešní okno
Prodám nový dotykový ovladač na střešní okna Velux. Původní cena za 1ks 6820,- Kč nyní cena za 1x ks 3200,- Kč k dispozici 2ks Osobní předání v Č. Budějovicích nebo zaslání na dobírku po uhrazení poštovného předem Chytrý dotykový ovladač VELUX INTEGRA s dotykovým displejem vám umožňuje snadno a intuitivně ovládat všechny elektricky ovládané výrobky VELUX ve vašem domě z jednoho místa. V ovladači dále najdete širokou škálu předprogramovaných nastavení, která vám pomohou šetřit energii a vytvořit lepší vnitřní prostředí.