inzerce, prodej, prodám, bazar

Softbox / difuzér pro externí blesk

Kategorie: Ostatní

Nabízím nový difuzer k externímu blesku, univerzální. Osobní převzetí v okolí Třeboně nebo mohu zaslat Zásilkovnou.
Softbox / difuzér pro externí blesk
Podobné inzeráty
Výbava fotoštúdia
Predám nasledujúce profi vybavenie, ktoré bolo použité maximálne 4 krát: Walimex Pro štúdiový blesk VE-400 (1x) Walimex CY-600k blesk Walimex Pro výbojka Walimex pilot light Colorama papierové pozadie biele Walimex pro Studio Set VE 4.4 (v rámci toho aj softboxy aj 2ls VE-400 blesk) Walimex Pro BeautyDish 50cm Walimex klapky, coština, farebné filtre Walimex univ. Komínok Set Pro&K Walimer Difuzor pre beautydish Walimex Pro štúdiový Set Quartz light VC-1000q - pevné svetlo Walimex Pro Mini Transculent Umbrella 91cm Walimex Pro voština pre dáždn. Softbox 60x90cm Walimex Pro Octagon Softbox Plus OL O90, Walimex Pro&K séria Walimex Pro Octagon Softbox Plus OL O90, bez adaptéra Walimex žeriavové rameno s vreckom na závažie 120-220cm Walimex speedring Walimex Pro&K Walimex rádiový odpalovač CY-A prijímač Walimex Pro Softbox Plus OL 30x120cm uni adapter Datacolor Spyder Cube Walimex speedring Walimex Walimex rozpínací tŕň s reťazou a ťažítkom čierny Colorama papierové pozadie čierne Walimex softbox adapter VC&K&VE series Walimex rádiový odpaľovač Set CY-A 2x prijímač Stojan - priamo na zem na svietenie zospodu minibox na produktové fotenie Elementrix stojan na fotenie 100x200 stojan na látkové pozadie látkové pozadie monopod yutong Pre svetlá sú aj stojany zvlásť Všetko v TOP stave Cena: 2700€
Krytka objektivu, popruh, clona, difuzer, očnice..
- voděodolné pouzdro na 3 filtry - 99,- - rychloupínací držák / popruh na zápěstí - 149,- - sluneční clona EW-63C průměr závitu 58 mm - 149,- - sluneční clona HB-32 průměr závitu 67 mm - 149,- (není na fotce) - sluneční clona HB-35 průměr závitu 72 mm - 149,- - difuzér na interní blesk - 39,- - difuzér na interní i externí blesk - 59,- - difuzér na externí blesk - 99,- - 3 barevné (modrý, bílý a oranžový) difuzéry na interní blesk - 49,- - očnice EP-15 pro Olympus - 99,- - původní hodnota věcí je přes 2 500,- Při zakoupení celé sady zvýhodněná cena 399,-. Poštovné 30,- obyčejně, nebo 60,- doporučeně.
Godox Softbox octa 60cm Godox AD-S60S
Godox AD-S60S Silver je osmiboký softbox s deštníkovým otevíráním a bajonetem Godox určený pro použití s bleskem AD400Pro či AD300Pro. (Není určený pro světla s bajonetem Bowens!) Průměr softboxu je 60 cm – univerzální rozměr použitelný pro různé fotografické disciplíny, nejvíce jej ale oceníte při portrétní či akční fotografii. Díky své velikosti a váze se jedná o ideální modifikátor světla do exteriérů. Jeho vnitřní strany jsou stříbrné. Rozložení softboxu je stejně snadné jako otevření běžného deštníku proti dešti – nevyžaduje žádnou montáž a je rychlé a praktické. Stačí stračit vnitřní rozetu. Součástí balení je vnitřní difuzor, vnější difuzor a voštinový filtr. Dále také oboustranný deflektor - z jedné strany stříbrný a z druhé zlatý. Díky těmto doplňkům lze tento softbox použít mnoha způsoby a vždy dostanete jinak modifikované světlo. Softbox je lehký a ve složeném stavu snadno přenosný – můžete jej tedy bez větších potíží použít i mimo studio. Prosím pište SMS nebo e-mail děkuji.
Humido | Aroma difuzér do auta + gyroskop | Bílý | 2ks
Prodám nový ultrasonický aroma difuzér do automobilu v moderním bílém provedení, viz přiložené fotografie. Jedná se o variantu s automatickým dávkováním vůně při rozjezdu vozidla. Aroma difuzér disponuje dvěma úrovněmi dávkování (po 5, resp. 10 minutách) a je tak vhodný pro každého, kdo tráví velkou většinu času na cestách. Díky krásnému dárkovému balení, vhodné i jako dárek pro někoho blízkého. Součástí balení je: - Aroma difuzér v bílé barvě - 6x vůně (Green Bamboo, Hilton, Pachuli, Sandal Wood, White Tea, Diamond) - Držák pro montáž do větrací mřížky automobilu - USB-C napájecí kabel - 3M lepicí páska - Manuál Preferuji osobní odběr, zaslání přes některého z dopravců (PPL/GLS/DPD apod.) kamkoliv po ČR či na výdejní místa Zásilkovny - doprava přes Zásilkovnu ZDARMA v případě platby předem na účet! Pro více dotazů mne neváhejte kontaktovat nejdříve přes e-mail (zde uvedené telefonní číslo je neplatné) - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.
Humido | Aroma difuzér do auta | Černý | 1ks
Prodám nový ultrasonický aroma difuzér do automobilu v elegantním černém provedení, viz přiložené fotografie. Jedná se o variantu BEZ automatického dávkování vůně při rozjezdu vozidla. Aroma difuzér disponuje dvěma úrovněmi dávkování (po 5, resp. 10 minutách) a je tak vhodný pro každého, kdo tráví velkou většinu času na cestách. Díky krásnému dárkovému balení, vhodné i jako dárek pro někoho blízkého. Součástí balení je: - Aroma difuzér v černé barvě - 6x vůně (Green Bamboo, Hilton, Pachuli, Sandal Wood, White Tea, Diamond) - Držák pro montáž do větrací mřížky automobilu - USB-C napájecí kabel - 3M lepicí páska - Manuál Preferuji osobní odběr, zaslání přes některého z dopravců (PPL/GLS/DPD apod.) kamkoliv po ČR či na výdejní místa Zásilkovny - doprava přes Zásilkovnu ZDARMA v případě platby předem na účet! Pro více dotazů mne neváhejte kontaktovat nejdříve přes e-mail (zde uvedené telefonní číslo je neplatné) - rád zodpovím vše potřebné. Děkuji za zájem.
Voštinová mřížka 40cm x140cm pro softbox studiové blesky
Prodám voštinovou mřížku 40cm x 140cm pro softbox na studiové bleskové osvětlení. Na vnější straně je opatřena suchým zipem na připevnění na softbox. Možno zaslat po platbě předem na účet. Do zásilkovny lze zaslat za 79Kč. Osobní vyzvednutí Praha 10. Děkuji.