inzerce, prodej, prodám, bazar

Šňůrka na krk / klíčenka - modrá hvězda života

Kategorie: Ostatní

Prodám
- popruh na krk na klíče, visačky, ID karty nebo cokoliv jiného
- motiv modrá hvězda života
- celková délka 50 cm
- plastová spona pro rychlé odepnutí
- kovová karabina na konci
- cena 70 Kč za kus
- poštovné 25 Kč (obyčejný dopis)
- při větším odběru možná sleva

modrá hvězda života

Šňůrka na krk / klíčenka - modrá hvězda života
Podobné inzeráty
Klíčenky, jmenovka na kufr – NOVÉ
Klíčenky, jmenovka na kufr – NOVÉ Cena různá v popisu. ČTĚTE! Podávám i jednotlivě.NESMLOUVEJTE, prosím. A: Klíčenka/přívěšek jednorožec poník, karabina, barva růžová, velikost koníka: 8cm. Koník a chlupatá kulička se dají od sebe oddělat, koník píská –NOVÝ. Cena 79kč. B: PRODANÉ -Klíčenka/přívěšek jednorožec poník C: Klíčenka/přívěšek miminko, karabina, barva zářivě růžová, chlupatá kulička, pletená čepička s květinou, velikost: 10cm –NOVÝ. Cena 79kč. D: : Klíčenka/přívěšek miminko, karabina, barva bordó/vínová, chlupatá kulička, pletená čepička s květinou, velikost: 10cm –NOVÝ. Cena 79kč. E: : Klíčenka/přívěšek miminko, karabina, barva růžová, chlupatá kulička, pletená čepička s květinou, velikost: 10cm –NOVÝ. Cena 79kč. F: Přívěšek/jmenovka na označení kufru/batohu, zn. F&F- NOVÝ. Velikost zmrzliny: 9cm, materiál měkký, ohebný.S visačkou. Cena 79kč. G: Klíčenka/přívěšek kočička zn. ORSAY, karabina, barva černá, velikost: 10x9cm –NOVÝ. Původní cena: 199kč Cena nyní: 119kč. Poštovné: ČP: obyčejné psaní-32kč(bez dokladu, jen zmrzlina a kočka) nebo ČP: doporučené psaní-66kč nebo Zásilkovna-výdejní místo-80kč nebo Do balíkovny: 70k nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice
Harry Potter - šňůrka (klíčenka) na krk, visačka Zmijozel
Nová šňůrka (klíčenka) na krk, s odepínací pevnou plastovou visačkou s motivem čarodějnické koleje Zmijozel z Harryho Pottera. Osobní předání v Brně nebo pošlu Balíkovnou/Zásilkovnou/dle domluvy.
Klíčenka pro GoPro
Užitečná klíčenka na krk pro kamery GoPro Hero. Klíčnka se hodí se v situacích, kdy dočasně potřebujete své ruce k jiné aktivitě. Klíčenka jde ke kameře přichytit skrze šroub (je v balení). Délka klíčenky je 60 cm. Klíčenku lze využít i třeba pro klíče - ne jen pro kameru. Součást balení: 1x Klíčenka pro GoPro
Samolepka / nálepka modrá hvězda života
Samolepka modrá hvězda života - v kruhovém výřezu - 20 cm průměr - bílý podklad - lesklá úprava
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo
Výhodné 17 kusové balenie + 2 kusy zadarmo Dekorácie s motívom Strom života (2 vzory) sú vyrobené z brezovej preglejky s hrúbkou 3 mm (brúsené) . Vhodné na výrobu machových obrazov, či inú tvorbu. Cena 111€ (2600kč) je cena za 17 kusové balenie . Balenie obsahuje tieto veľkosti: 7 x Strom života s priemerom 30 cm 10 x Strom života s priemerom 20 cm Pribalím zadarmo : 1 x Kvet života s priemerom 33 cm (orechová/palisandrová lazura) 1 x veniec Veselé Vianoce s priemerom 30 cm Farba : prírodná V prípade záujmu sa dá tovar objedať v našom eshope :
Apple Air Tag - pouzdro, klíčenka kůže
Apple Air Tag - pouzdro, klíčenka Klíčenka na Air Tag kůže. Nová. Viz foto. Barva černá a tmavě modrá. Cena za 1 ks. Osobní předání možné: Přerov, Olomouc, Prostějov, okolí po dohodě. Nebo zašlu.